Direk yazılıma müdahale ile IMEI atılabiliyor ama bu Trde yasadışı(yaptıran kişinin inisiyatifine kalmış, yargılama amaçlı yazmadım). Bence asıl sorun ise müdahale kısmı. Aslında basit bir işlem fakat müdahale yapan yazılım isterse telefona da müdahale edebilir. Durumun yasadışı olması yüzünden forum, mesaj silebilir ve uyarı yapabilir.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSU (11. sayfa)

-
-
basitçe cihazın bootloader kilidi açılıp cihaz bilgilerinin olduğu .img dosyasındaki imei değiştirilip bl kilidi tekrar kapatılıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kadar basit, şu konuyu başka şekilde uzatmanın anlamı yok 😁
-
Hocam exynos cihazlarda wifi ile kullanınca zaten SDler ile genel olarak kafa kafaya gidiyor son 1-2 yıldır. İmkan varsa operatör kullanımlı(ve ortalama çekim gücünü de vererek) senaryo ile tekrar paylaşır mısınız?
9 pro için benzer kullanımda 6 saat rahat veriyor. 7 saati çok geçeceğini sanmıyorum ama benim için yeterli. Bluetooth sürekli açık saat bağlı. Bu arada ekran görüntüsü alınca üst barı siz mi kesiyorsunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsun__ -- 2 Mart 2025; 22:6:1 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Turkcell hattım var. Gün içinde sosyal medya whatsapp ve Facebook şeklinde kullanımım oluyor. Sabah 7 gibi şarjdan çekiyorum akşam 10 gibi %20 şarj kalmışken 6 saat civarı oluyor. Yarısı WiFi yarısı mobil veri gibi düşünebilirsin.
Evet onu yazmayı unuttum saat hep bağlı, arada kulaklık müzik vs
-
Bende inanılmaz memnunum cihazdan,şarj,kamera, akıcılık, kasa kalitesi çok premium bir cihaz ortaya koymuş Google, hele ki bu tensor g4 Samsung üretimli exynoss olmasına rağmen bu performansı gösteriyor tsmc tabanlı olan gelince bizi minimum %50 performans, verimlilik artışı bekliyor ondan eminim, Umarım vazgeçmez Google'
Ve tsmc.ortak bir ürün ortaya koyarlar bizde keyifle kullanırız 😁
Gerçekten öyle hocam. Bugüne kadar kullanmadığıma pişman oldum 😁 en az 2-3 sene kullanırım bu cihazı
-
Pixel 10da sensör değişirse bende s24 ultrayı satıp geçeyim bari pek yanıp tutuşmasamda kayıt olayı cezbediyor. 🤪
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefon gerçekten çok dikkat çekici bir kasa yapısına sahip. Oneplus 11 kullanıyordum onunla kıyaslarsam eksik hissettiğim iki konu var, birincisi şarj hızı 100w den 37wlara düşmek biraz can sıkıcı, 20-30 dakikada şarjı fullenmiş bir telefona alışmıştım. İkincisi widget eksiklikleri daha şık saat, hava durumu, klasör büyütme eklentileri olabilirdi :)
Hocalar, bende iphone 16 pro 256 gb cihaz var, birinde pixel 9 Pro 512gb sifir kapali kutu var, degistirmek istiyor uzerinede 150 euro vermek istiyor. Hep iphone alistigim icin tirsiyorum biraz. Sizce napmaliyim?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
16 pro güzel telefon bence geçme
Bende öyle düsünüyorum hocam. Insallah Pixel 10 Pro islemcisi düsündügümüz gibi olur,ona gecerim. Nebilim,bi degisiklik olsun dedim :)
Maceraya gerek yok 😁 16 pro devam bence , pixel 10 beklenen TSMC üretimiyle gelirse o zaman sipariş verilir.
Şu var benim gözlemlediğim. pixel in hedef kitlesi Usa deki Apple kitlesi , cihaz tasarım, premium his, ekran , fotoğraf vs iPhone andırıyor, geçiş yapanların videolari var bunu belirtiyorlar özellikle ,bu yüzden yabancılık çekmiyor iPhone kullananlar ,
Ben pixel 10 pro beklenen işlemci ve özelliklerle gelirse özellik ABD piyasasinda Apple a karşı baya sağlam pazar alacağını düşünüyorum.Bu da bize yarar son tüketici olarak, çünkü Apple I zorlayan Huawei vardı ona ambargo kondu, istediği gibi takılıyor pazarda şimdi Google var , bence Google da birikim , tecrübe edinip, altın vuruşu pixel 10 ile yapacak gibime geliyor 😁
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimus95 -- 4 Mart 2025; 17:3:26 >
Haklisiniz hocam 16 pro ile devam
Klasör büyütme için Bi arkadaş folder widget uygulaması önerdi kullanıyorum çok memnunum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X