Selam herkese. Kredi kartı mevzularına henüz çok hakim olmadığımdan bu işi bilenlere danışmak istedim. Geçen sene üniversiteye başlayınca MaximumGenç kredi kartı aldım 2000 TL limit tanımladılar. Artık yetmediği için önce limit arttırımı talebinde bulundum ama MaximumGenç karta daha fazla limit verilmiyormuş. Dedim madem öyle diğer bankaları araştırdım Akbank Axess ilgimi çekti ve bugün bankaya gittim 10 bin liralık Axess Platinum verdiler. İlk sene aidat istemiyoruz, sonra da düzenli kullanıyorsanız iade yapılıyor dedi müşteri temsilcisi. Bu kart ile ilgili verebileceğiniz tavsiyelere açığım. Ayrıca sizce eski kartımı ne yapayım? İş Bankası aidat istemiyor. Teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martiguy -- 24 Ağustos 2022; 20:17:34 > |
Axess Platinum Kart: Ayrıcalıklı Finansal Hizmetlerin Tadını Çıkarın
Axess Platinum kart, İş Bankası tarafından sunulan seçkin bir kredi kartıdır. Axess Platinum MC ve Axess Platinum MC d olmak üzere iki türü bulunur.
Axess Platinum MC Nedir?
Axess Platinum MC, yüksek gelirli ve kredi notu yüksek bireylere verilen bir kredi kartıdır. Bu kart, özel finansal hizmetler ve ayrıcalıklarla birlikte gelir.
Axess Platinum Kart Kimlere Verilir?
Axess Platinum kart, gelir düzeyi ve kredi notu belirli kriterleri karşılayan bireylere verilir. Genel olarak, en az yıllık 100.000 TL gelir ve 1.600'ün üzerinde kredi skoru gereklidir.
Axess Platinum MC'nin Özellikleri Nelerdir?
- Yüksek kredi limiti
- Düşük faiz oranları
- Hızlı nakit avans
- Ücretsiz seyahat sigortası
- Havaalanı lounge erişimi
- Özel concierge hizmeti
- Puan kazanma ve ödül kullanma programı
Axess Platinum Kart Aidatı Ne Kadardır?
Axess Platinum MC'nin yıllık aidat ücreti 500 TL'dir.
Axess Platinum Kart ile Sağlanan Ayrıcalıklar
Axess Platinum kart sahipleri, aşağıdakiler gibi özel ayrıcalıklardan faydalanabilirler:
- Lüks mağazalarda ve restoranlarda indirimler
- Özel etkinliklere davetler
- Seyahat rezervasyonlarında ayrıcalıklar
- Kişisel finans yönetimi hizmetleri
Axess Platinum kart, üst düzey finansal hizmetler arayan ve özel ayrıcalıkların tadını çıkarmak isteyenler için ideal bir seçenektir. Yüksek gelirli ve mükemmel kredi geçmişine sahip bireyler, Axess Platinum kartı değerlendirmelidir.