60 bin tl limiti olan kredi kartım var borcuda 60 bin tl kullanılabilir limitim 0 tl 60 bin tl yatırırsam kullanılabilir limitim 60 bin tl olacak diye düşünüyorum 60 bin tllik bir ödemem var 60 bin tl yi kredi kartına taksit 12 taksit yapıcam taksit yaptırdığımda kullanılabilir limitim gene 0 tlmi olur yoksa ilk taksiti çeker ve 53 bin tl falanmı olur ve o limiti başka yerlerde harcaya bilirmiyim ilk defa kredi kartına taksit yaptırcam bilgi verirmisiniz |
Kredi kartına taksit nasıl oluyor
-
-
Merhaba,
Parayı tamamen karttan alır, sana aydan aya taksidini yansıtır. 60 bini taksit yaptırdığında kullanılabilir limitin tekrar 0 olacaktır.
-
Kredi kartınızda 60 bin TL borcunuz varken, 60 bin TL ödeme yaptığınızda kullanılabilir limitiniz 60 bin TL'ye çıkar. Ardından, 60 bin TL'lik bir işlemi 12 taksite böldürmeniz durumunda, bankalar genellikle toplam tutarı (60 bin TL'yi) mevcut limitinizden düşer. Bu durumda limitiniz yeniden sıfırlanır ve her ay ödediğiniz taksit tutarı kadar limitiniz açılır. Yani, ilk taksiti ödediğinizde limitiniz yalnızca ödediğiniz tutar kadar artar (örneğin, yaklaşık 5 bin TL). Açılan bu limiti diğer harcamalar için kullanabilirsiniz. Bankanızın uygulama koşullarını teyit etmek için müşteri hizmetlerinden bilgi almanızda fayda vardır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X