Selamaleykum iyi günler. İş yeri nedeniyle bir hafta önce Garanti bankasından hesap açtırdım hesap açtırma çok hızlı bitti bana garanti mobil indir dedi indirdim sonra onay falan hesap açıldı kartlar adresime gelecekmiş. Neyse eve geldim garanti internet şubesine girdim her şeyi kontrol ettim sorun yoktu. internet şubesinden başvurular kısmından kart takip yeri var ama sadece kredi kartımın durumunu görebiliyorum kredi kartı ptt kargoya verilmiş ama banka kartı orda çıkmıyor? Banka kartının takibini nasıl yapabilirim mesela ilerde sadece banka kartını yenilesem nerden göreceğim takibini bilmiyorum? İkinci olarak, yine internet şubesinden kredi kartına giriyorum oradan hesap ekle çıkara giriyorum ve benim kredi kartında karta bağlı hesap gözükmüyor diyor? Bu bir sorun mu? Yani açtırmış olduğum hesabı kredi kartına bağlamam gerekiyor mu? Ben otomatik oluyor zannediyordum. |
Garanti Bankası Kart Takibi Nasıl Yapılır?
Garanti Bankası kartlarınızı takip etmek için aşağıdaki yöntemleri kullanabilirsiniz:
- Mobil Uygulama: Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirin ve hesabınıza giriş yapın. "Kartlarım" sekmesinden kartlarınızın bilgilerine ve işlemlerine ulaşabilirsiniz.
- İnternet Bankacılığı: Garanti BBVA İnternet Bankacılığı'na giriş yapın. "Kartlarım" menüsünden kartlarınızı görüntüleyebilir ve işlemlerinizi takip edebilirsiniz.
- SMS Bankacılığı: 4444'e "KRT BAKIYE" yazarak kartınızın bakiyesini ve son işlemlerinizi öğrenebilirsiniz.
- Müşteri Hizmetleri: Garanti Bankası Müşteri Hizmetleri'ni 0850 222 0 222 numaralı telefondan arayarak kartlarınız hakkında bilgi alabilirsiniz.
Garanti Kart Başvuru Takibi:
Garanti Bankası kredi kartı başvurunuzun durumunu takip etmek için aşağıdaki yöntemleri kullanabilirsiniz:
- Başvuru Durum Sorgulama: Garanti BBVA web sitesindeki "Başvuru Durum Sorgulama" sayfasına gidin ve başvuru referans numaranızı girin. Başvurunuzun durumunu anında öğrenebilirsiniz.
- Müşteri Hizmetleri: Garanti Bankası Müşteri Hizmetleri'ni 0850 222 0 222 numaralı telefondan arayarak başvuru durumunuzu öğrenebilirsiniz.
Garanti Kurye Takibi:
Garanti Bankası'ndan sipariş ettiğiniz kart veya diğer fiziksel ürünleri takip etmek için aşağıdaki yöntemleri kullanabilirsiniz:
- Kargo Takip Numarası: Kartınız veya ürününüzün kargoya verildiğinde bir takip numarası alırsınız. Kargo şirketinin web sitesini ziyaret ederek veya müşteri hizmetlerini arayarak bu numarayı kullanarak gönderinizi takip edebilirsiniz.
- Müşteri Hizmetleri: Garanti Bankası Müşteri Hizmetleri'ni 0850 222 0 222 numaralı telefondan arayarak siparişinizin durumunu öğrenebilirsiniz.