Şimdi Ara

Trafik cezası 2 kere ödeme durumu biri faizli biri indirimli(Tebliğ Tarihi değişti)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, 20 temmuz 2024'te trafik cezası kesildi, 22 ağustosta internet vergi dairesine girdiğimde tebliğ tarihi 20 temmuz gözüküyordu, faizli bir şekilde cezayı 22 ağustos günü ödedim, ardından 7 eylül 2024 tarihinde ceza tutanağı evime geldi, tebliğ tarihi 7 eylül olarak gözüküyor ve sisteme baktığımda şuan %25 indirilimli olarak borcum hala ödenmemiş gözüküyor. Yaptığım faizli ödeme gözükmüyor, bu konuda ne yapmalıyım?

• Cezalar farklı iki ceza olabilir mi ?

• hayır aynı ceza, eve trafik ceza tutanağı gelmeden ödediğim için sistemde tekrardan gözüküyor, daha önce bu durumu yaşayan oldu mu?

• optimus3441 O kullanıcısına yanıt

e devlette ödeme görünmez. Ödemeleri görmek için interaktif vergi dairesine girip bakabilirsiniz. Orada ödemelerim kısmında görünüyorsa problem yok. Görünmüyorsa vergi dairesine gidip düzelttirmeniz gerekiyor.

• Hocam geçmiş olsun, trafik cezasının tebligat tarihi eve kağıt geldiği tarih olarak mı kabul ediliyor itiraz süreci için?

E-devlet sistemi üzerinden ya da e-postayla yapılan bildirimler resmi tebligat tarihi olarak kabul ediliyor mu?

Bana da bir hız aşımı cezası gelmiş "seyir halinde denetim" diyor muhtemelen seyyar radar aracı aracılığıyla kesilmiş ama e-devlet'te cezanın ayrıntıları yok. Eğer 1-2km hız farkla ceza gelmişse itiraz etmeyi düşünüyorum ama bu "tebligat tarihi" olarak neyin kabul edildiği hakkında bilgi bulamadım internette güncel olarak. Siz net olarak biliyor musunuz konunun doğrusunu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fractal design kullanıcısına yanıt

Teşekkürler vergi dairesine gitmem gerekecek sanırım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.