Arkadaşlar selam. Garanti'nin böyle bir kredi kartı var, yeni çıkmış. Ama aidatı 15.000 küsür TL ve kullandıktan sonra direkt yansıdığını iletti MH. Özellikleri temel olarak aşağıda belirttim, Bana pek mantıklı gelmedi ama gözümden kaçan bir şey mi var, değer mi sizce almaya? Mastercard Logolu Miles&Smiles Garanti BBVA Diamond kredi kartı ile ayrıcalıklarınızı keşfedin!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doory -- 30 Aralık 2024; 11:54:0 > |
Miles & Smiles Diamond kredi kartı
-
-
demin aradım diamont master card 850 amerikan express 15000 tl dedi tersi olmasın sakın dedim yok dedi bakın kullanırsam ve 15000 aidat gelirse odemem tamam dedi kadın ama hala icim rahat degil.
asıl mevzuya gelelim lounge room dan kastı hangi firmanın? THY olsa deger ama anlasmalı firmalar olsa degmeyebilir cunku cay kahve dısında pek bisey ikram ettiklerini sanmıyorum, varmı bu karta sahip biri yada detaya vakıf biri
-
MH yanlış söylemiş hocam.
Bu aşağıdaki listeyi resmi garantibbva sitesinden aldım.
MS Diamond 15.000 tl,
MS Diamond AMEX 850 TL.
Ama şöyle de bir durum var; direkt MS Diamond AMEX'e başvurulamıyor; MS Diamond'a başvurunca MS Diamond AMEX beraberinde geliyor.
Az önce aradım MH'yi ve detayı öğrendim, Bu MS Diamond AMEX'in ekstra lounge hizmeti de yokmuş, sadece yurtdışı harcamada ekstra mil vs. kazanılıyormuş.
Lounge olayını da sordum 3 farklı MH'ye hiçbiri net bir bilgisi olmadığını iletip kayıt açtı.
Ha bu arada bir alt segment olan Prive'de 50.000 mil avans hakkı var ama Diamond'da ne kadar olduğuna dair bilgi yok, kayıt açılırken onu da sordum, cevap verilince buraya yazarım.
Ben çok sık iç-dış SAW-Plaza lounge kullanıyorum ve gayet yeterli bence, ama insanın canı THY'i de çekmiyor değil IST havalimanı için :)
-
bence THY CİP lounge olsa 15 bin vermeye deger belki ama normal lounge room icinse degmez cunku cay kahve ikramı dısında bisey yok yanılıyormuyum?
-
THY Loungelar kredi kartıyla giriş diye bir durum yok zaten. THY Statünüze göre girebiliyorsunuz.
-
Lounge dışında pek bir özelliği yok.
Aslında 8 ile sınırlı olduğunu düşünürsek, aidat tutarına zaten ortalama olarak ($35 olarak baz alırsak) benzer şekilde Lounge kullanımı yapılabilir.
-
Karti alip kullanmaya baslayan oldu mu? Market ve giyim kampanyalari prive’de geciyor fakat diamond’da bu iki kampanya hem kampanya takip kisminda gozukmuyor hem de yapilan harcamalari saymiyor. Musteri hizmetleri ile gorustugumde de magaza bazli olabilecegi soylendi ama magazanin prive’de kabul edildigini anlatamadim bir turlu. Zaten kampanyalarda Diamond kart secilince gozukmuyor bende. Gozuken var midir acaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende de görünmüyor diamond seçtiğimde. fakat Platinium kartımın altın da görünüyor. Kampanya açıklamalarında tüm miles smiles kartlar dahildir diyor. Muhtemelen bankaya bildirimi yapınca miller yüklenecektir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aidat iadesi yapiyorlar mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mh ile gorustum. Aidat s&f gibi ikinci ekstrede yansir dedi. Kullanimdan sonra aidat iadesi icin teklif cikar mi bakmak lazim dedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X