Şimdi Ara

Galaxy Z Fold 5 ve Galaxy Z Flip 5'in Türkiye fiyatı açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galaxy Z Fold 5 ve Galaxy Z Flip 5'in Türkiye fiyatı açıklandı
    Samsung’un bugünkü Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtımını yaptığı yeni katlanabilir ekranlı telefonları Galaxy Z Flip 5 ve Galaxy Z Fold 5’in Türkiye fiyatı belli oldu. Telefonlar ön siparişe açıldı. Ön sipariş dönemi 4 Ağustos'ta sona erecek ve bu tarihten itibaren mağazalardaki yerlerini alacak. 

Galaxy Z Flip 5 fiyatı ??

• Galaxy Z Flip 5 8GB+256 GB: 44.999 TL

• Galaxy Z Flip 5 8GB+512 GB: 47.999 TL

Ayrıca Bkz.Yeni tüm Samsung ürünler elimde? Ne kadar iyiler?

Galaxy Z Fold 5 fiyatı ??

• Galaxy Z Fold 5 12GB+256 GB: 64.999 TL

• Galaxy Z Fold 5 12GB+512 GB: 67.999 TL

• Galaxy Z Fold 5 12GB+1 TB: 72.999 TL

Ön sipariş döneminde Galaxy Z Flip 5'i satın alan kullanıcılar 512 GB depolama alanına sahip modeli, 256 GB modelin fiyatına satın alabilecek. Aynı şekilde Galaxy Z Fold 5'in 512 GB versiyonu 256 GB fiyatına, 1 TB versiyonu ise 512 GB fiyatına satılacak. Telefonla birlikte 3 ay ekran koruma sigortası hediye edilecek. Telefonların 4 Ağustos'ta gönderimine başlanacak.

• İphone göre bedava gerçekten bu tarz cihaz için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fold fiyatına değer ama Flip konusunda emin değilim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok değil 2016 yıllarının sonunda arkadaşım Volkswagen golf Arabasını 67 bin civarına almıştı. Telefon fiyatını görünce onu hatırladım da

• Teknoloji mağazalarında uzun uzun incelenecek ama bir tane bile alıcısının çıkmayacağı telefonumsuların yeni modeli.

• wolf silver W kullanıcısına yanıt
    O zama eski Türkiye vardı, şimdi yepis yeni Türkiye var hamdolsun..

• HakanErTr kullanıcısına yanıt
    Bizim yüzyılımız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • wolf silver W kullanıcısına yanıt
    Ben benim Linea'yı 3 sene önce 65 bine almıştım :D Şimdi 450 bin ediyor. Böyle y.dışından gelenlere de maskara olmaya başladık. Adam 500 euroyu cebine koyup maça falan geleyim diyor. 5 tane kağıt veriyor. Burada bir TL ye dönüştürtüyor, yerine 75 tane kağıt alıyor en iyi ihtimal ile. Hani 200 lük tam çıkmaz ise 100 adete kadar kağıt çıkabilir.

Tükürdüklerini yalamamak için inat edip 500 - 1000 ve 2000 lik banknotları çıkartmıyorlar. Bankamatiklerde para kalmıyor. Hazne belli, kapasite belli. Millet maaşını çekiyor hazne boşalıyor. 100€ 3.000 TL Ki o da şimdilik. En az 1000 lik banknot şart.

• Galaxy Z Fold 5 ve Galaxy Z Flip 5'in Türkiye fiyatı açıklandı
    Galaxy Z Fold 5 ve Galaxy Z Flip 5'in Türkiye fiyatı açıklandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ege_NL -- 27 Temmuz 2023; 0:21:15 >

• Eskiden forum, ön sipariş geçenlerin mesajlarıyla dolu olurdu. Z fold 5 için şu ana kadar sadece 1 kişinin ön sipariş mesajını gördüm.

Forumun eski neşeli günlere dönmesi çok zor

• Flip 5 fiyatı nerdeyse önceki modelin 2 katı. pahalı gerçekten.

• 3 ve 4'ten bu yana büyük bir gelişim yok.

Rekabet olmayınca Samsung'da yerinde saymış. Makyajlı kasa diyebiliriz.

Keşke pixel cihazları TR'de satılsa

• 3 senedir ön sipariş müşterilerinin yaşadığı rezilliklerden sonra hala Samsung'dan ön siparişle telefon alan kaldı mı ki?

• astegon kullanıcısına yanıt

Çok ilginç ki Türkiye'de sadece Apple ve Samsung kaldı. Başka adam akıllı üretici yok.

Yurtdışı işi de kapandı. Sıkıştık kaldık 2 - 3 yüksek fiyatlı telefon modeli ile.

• Yani şu öğrencileri vergi indirimi? Kandırdılar. Galaxy Z Fold 5 ve Galaxy Z Flip 5'in Türkiye fiyatı açıklandı 

• swat882 kullanıcısına yanıt

Ekosistem ve ürün çeşitliliği açısından haklısınız. Apple ekosistem konusunda zaten yıllardır belli bir yerde. Samsung da bir şeyler yapmaya çalışıyor. Huawei GMS olmadan ilerlemeye çalışıyor ki takdir ediyorum. Xiaomi da bir şekil yol almaya çalışıyor.

Diğer üreticilere bakıyorum, ekosistem diye bir şey yok. Sat ve geç git. Umurunda bile değil gerisi. Bir miktar vivo agresif girdi ama o da ülkeye uyum sağladı.

Diyorum ya, pixel gelse keşke. Foldable cihazı çok güzel görünüyor.

• fold'u çok beğeniyorum

• Hamdolsun bir araba parasına Fold 4 512 gb siparişi verdik..

Alma amacım sadece iş. Fayfalı olacağını düşünüyorum. Uzun süredir foldable telefonlara ilgili idim. Şuan Note10+ kullanıyorum.

Bundan öncesi sırayla,

Note 7Fe

Note3

İhone 5s

İphone 4

İphone 3

İlk İphone

Daha da eskilere doğru gider.

Hep büyük telefonlar kullandım,ilk kez katlanır bir telefona geçiyorum.

Fold 3 ve 4 den çok bir fazlasının olmaması kötü, biraz makyaj yapılmış. Daha ürün gelmedi, bunu genel incelemelerimden yorumladım. 3-4 ağustos gibi gönderilecekmil.

Hayırlı olsun bakalım...

• Fold 4 senesini bulmadan bozuldu. 8 aylık telefon, önce sim kart görmemeye başladı, sonra büyük ekran dokunmatik kayboldu, sonra da büyük ekran tamamen görüntü gitti, ve cihaz ciddi ısınmaya başladı. Kapatıp servise verdik. Bakalım Samsung ne diyecek. Bebek gibi kundakta taşıdık. Hercai kullansak belki de bir şey olmazdı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.