Tecno Phantom V Flip 2 5G/Tecno Phantom V Fold 2 5G Ana Konumuza Hoşgeldiniz! Tecno Phantom V Flip 2 - Ekran: 6.9 inç Foldable LTPO AMOLED, 120Hz, 1000 nits (peak) - Kapak Ekranı: 3.64 inç AMOLED - Çözünürlük: 1080 x 2640 piksel - İşletim Sistemi: Android 14, HIOS 14 - Yonga Seti: Mediatek Dimensity 8020 (6 nm) - CPU: Octa-core (4x2.6 GHz Cortex-A78 & 4x2.0 GHz Cortex-A55) - GPU: Mali-G77 MC9 - RAM: 8 GB - Depolama: 256 GB - Ana Kamera: Çift 50 MP (geniş) + 50 MP (ultra geniş) - Ön Kamera: 32 MP - Batarya: 4720 mAh, 70W hızlı şarj - Bağlantı: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6, Bluetooth 5.3, NFC, USB Type-C - Diğer Özellikler: Yan monteli parmak izi sensörü, stereo hoparlörler, IP54 suya ve toza dayanıklılık. Tecno Phantom V Fold 2 5G - Ekran: 7.85 inç Foldable LTPO AMOLED, 120Hz, 1B renk - Kapak Ekranı: 6.42 inç LTPO AMOLED, 120Hz - Çözünürlük: 2000 x 2296 piksel (ana ekran), 1080 x 2550 piksel (kapak ekranı) - İşletim Sistemi: Android 14, HiOS 14 Fold - Yonga Seti: Mediatek Dimensity 9000+ (4 nm) - CPU: Octa-core (1x3.20 GHz Cortex-X2 & 3x2.85 GHz Cortex-A710 & 4x1.80 GHz Cortex-A510) - GPU: Mali-G710 MC10 - RAM: 12 GB - Depolama: 512 GB - Ana Kamera: Üçlü 50 MP (geniş) + 50 MP (telefoto) + 50 MP (ultra geniş) - Ön Kamera: 32 MP (ana ekran), 32 MP (kapak ekranı) - Batarya: 5750 mAh, 70W hızlı şarj, 15W kablosuz şarj - Bağlantı: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6e, Bluetooth 5.3, NFC, USB Type-C - Diğer Özellikler: Ekran altı parmak izi sensörü, stereo hoparlörler, IP54 suya ve toza dayanıklılık. 2 Cihazın da yakında Ülkemiz de satışa sunulması bekleniyor. Tecno Phantom V Fold 2 5G modeli güncel fiyat ve özelliklerini görmek için https://www.epey.com/akilli-telefonlar/tecno-phantom-v-fold2.html Tecno Phantom V Flip 2 5G modeli güncel fiyat ve özelliklerini görmek için https://www.epey.com/akilli-telefonlar/tecno-phantom-v-flip2.html |
Tecno Phantom V Flip 2 5G/V Fold 2 5G [ANA KONU]
-
-
Bir kaynağa göre Tecno bu modeller den sonra katlanabilir model çıkarmama kararı almış.
Sanırım ürünler pek tutmadı, e ben de ki model de ilk serisi.
Yaktın bizi Tecno, artık güncelleme falan da gelmez cihazlara.
Bütçeyi yükselttiğim an kurtulacağm sen den Tecno.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam bende flip bir cihaz bakıyorum
samsung 6yı çok bekledim ama boş çıkınca vazgeçtim
xiaomide baya pahalı ve düşmüyor
geçiş için tecnoya baktım 19.5 fiyat oldukça iyi geldi açıkçası
teli alo ve whatsapp vs için kullanırım
ne kamera ile işim olur ne oyun ile
ön ekrandan en azından wapp mesajı okurum diyordu mama bunda oda yok
yazı bekleyeyim dedim 7 veya mix flip 2 için ama 8 senedir kullandığım mi mix in açma tuşu artık tarih oldu
kapandığı an geri gelmeyecek yani
o yüzden idarelik bunu alayım diyorum
flip 2 en az 40 liradan girer ve değmez diye düşünüyorum açıkçası çünkü işlemci bile 1den daha kötü nedense
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackDaniels -- 26 Kasım 2024; 7:30:52 > -
Telefon kasıyor bazen hocam, hiç tavsiye etmiyorum.
Ama yine siz bilirsiniz, ucuz diye alınabilir belki.
Ucuz etin yahnisi hesabı.
vazgeçtim
çok şikayet var
zaten 3 tane satmış 5 şikayet var
poco x6 alıcam snaırım
şimdilik idare etsin seneye mi flip kovalarım
-
Ben de kamerasın dan ve bazen donmasın dan şikayetçiyim.
Arkasında ki küçük ekran dan yazı yazılmıyor, mesaj okuyabilirsiniz, tıpkı bir akıllı saat ekranı gibi düşünün.
Doğru karar vermişsiniz, ama illa da Flip derseniz Samsung veya Xiaomi daha mantıklı olur.
Samsung benim paramı alamaz açıkçası
12 13 yıldır hiçbir ürününü almıyorum
zaten mi flip xiaomi flip
büyük tel taşımak istemiyorum artık
zaten wapp ve telefon başka bir işim olmaz telle
-
Note 8 zamanından kalma nefretim öyle büyükmüş ki, geçen iphone 12 mi emekliye ayırıp piyasayı araştırdım. Samsung s24 fe herkes tavsiye esiyordu, şöyle bir inceledim, kalas bile da estetik duruyor. Çerçeveler çok kalın, telefon aşırı ağır, s serisi olmasına rağmen reeder telefon tutuyormuş hissiyatı veriyor. Dedim bu samsung adam olmaz. Teknik servis zaten yıllar önce rezaletti, halen öyledir dedim ve vivo v40 aldım. Tasarım, hızlı şarj ( pil süresi) ve ekran olarak s24 den daha iyi. Oyunla işim yok zaten.
Kısmetse 5 yıl kullanmayı planlıyorum, bakalım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X