Şimdi Ara

Hesap kesim tarihi sonrası iade işlemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
11.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ay bir ürün aldım, ancak iade etme durumum oldu. Ama iade yani karta para iade işlemi bu ayın hesabına yansımadı. Gelecek aya yansıyacak.
    Şimdi sorum şu: Ben bu ay eksik ödersem yeni hesap döneminin başında iade olacak zaten banka yine de eksik ödedim diye gelecek ay faizini alır mı

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hesap Kesim Tarihinden Sonra İade İşlemi

Hesap kesim tarihinden sonra yapılan iadeler, genellikle mevcut bakiyenize eklenir veya kredi kartınıza iade edilir. Ancak, bu işlemin nasıl işleneceği, kartın türüne ve bankanın politikalarına bağlıdır.

Genellikle, hesap kesiminden sonra iade edilen para, borcunuzdan düşülür. Örneğin, hesabınızın bakiyesi 500 TL ise ve 100 TL tutarında bir iade alırsanız, güncellenen bakiyeniz 400 TL olacaktır.

Kredi kartına iade edilen para da borcunuzdan düşülebilir. Ancak bazı durumlarda, iade tutarı mevcut bakiyenize eklenebilir. Bu durumda, iade edilen parayı dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Hesap kesim tarihinden sonra iade işleminin nasıl işleneceğini öğrenmek için kartınızın koşullarını gözden geçirmelisiniz veya doğrudan bankanızla iletişime geçmelisiniz. Bu sayede, iadenin bakiyenize veya kredi kartınıza nasıl yansıtılacağını önceden bilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • sen işini sağlama al ve ekstrende ne görünüyorsa onu öde
  • Ben de ayni durumdayim. Ne onerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sık sık araç kiralayan ve bu durumu sayısız kez yaşayan biri olarak söyleyebilirim ki, iadeye güvenip ödemenizi eksik yapmayın banka hem faiz işletir hem ödeme gecikme kaydı açılır hemde findeks notunuzda hatrı sayılır sallantılar gerçekleşir.

Araç kiralamada yüksek meblağlar provizyon olarak çekilir. Provizyon adı altında tahsilat yapılıyor aslında harcama gibi görünüyor.

Bu provizyonların iadesini beklerken bir çok kez aynı duruma düştüm ve iadeler dönem ödeme tutarlarından düşülmüyor.
  • hocam kesinlikle ödemeniz gerekiyor. İade almadıysanız ödememiş olursunuz. Karalisteye bile düşersiniz. ben ödememiştim telefonla aradılar
  • Garanti bonus kredi kartımla aldığım ürünü bir kaç gün sonra iade ettim. İade tutarı hesap kesim tarihinden sonra kartıma yansıdığı için ödemem gerektiğini, aksi takdirde faiz işletileceğini belirttiler. Böyle seçmalık mı olur. Ürün iade edilmiş, tutar karta yansımış.

Normalde parafly ve adios kullanıyorum, onlarda böyle bir durum yok. Anında düşüyor bakiyer iade yansıyınca. Buna itiraz etsek iade edilir mi?
  • Aralık 2024 itibari ile ekstreye yansiyan işlemin iade durumu nedir? Halk Bankası acil desteğe ihtiyacım var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekstre kesildikten sonra iade geldiyse banka onu bir sonraki ayki ekstrenizden düşüyor yani bir sonraki ay iade alabiliyorsunuz eğer ekstrenizde borç gözüküyorsa mutlaka ödeyin sonrasında faiz işletiyor banka ödemediğiniz tutar için , iadeyi de bir sonraki ekstrenizde borcunuzdan ya da fazla borç ödeme aktarımı olarak geri alabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.