Şimdi Ara

Vodafone Yanımda Premium üyeliği ayda 580 TL’lik avantaj sağlıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Faturasızı faturalı yapınca nasıl geldi o teklif

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu eski Telsim, şimdi Vodafone şu çekim kalitesini hiçbir zaman düzeltemedi. Vodafone Türkiye'ye ilk geldiğinde demiştim sağlam rakip geliyor herhalde diye,

yurtdışında çok rekabetçiler ve güzel kampanyaları oluyor. Neredeyse yeter ki bize gel diye her sene Iphone dağıtacaklar. Yok, bize gelince yine kazık yine kazık.

Rekabet sıfır, 3 büyük firma tarife fiyatlarını çok yakın yapmış beğenmiyorsan kullanma diyor. Bunlara BTK ve rekabet kurumunun da sesi çıkmıyor.

Milletvekillerine de ucuz tarifeleri verip susturdular herhalde, iktidarı muhalifi sus pus.

• Vodafone Turk Telekom'un yarı kalitesine düşmüş,merdiven altı çalışan firma gibi çalışan sözde GSM ooeratördür çok net.
    Çok sayıda kullanıcı çok açık anlaşılır şikayetler yazarken,sadece sayılı aboneye karambole verilen fırsatları kullanan bir kaç kişi burada Vodafone genel olarak aynı fırsatları,aynı fiyatları her aboneye sunuyormuş gibi anlatmakla meşguller. Bakın arkadaşım,size denk gelmiş olabilir,size sunulan 100 aboneden 5 aboneye belki veriliyor,neye göre verdikleri belli değil,kime çatarsa. Çok az aboneye oltalama olarak sallanan verilen düşük fiyatlar herkes için geçerliymiş gibi Vodafone genellemesi yaparak milleti yanıltmayın oyalamayın.
    Ee ben yaptım aldım çok zekiyim,siz de aklınızı kullanın düşük fiyattan kullanın gibi komik hallerinizi kendinize saklayın.
    Bu işlerin kitabını yazarım,15 yıldır bu bölümde taktik paylaşan biriyim.

Vodafoneden 5 tane 0540'lı hat aldım 2024 Ocak ayında ve şubat ayında. Hepsini 6 ay faturasızda boşta beklettim,1'ini ihyitaç olmadığı halde belki yüksek internetli iyi teklif gelir diye öylesine faturalıya geçirdim. 2 hat 6 aydan fazla faturasızda bekledi,öyle harika teklif gelmedi Turkcell'e taşıdım orda bebkliyor artık. 2 hat halâ Vodafone faturasızda teklif bekliyor.
    1 hat faturalıda 2 ay takıldı,baktım bizi yolacaklar geri faturasıza geçirdim cayma yansımadan.
    Şuan Vodafone faturasızda 3 hat var. Sırf denemek için,bakalım 10 GB 100 TL'ye, 20 GB 180 TL'ye,limitsiz sosyal medyalı bir tarife 300 TL'ye verilecek mi denemek için sık sık Vodafone Yanımdayı kurcalıyorum,müşteri hizmetlerini arıyorum. Bakın Vodafonenin 2 adım ileri 1 adım geri giden saçma internetini kullanmak niyetinde değilim,ihtiyacım da yok ama sırf tecrübe etmek için uğraşıyorum aylardır.
    Öyle çok iyi verilen teklif fırsat yok.Klasik yüksek fiyatlar. Zaten o fiyatları numara taşıyarak alabiliyoruz.

Siz,avantajları savunurken yok A101'den şu kadar alışveriş yaparsan şu kadar indirim oluyor gibi çok az kişiyi ilgilendiren durumlardan bahsettiğinizi de bilmelisiniz.
    Bunu çok büyük zeka hareketi gibi anlatırken çok az kişi ile ilgili olabileceğinin farkında olarak anlatmanız daha yararlı paylaşım olacaktır.
    GSM tarifelerinde öncelik 4.5 G mobil internet ve konuşmak için dakikadır.
    A101 alışverişi çok kenar köşede duran az kişiyi ilgilendiren ekstralardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kim Vodafone savunmuş burada? Ben göremedim. kimse Vodafone harika, siz de gelin dememiş. fırsatları kullanabilenler ben şöyle kullanıyorum yazmış. garip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.