Şimdi Ara

5 platinum kartım var, ücretsiz lounge bulamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
6.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende şu kartların platinum / premiumları var ama hiçbirine ücretsiz lounge yok, kafayı yicem:

ADİOS PREMİUM
    VAKIF PLATİNUM
    AXESS PLATİNUM
    ALBARAKA PLATİNUM
    PARAFLY PLATİNUM

Benim mi gözden kaçtı nedir?
    Acil taktik lütfen.

Not: Uçuş, yurtiçi
    Sabiha gökçen ve dalaman havalimanları gidiş-dönüş.
    Pegasus ve thy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doory -- 9 Mayıs 2017; 21:50:12 >

• M&S Elite plus kart Anadolujet ve THy ile uçarken her türlü loungelarından beleş faydalan

THY dalaman lounge bayağı iyi, nespresso lar mı, kuruyemiş mi, güzel sandvicler mi ! ne ararsan var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxlboy -- 9 Mayıs 2017; 21:53:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxlboy

M&S Elite plus kart Anadolujet ve THy ile uçarken her türlü loungelarından beleş faydalan

THY dalaman lounge bayağı iyi, nespresso lar mı, kuruyemiş mi, güzel sandvicler mi ! ne ararsan var.

Bu dediğin kartı araştırdım ve anladığım kadarıyla çok uçulunca bu kart veriliyor.
    Ben çok sık uçmuyorum.
  • Doory kullanıcısına yanıt
    Bankalar çoğu lounge kullanımı ya kapattı, yada minimum ekstre harcama koşuluna bağladı.

o yüzden durum vahim
  • Onu bırak sen özel bankacılık müşterisi dahi artık kullanamıyor cip salon sana tavsiyem miles garanti ile mile asılıp ne yap et 125.000 mil biriktirip tk statünü direk clasik plus yaparsan thy ait tüm cip salonlarına girer artı özel bilet bankosundan hizmet alırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ücretsiz bulamıyoruz tamam da en azından ücretli olanlarda bir şekilde indirim imkanı var mı?
  • Vakıfta ücretsiz Lounge hizmeti yok zaten. İndirim var sadece.O da Sabiha G.ve Esenboğa havalimanında var. Diğer kartları bilmiyorum.
  • Merhabalar
    Forum Donanım Haber de bu tarz ihtiyaçlar için açılmış ana konu niteliğinde bir konu var.Bakmanızı tavsiye ederim.
    Selamlar.
    https://forum.donanimhaber.com/lounge-hizmetleri-ana-konu--104662375
  • merak ettim hepsine aidat ödüyor musunuz?

gücünüz yetiyorsa işbank prive kart öneririm, geçen sene bazı yerlerde ücretsizdi bu sene tam bilemiyorum.
  • Allah başka dert vermesin kardeşim, zor...
  • Sabiha Gökçen ISG Lounge
    Visa Platinum kartınız varsa, Sabiha Gökçen Havalimanı ISG Lounge’larda %50 indiriminiz var!

Visa Platinum kartınız ile Sabiha Gökçen Havalimanı ISG Lounge’a iç hatlar terminalinde 25TL, dış hatlar terminalinde 30TL ödemeyle giriş yaparak seyahatinize daha keyifli başlayabilirsiniz.

Kampanya Koşulları
    •Bu kampanya, 24 Şubat – 30 Haziran 2017 tarihleri arasında geçerlidir ve “LGM Havalimanı İşletmeleri Ticaret ve Turizm A.Ş.” (“LGM”) tarafından düzenlenmektedir.
    •Türkiye’de ihraç edilmiş tüm Visa Platinum kredi kartları, Visa Platinum banka Kartları ve Visa Ticari kredi kartları (Visa Ticari banka Kartları ve ön ödemeli kartlar dahil değildir) bu Kampanyada geçerlidir.
    •Kampanya dahilinde ISG İç Hatlar ve Dış Hatlar CIP Lounge alanlarına girişte ödenen hizmet bedelini Visa Platinum veya Visa Ticari kredi kartı ile ödeyenler hizmet bedeli üzerinden %50 oranında indirimli olarak yararlanacaktır. Güncel cari hizmet bedelleri İç Hatlar Lounge için 50 TL (KDV Dahil), Dış Hatlar Lounge için 60 TL (KDV Dahil)’dir. Bu doğrultuda mevcut fiyatlar üzerinden Visa Platinum ve Visa Ticari kredi kart sahipleri, İç Hatlar Lounge kullanımı kapsamında 25 TL (KDV Dahil), Dış Hatlar Lounge kullanımı kapsamında 30 TL ( KDV Dahil) bedel ödeyecektir.
    •Yetişkin yanında gelen 6 yaşına kadar olan çocuklardan ücret alınmayacaktır.
    •Kampanyadan ancak Visa Platinum ve Visa Ticari Kart Sahibi yararlanabilir. Visa Platinum ve Visa Ticari Kart sahibi her bir giriş için yanında maksimum 1 kişiyi (kendisi hariç) aynı indirimli koşullar dahilinde Lounge alanına sokabilir.
    •Kampanya, ISG İç Hatlar ve Dış Hatlar CIP Lounge alanları hizmet bedelinin sadece Lounge alanı girişlerinde ödenmesi durumunda geçerlidir. Kampanya, ISG mobil app ya da farklı bir kanaldan Lounge hizmeti satın alımlarında geçerli değildir.
    •Kampanya kapsamında indirimli alınan Lounge alanlarına giriş hizmetleri üçüncü kişilere her ne şekilde olursa olsun satılamaz, indirimli veya ilave ücretle ya da başka şekilde satışı teklif edilemez; satın alınan hizmet herhangi bir promosyon veya diğer ticari amaçlarla kullanılamaz. Böyle bir durumda LGM ilgili kampanyayı uygulamama hakkına sahiptir.
    •Katılımcıların kayıt için verdiği kişisel bilgiler sadece tanıtım, promosyon ve bilgilendirme amaçlı olarak kullanılacaktır. Bilgilendirilmek istemeyen katılımcılar her zaman ps@sgia.aero’a email atarak tercihlerini değiştirebilirler.
    •Bu kampanya ISG İç Hatlar ve Dış Hatlar CIP Lounge alanlarına uygulanan başka promosyon, kampanya veya indirimlerle birleştirilemez.
    •Kampanya süresince Visa Platinum ve Visa Ticari kart sahibi ayrıcalığı dilediği kadar kullanılabilir.
    •Bu kampanya ayrıcalığı paraya çevrilemez, başkasına devredilemez.
    •Hizmetin verilmesi sırasında yaşanabilecek teknik ya da lojistik sorun ve aksaklılardan VISA ve iştirakleri sorumlu değildir.
    •Kampanyayı düzenleyen kuruluş, kampanya koşullarında değişiklik yapma ve istediği zaman kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutar. Böyle bir durumda yeni koşullar visa.com.tr sitesinde duyurulacaktır.
    •LGM’nin Kullanıcı Koşulları ve detaylı bilgi için:www.sabihagokcen.aero.adresi ziyaret edilebilir.
    •Kampanyaya katılan herkes kampanya koşullarını kabul etmiş sayılır.
    •VISA mükerrer veya kötü niyetli katılımları eleme hakkına sahiptir. VISA kampanya boyunca, kampanya katılımlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde mobil ve/veya bilgisayar teknolojilerini ve/veya başka unsuları kullanarak hile yaptığı tespit edilen katılımcının o güne kadar olan bütün katılım verilerini ve kazandıkları indirimleri hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkını saklı tutar.
    •Sorular için: ps@sgia.aero

• garanti amex platinum al yanında priroty pass kartı veriyorlar lounge bedava kartı kullansanda kullanmasanda ücret almıyorlar ben devamlı kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skald

garanti amex platinum al yanında priroty pass kartı veriyorlar lounge bedava kartı kullansanda kullanmasanda ücret almıyorlar ben devamlı kullanıyorum

O kart bende de var nasıl bedava 30 dolar ücreti var lounge için her girişde emin misin ???

• travegostar kullanıcısına yanıt
    3 kere moskovada 2 kere istanbulda 1 kere izmirde kullandım para kesilmedi şimdi yenisi yollamışlar yenisini daha kullanmadım
    zaten kartı verirken yazıyor 500 euro'luk priorty pass kartı hediye diye hatta yanına birini daha alabiliyorsun galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozan3579 -- 17 Mayıs 2017; 17:50:0 >
  • quote:

3 kere moskovada 2 kere istanbulda 1 kere izmirde kullandım para kesilmedi şimdi yenisi yollamışlar yenisini daha kullanmadım
    zaten kartı verirken yazıyor 500 euro'luk priorty pass kartı hediye diye hatta yanına birini daha alabiliyorsun galiba

Bende miles smiles platiunum var banada proity kart gönderdiler 30 dolar giriş ücreti var yazıyor he seninki klasik düz amex ise onun yıllık iadatı zaten 150 dolar vardır garanti ondan bedava olabilir sana

sanırım kampanyayı değiştirmişler benimki düz amex 150 dolar yıllık ücreti var ama
    sitesinde şöyle birşey var ayda 2 kere giriş bedava 3 ve üstü için 30 dolar diyor ben en son geçen ekimde bindim böyle değildi
    eskiden 1 misafir ve sınırsız giriş ücretsizdi kötü olmuş böyle
  • quote:

Şimdi buldum 2 kez ayda senin hakkın varmış misafirin yok misafir 15 dolar 2 kez girerse 3. Kezde sende dahil 30 dolar hiç bir avantajı yok 2 kez çok az 1 seyehatte doluyor yani diğer ücretleride çat diye karttan otomatik borçlandırma ile çekiyorlarmış sen neden bu kartı aldın amex platiunum aidatı

Çok değilmi

kendileri verdi :) eskiden çok daha iyidi artık 150 dolar etmez yıllık zaten iptal edecektim yenisini verdiler
  • ücretsiz lounge hakkı veren kartları hangisi arkadaşlar. hepsi fırsatcı olmuş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.