< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSU (31. sayfa)

-
-
Yorumunuz için teşekkürler hocam 🙏🏼
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bi önerim yok, bu işlem karmaşık standart bir kullanıcı için gereksiz işlemler.
Graphene os stock romdan çok daha az özelliğe sahip hiç bir şey yok içinde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
imei olayını @shunter furkan bey uzaktan bağlanarak halletti, çok ilgili ve bilgili bir arkadaş. Kayıt için ilgilene arkadaşlar olursa her türlü kefilim, teşekkürler @shunter furkan hocam
-
Teşekkürler hayırlı olsun hocam güle güle kullanın.
10 günluk kullanım sonrası bende yorum yapiyim belki alacak insanlara bir fikir olur.
iPhone 13 pro maxten gectim bende.
Ekran kalitesi 13 pro maxten daha iyi.ikiside 120 Hz olmasina rağmen pixel daha akıcı. Hatta 15 pro Max ile güneş altinda parlaklık testi yaptık daha parlaktı pixel fakat kısa bir süre sonra isindigi için ekstra parlaklık olayı kapandı. Ama yinede iphonelardaki gibi zifiri karanlık yapmıyor. Benim iPhone da en nefret ettiğim özellik oydu yazın ihtiyar amcalar gibi ekrana bakıyordum görebilmek icin.
Batarya bence 13 pro Max daha iyiydi. Benim kullanimimda bir günü cikartmiyor malesef ama kötüde değil.şarj hızı Samsung 35 watt olanı kullaniyorum yarım saatte %60 civari yapıyor.
Hız konusunda herhangi bir sorun yaşamadım herşey olması gerektiği gibi sadece yüksek çözünürlüklü fotoğraf cekince islemesi biraz sürüyor.oyun oynamıyorum hiç bir sekilde o yüzden bir şey diyemem o konuda. iPhone göre daha az ısınıyor.
Kamera konusunda 13 pro maxten her lensi daha başarılı.buna şaşırtıcı derecede selfie kamerasida dahil. Kamera konusunda eksi yanları lensler arasındaki geçiş iPhone kadar smooth değil. Portre modu başarili değil. Bir de videosu çok iyi değil. Video guclendirmeyi açınca bayağı bir hoş oluyor videolar ama onunda işlemesi yedeklemesi falan 1 saat sürüyor. Son olarak preview olayida iPhone kadar iyi değil. Çekmeden önce fotoğraf çok kotu gozukurken işledikten sonra bambaşka bir şey çıkıyor.
İşletim sistemi malesef saf android bile olsa hatalar mevcut. En basiti dark modu otomatiğe alıyorsun ama hiç bir şekilde yapmıyor. Yani bu kadar basit bir hata nasıl olur ve neden duzeltilmez. Bildirim sorunu bendede var.
Hoparlörleri fena hiç fena değil iPhone belki bir tık daha iyi olabilir.
Ben en çok telefonun premium hissiyatini sevdim. Elime alınca gayet kaliteli bir hissiyati uyandırdı bende.iphone jilet gibi kesiyordu parmaklarimi bunda öyle bir sıkıntı yok. Bana göre çok şık bir telefon. Android tarafında bir tek Samsung telefonları elime aldığımda kaliteli hissettiriyordu. Diğer android telefonlarda hep bir dandiklik hissiyati vardi bende.
Tavsiye eder miyim ? Ederim tabiki. İphone dan gecmeye gerek var mı ? Eski bir iPhone kullanıyorsanız ve sıkıldıysaniz evet. Ama 14 15 16 pro serilerini kullanıyorsanız ve memnunsaniz geçmeye gerek yok. Ben telefonu 31.000 TL ye aldım. Bu paraya bundan daha iyi bir telefon yok.yanina bile yaklasamaz. Kamera konusunda eksiklikleri olmasına rağmen çok ama çok basarili.(5d mark 3 kullanıyorum az çok fotoğraf olayindan anlarım) Ekranı zaten çok iyi. E yağ gibide akıyor telefon daha ne olsun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sıfırdan kurarsanız söylediğiniz hatalar geçer sanıyorum. Bende ne bildirim ne de karanlık modu hatası yok. Söylediğiniz gibi şarj eksi yanı.
bende de karanlık mod otomatik olarak ayarlamama rağmen açılmıyor veya kapanmıyor. kontrol panelinden kendim hallediyorum artık.
-
Merhaba 9 pro'da 5g'ye geçmek için mesaj attım ama "telefonunuz 5g ile uyumsuzdur" mesajı aldım. Google sitesinde ve TURKCELL sitesinde 5g ile uyumlu cihazlar arasında pixeller yok. Bu sorunu çözme şansımız var mıdır acaba?
Dün gece 10'dan bu yana uğraşıyordum kafama takmıştım şükür hallettim,ilk olduğu için epey uğraştım. Jawomo geliştiricisinin pixeller için yaptığı çift tıkla ekran kapatma ve ekran kapalıyken parmak izi görünmesi ,üst barda ses ve titreşim barı getiren uygulamasının internet izinlerinin tamamının kaldırılmış halini yaptım. Benim gibi erişilebilirlik izninden dolayı tedirgin olan arkadaşlar varsa gönül rahatlığıyla kullanabilir.
2 link ekledimmediafire
ToolBox_no_internet_signedhttps://www.mediafire.com/file/jux2yf7wg2u0m31/ToolBox_no_internet_signed.apk/file
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsun__ -- 15 Nisan 2025; 18:48:52 >
-
Cihaz e-devletten mi kayıtlı? Yoksa imei değişmiş mi ?
Aklima gelen, sim kartı güncel 5g si olan iPhone 15-16 gibi bir cihaz da takıp aktif edip , sonra geri takmak şeklinde olabilir
Selam arkadaşlar.Bende pixel 9 pro XL alarak aranıza katıldım.Cihaz daha elime ulaşmadı.Ama şimdiden şarj adaptörü ve kılıf siparşini yapayım diyorum.Malumunuz cihazın kutusundan şarj adaptörü çıkmıyor.Bunun için sizler bu sorunu nasıl hallettiniz.Bu cihaza uygun en verimli şarj adaptörü hangisi?Ayrıca solmayan ve zamanla sararmayan şeffaf kılıf için öneriniz ne olur.Bilgilerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.Saygılar sunarım...
-
Ben geçen Hepsiburada indiriminden yok fiyatına anker 45 watt aldım. Tavsiye ederim kalite kokuyor
Saate göre açıp kapatılan sistemi ayarlarsanız düzelecektir.
Şöyle yapın:
Mesela gündüz yapacağınız zaman koyu mod kapalı iken saat ayarlamasını yapın örneğin bşlangıç zamanı 20:00 bitiş zamanı 06:00 ise siz 20:01 yapın kaydedin akşam olunca büyük ihtimalle koyu moda geçecektir, ben ilk kurarken otomatik çalışıyordu sonra manuel olarak koyu mod açmıştım sonra bir dahada otomatik açıp kapatmadı, tekrar ayarlardan tema saati ayarlayınca düzeldi
Spigen 45W USB-C 2 Port Mini Hızlı Şarj Aleti Samsung PPS 2.0 / Isı Düşürücü GaN Destekli Akım Korumalı Güç Adaptörü
Arkadaşlar yukarıdaki ismini yazdığım adaptörü kullanan arkadaş var mı?Varsa performansı nasıl? Anker 45 watt ile arasında baya fiyat farkı var.
-
Spigen aldım denedim max 27w şarj ediyor iade edip linkteki ürünü aldım 37w şarj ediyor sağlam ürün tavsiye ederim zaten ürün yorumları pixel ile alakalı bakabilirsiniz
www.hepsiburada.com
Foneng EU62 Gan 45W Pd Type-C Girişli Hızlı Şarj Adaptörü - Fiyatıhttps://app.hb.biz/SQRe8rdU3R2F -
İndirilemiyor. Bozuk link.
-
quote:
Orijinalden alıntı: optimus95Cihaz e-devletten mi kayıtlı? Yoksa imei değişmiş mi ?
Aklima gelen, sim kartı güncel 5g si olan iPhone 15-16 gibi bir cihaz da takıp aktif edip , sonra geri takmak şeklinde olabilir
Kopya IMEI. Dediğinizi deneyeceğim. Teşekkürler.
Bağlantı açılmıyordu ama uygulama google play de de mevcut.
play.google.com
Double Tap Screen Off / Lock - Apps on Google Playhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.jamworks.doubletaptosleepscreenoff
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X