Bildirim
Meizu Pro 7 Plus incelemesi: 2 ekran, 3 kamera ve 10 çekirdek
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sonunda resmi olarak geldiler demek... Meizu Mx4 telefonlarına sahiptim. Çok başarılı bulmuştum ve 3 yıl kadar kullandım memnun bir şekilde. Bu senenin başında değiştirme ihtiyacı duydum, telefon hala formdaydı ama bataryasının ömrü bitmişti ve düşürmeler sebebiyle ekranı ve kasası çok hasar almıştı. Umarım umduklarını bulurlar.
-
Çirkinmiş. -
Tasarımı çok hoş. Yanlışım yoksa bu model değil, PRO 7 gelecek sadece.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elinize sağlık güzel inceleme olmuş.
Ayrica Erdi Bey Mi Note 3 detaylı incelemesini bekliyoruz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Erdi inceleme için teşekkürler
Helio x25 kullanıcısı olarak (Xiaomi Redmi Pro) Mediatek SoC lerin kaynak kodlarını erişilebilir yapmadıkça bu kervan asla yürümez
Ayrıca Mediatek X serisi tepe model SoC üretimininden vazgeçmişti P serisi orta seviye yongalara yöneleceği için Helio X30 un akibeti de X10 yada X20 den farklı olmayacaktır.
zaten şu cihazın hala 7.0 (7.1 bile değil) durması bunun göstergesi
umarım Mediatek ters köşe yapar da 2018 içerisinde özellikle devamını getirmeyeceği X serisinin kaynak kodlarını dağıtıp üreticilerin yanı sıra özelleştirmiş rom geliştirenlere yeni bir saha açmış olur gerçi çok zannetmiyorum ama bende ki de bir umut.
Şahsen şu cihazı alacağıma şuan en mantıklı seçenek 1600 TL li fiyatlara düşen Xiaomi Mi Note 3 olurdu en azından orta seviyede tepe platform olan Snapdragon 660 var ve ileri ki zamanlarda özelleşmiş rom bulamama derdi de yok illaki bi lineage yada Mokee rom çıkar.
-
Giriş müziği Hotline Miami 2'den mi, bana mı öyle geldi? :)
-
Mtk işlemcili olması haricinde gayet beğendim. Keşke arka yüzey tamamen cam olsaydı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: JackWondo
Elinize sağlık güzel inceleme olmuş.
Ayrica Erdi Bey Mi Note 3 detaylı incelemesini bekliyoruz.
Ekim 2017 idi Mi Note 3 ün ön incelemesi cihaz elde değildir zaten 5 ay geçmiş(bu zaman zarfında ürün için Global ROM bile çıktı) hatta şu Meizu videosu bile 27 Aralık tarihli 5 Şubatta yayınlanmış
önümüzde MWC 2018 var umarım elde kalan incelemeler öncesinde yayınlanır da arada kaynamaz.
Erdi bu noktada yine on numara çalışıyor hakkını yiyemem ama Mesut yaz aylarında yaptığı her canlı yayında şunu inceleyeceğiz bunu inceleyeceğiz dedi hepsinde çuvalladı gerçekleştiremiyorsan canlı yayında dile getirmeyeceksin.
şu sitede yanlış hatırlamıyorsam Ryzen 3 incelemesi hiç olmadı resmi olarak
Yeri burası değil belki ama şahsen 10 - 15 Şubat tarihlerinde satışta olacak Raven Ridge Masaüstü APU larınin incelemelerinin gelmesi olacak işlemciler 3 haftadır ön siparişte bu ekran kartı kıtlığında geçici çözüm noktasında ilaç gibi gelecek ama incelemelerin olması çok önemli
umuyorum ki Erdi Ryzen 3 2200G ve Ryzen 5 2400G incelemelerini çoktan planlamıştır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aceleciburak -- 5 Şubat 2018; 21:46:21 >
-
Şu 2. ekran çok güzel bir şey. Telefonun arka kamerasında kendini görerek çekim yapabiliyorsun. Süper.
-
Videoda hep sanal tuşlar görülüyor, tek tuşla kullanım yok mu bu telefonlarda?! (dokunma geri, tam basma ana ekran) -
Tekini becerdiler çifti kaldı çift kamera çift ekran ...
-
Telefonda Lte Band 8 ve Band 20 yok gözüküyor Gsmarena'ya göre. Çekim konusunda bi' sıkıntı yaşamadınız herhalde videoda belirtmediğinize göre. İnceleme için teşekkürler. -
quote:
Orijinalden alıntı: QuexSeeL
Videoda hep sanal tuşlar görülüyor, tek tuşla kullanım yok mu bu telefonlarda?! (dokunma geri, tam basma ana ekran)
Erdi bey bahsetmemiş ama normalde sanal tuşlar yok. Tek tuş ile kullanılıyor Meizu telefonlar meşhur M-Back tuşu ile. Dokununca geri, basınca ana ekrana atıyor, Pro6 Plus da o tuş parmak izi yanında nabız da ölçebiliyordu. -
2 ekran, 3 kamera, 10 çekirdek, 0 estetik!
-
ne gereksiz şeyler yav
-
Müzik andırıyor, bekledim ama farklı çıktı.
https://www.youtube.com/watch?v=p3WNLMEOFK8
-
çok güzel çöp yapmışlar
-
mediatek mi ?
hayırrr bidaha yemem o numarayı
-
cidden çöpya
Benzer içerikler
- aşko kuşko priv isimleri
- iphone film izleme programı ücretsiz
- whatsapp sohbet aktarma
- instagram beğenileri görme
- uygulama indirmeden karekod okutma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X