|
Vodafone Yanımda Premium üyeliği ayda 580 TL’lik avantaj sağlıyor
-
-
DH premium daha avantajlı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Leş LTE ile 580? iyimiş.
-
Bunlar iyice zıvanadan çıktı. 100tl lik paketi 210 yaptılar şimdi de 400tl lik pakete geçebilirsin diyorlar. Her sene %100 zam. Eskiden operatör değiştirip ucuza geçiyorduk şimdi anlaşmışlar büyük ihtimal, o parayı vereceksin diyorlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ayda 580 TL kâr edip 2G hızında LTE kullanmak ister misiniz? O da çekiyorsa.
-
imzayı attıktan sonra hiç umurlarında değil. ne interneti çeker, ne düzgün telefonu çeker. 5 gb 98 tl tarifem bir sene sonra geçebileceğim tek tarife 1 gb 300 tl civarı idi. dedim daha çok gb tarifeler var, o size olmaz dediler. Türktelekom'a geçtim. internette, çekme olayıda düzeldi. gider ayak son bir kez geçireyim diye güya geçerken 1 gün kullanmışım diye 108 tl fatura çıkardılar.
-
1 GB 300 TL olmaz.
16gb 1000dk 250sms 107 tl idi 191 tl teklif geldi.
Başka bir Vdfn faturasızı aktif edip faturalı yaptım ve 10gb 1000dk 250sms 100 TL şuanda. (15.10.2024 )
-
valla ben razıyım. 200 TL cepte her ay.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
100TL cüzdan bakiyesi süper olmuş. 40TL premium ücretini faturaya yansıtıp gelen cüzdan bakiyesi ile faturayı ödüyorsun 😀
Kalan faydalar pek umrumda değil benim. İşine yarayana faydalı şeyler var (ikinci çark gibi) ama bana lazım değil.
x (formerly twitter)Recep Baltaş (@buckberi) on Xhttps://x.com/buckberi/status/1807798703484215322?t=6cjSsVG5oxQgt_mc0FnLyw&s=19
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
30du, 40 olmuş demek olsun bakalım :) cüzdan bakiyesini de yanımda indirimini de ben kullanıyorum. 50 tl de vpayden fatura ödeyince iade alıyorum. getirisi götürüsünden çok olduğu sürece alırım. çark falan benim de işime yaramıyor.
link açamam ama bir foto ekleseydiniz bakardım dh foruma.
Vodadone kullanıyorsanız , paket / telefon ve test ekleyin. Kendinize ait , bugün ve buraya
Benim bildiğim fatura ödemede kazanca 50TL diyor ama o maksimum getiri gibi bir şey normalde ödenen faturanın %10unu veriyor. Bir ara direkt %50 iade veriyordu o süperdi neredeyse bedava kullanıyordum hattı 😀
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 17 Ekim 2024; 22:35:22 >
aynen %10 max 50 tl. faturam 524 gelecek premium ücretiyle birlikte hepsini alıyorum o yüzden
haziran ayında hattımı taşıdım. ilk başta aradılar birkaç abuk subuk tarife önerdiler red. kabul etmedim. baktım 98 tl den 250 tl gibi birşey önermişlerdi 1 gb. taşıdıktan sonra utanmadan aradılar. son 3 gün uygulamaya baktıgımda geçebileceğim tek tarife hala 1 gb olandı, zaten 3-4 kere aradıgımdan, internet ve telefon iyi çekmediğinden tekrar aramadım. ben ararlar diye düşündüm adam gibi bir öneri yaparlar. ben hattı taşıdıktan 2 hafta sonra aradılar neden başka firmaya geçtiniz, sebeb nedir diye. amaçları ben değişiklik yapmayacaktım, daha fazla 1 aylık geçireceklerdi. bide telefon evde çekmiyor diyorum şaka gibi arayıp telefonu açıp kapatmamı söylüyorlar. net için birkaç kere bir işlem yaptırdılar, hiç bir şey farketmedi. telekom'a geçince sorunlarım bitti.
-
Kendimden örnek vereyim 83.28 tl tarife + 14.94 tk + 39.90 premium toplamda 138.10 tl fatura, 100 tl hediye çeki+ 100 tl cüzdanım hediyesi. He diceksiniz ki ne alcaksın, bu forumda herkes ayda en az 350 tl Migros yada A101 den alışveriş yapıyordur. Anlicanız 150 tl ye 350 tl lik a101 yada migros kodu alıyorum. Bu arada 2. Çark çevirmeyi ve ssport plus kullanmamı saymıyorum bile 😂 Dahası 138.10 tl nin de Vodafone Payden 13.81 tl iadesini de kaçırmıyorum 😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony Mendez -- 17 Ekim 2024; 23:19:36 >
ev internetinde vereceklerini vaadettikleri 300 tl yi vermeyen firma değil mi bu.
güya hediye çeki veriyor. yanımda uygulamasında kullanılacak. uygulamaya giriyorsun zincir marketlerde kullanabiliyorsun, yok olmadı zincir market hediye çeki alımlarında geçerli.
çek alacağım diyorsun hata veriyor. müşteri hizmetleri bile sorunu çözemiyor.
ne kadar uğraşsanda verdikleri ''hediye'' kullanılamıyor.
-
TVF yönetiminde değilse köstek olun. Yerli ve Milli değildir.
-
Sport plus üyeliği ve çark çevirme işi hikaye..çarktan internet garanti diyor ,ama 2 günlük veriyor neye yaradı?
40 lira premium bile çok bence,daha yeni çıktı ama kaç kere zam yaptılar, 100 tl yanımda kuponu da 350 tl alt limitli..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 18 Ekim 2024; 22:26:52 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bunlar iyice zıvanadan çıktı. 100tl lik paketi 210 yaptılar şimdi de 400tl lik pakete geçebilirsin diyorlar. Her sene %100 zam. Eskiden operatör değiştirip ucuza geçiyorduk şimdi anlaşmışlar büyük ihtimal, o parayı vereceksin diyorlar
|
imzayı attıktan sonra hiç umurlarında değil. ne interneti çeker, ne düzgün telefonu çeker. 5 gb 98 tl tarifem bir sene sonra geçebileceğim tek tarife 1 gb 300 tl civarı idi. dedim daha çok gb tarifeler var, o size olmaz dediler. Türktelekom'a geçtim. internette, çekme olayıda düzeldi. gider ayak son bir kez geçireyim diye güya geçerken 1 gün kullanmışım diye 108 tl fatura çıkardılar.
|
Ayda 580 TL kâr edip 2G hızında LTE kullanmak ister misiniz? O da çekiyorsa.
|
DH premium daha avantajlı
|
Benzer içerikler
- truecaller nedir
- tiktok para kazanma
- instagram"da takip isteği attığım kişileri nasıl görebilirim 2024
- instagram gizli hesap görme
- twitter mavi tik ücreti
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X