Şimdi Ara

İnfinix zero 40 5g kullanıcıları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
4
Favori
2.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Satıcı sağlam ama fiyat garip büyük ihtimal hatasını anlamadı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 63 67 son hanesi bumu satıcının bende alacamda güvenlimi diye araştırıyordum İNFİNİX ZERO 40 5G 12/512 GB modelini alacam

• _ERH@N_ kullanıcısına yanıt
    Güven için teşekkür ederim hocam. Bahsettiğiniz satıcı benim..
    Evet fiyatın yanlış olduğunu bugün farkettik, 1 tane de zararına sattık sanırım.

• hocam nasıl memnunmusunuz tavsiye edermisiniz ?

• Kesinlikle f/p ürünü parası sonuna kadar hak ediyor

Merhaba. Telefonda tek şarjla ne kadar ekran süresi alıyorsunuz? Bir de şunu sormak istiyorum kavisli ekran kullanırken sorun yaşıyor musunuz? Alışmak zor mu?

• HepDüşünceli kullanıcısına yanıt
    Daha önce eklemiştim ortalama 5:30 6 saat ekran süresi alıyorum günü çok rahat çıkarıyor kavisli ekran çok sorun olmuyor ayarlar hassaslık ayar var. Tek sorunu elimden çok fazla kayıyor telefon ekran koruyucu yaptıramadım yaptırsam da kavis nasıl olur bilmiyorum.

Hocam cevap için teşekkürler. Elden kayma olayı kılıf ile kullanırsak çözülür mü? Ekran koruyucu kullanmayı düşünmüyorum zaten. Alırken kılıf veriliyor onu kullansam elden kayma sorunu düzelir mi?

• HepDüşünceli kullanıcısına yanıt
    Zaten o yanında gelen kılıf çok kayıyor. Başka slikon kılıf olsa kaymaz.

• Elimde HOT 50 PRO+ var. Bunu bir yakınıma verip Zero 40 5G'ye geçmeyi düşünüyordum. Ancak Pubg'de max 40-60 FPS verdiği videoları görünce hevesim kaçtı çünkü elimdeki cihazda aynı değerleri veriyor. Sizlere sormak istiyorum sizce geçmek mantıklı olur mu? Oyuncu falan değilim ama ara sıra oynarım ve telefonu uzun süre kullanırım. Kamera konusunda Zero daha başarılı orası kesin tabii. Sizin tavsiyeniz ne olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night Mode -- 22 Aralık 2024; 16:27:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Night Mode kullanıcısına yanıt

Zero 40 hem daha güçlü bir işlemci hem de daha iyi bir kameraya sahip. Oyuncu olmasanız bile telefon daha akıcı ve hızlı olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: HepDüşünceli

Zero 40 hem daha güçlü bir işlemci hem de daha iyi bir kameraya sahip. Oyuncu olmasanız bile telefon daha akıcı ve hızlı olacak.

Hocam PUBG'de 90FPS bile vermemesi tedirgin etti beni. Şuanki kullandığım cihazdan da çok memnunum pil, akıcılık vs. Tek biraz daha iyi olabilirdi dediğim şey oyun performansı ve kamera. Kamera konusunda Zero 40 5G daha başarılı ama oyun performansı aynı olması şaşırttı. Belki oyunlar daha akıcıdır sadece videolardan gördüğüm kadarıyla yorum yapıyorum. Pil konusu nasıl peki? HOT 50 Pro+ oyun oynamazsam rahat 9-10 saat ekran süresi veriyor.

İçinde mtk 8200 ultra var. Yani güçlü sayılabilecek bir işlemçi. 9-10 saat gitmez ama 7-8 saat gider. Niye böyle diyorum çünkü aynı işlemciyi kullanan tecno camon 30 pro var ve incelediğim tüm yazılara göre ciddi bir pil performansı var. Ben de yakında bu cihazı alacağım çünkü. Piyasadaki bütün infinix ve tecno modellerini araştırdım uzun uzun. Kendi kellanımıma uygun olarak 30 pro modelini seçtim. Zero 40 kavisli olmasa onu alacaktım ama kavisli olunca direkt eledim. Zero 40 modeli sizi üzmez.

• hocam nasıl telefondan memnun musunuz? benimde mi10T var gitti gidecek kendime telefon bakıyorum da direnç işlerinden sonra xiaomi'ye hiç bulaşasım gelmiyor artık. bu cihazdan alsak bizi üzer mi? genel gözleminiz nedir 2 aylık kullanıma göre?

• Yeni yıl ile birlikte en çok sorulan sorulara yanıt verelim..

Sıkça sorulan sorular:

Yurtdışı cihazımın süresi ne zaman sıfırlanır?
    Ocak ayı içerisinde sıfırlanır, net bir tarihi yoktur.

Şu an şebeke aldığım sim girişinin süresi sonraki yıla devreder mi?
    Hayır devretmez. Süreler sıfırlanır ve sıfırlandıktan sonra tekrar 120 gün aktif olur.

Cihazımda hem çift sim fiziksel giriş var hem de e-sim var bu şekilde kesintisiz 1 yıl kullanabilir miyim?
    Hayır kullanamazsınız hem çift sim fiziki hem de e-sim olan cihazlarda e-sim opsiyonludur ve fiziksel sim 2 girişi ile aynı imei numarası üzerinden şebeke vermektedir. Cihazınızda *#06# tuşladığınızda kaç adet IMEI numarası olduğuna bakın. Her IMEI numarası için 4 ay süreniz olacaktır.

Sim 1'e takınca Sim 2'deki sürem de başlar mı?
    Hayır, bu kendi cihazını pazarlamak isteyen insanların korku vermek için yaptığı bir paylaşımdır. Her IMEI numarası kendi özelinde 4 ay süreye sahiptir ve sadece hangi sim girişine hat takıldıysa onun süresini başlatır

Hocam zero ya geçtiniz mi halihazırda hot 50 pro plus kullanıyorum inceliğindn ve hızından memnunum eğer zero aldıysanız deneyiminizi paylaşırmısınız teşekkürler.

• punkerem kullanıcısına yanıt

Henüz geçmedim hocam. 14T, ve yeni çıkacak Poco X7 Pro biraz aklımı çeldi şuan araştırma içerisindeyim. Bi 10 gün kadar daha bakar kafama yatanı alırım.

Bencede bekle biraz daha note 50 pro gelecekmiş birkaç aya zero 50 de yaza doğru çıkar muhtemelen yalnız onlar hep kalın oluyor kasaları ben bu şekilde İnce kasa yüksek işlemcili çıkana dek bu telefonla devam ederim alıştık bidefa 🤣

• Bt kulaklık ile kullanan oldu mu? Seste kesilme oluşuyor mu ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.