Şimdi Ara

Son gün AKK kullanımı bir sonraki aya mı yansıyor? Yoksa sadece benim mi sorunlu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllardır sorunsuz SOL kullanıyorum diyordum ama sorunlar peşpeşe gelmeye başladı. Bağlantı kopması ve IP alamama sorunu derken az önce bir de kota sorunumu farkettim.

Az önce kullanım detaylarına bir baktım ki 50 GB download yapmışım. Oysa ki bu ay için herhangi bir download'um bulunmuyordu.

31 Mart tarihinde ise gün bitmeden kaşan kotayı doldurayım diye yüklü bir download yapmıştım torrent ile.

Kullanım detaylarına baktığımda
    31.03.2016 20:02:34 ile 01.04.2016 03:24:34 arası 49506.17 MB'lık download'um olduğunu görüyorum.

Oysa ki benim yüklemelerim gece 00:02 civarında (Yani 1 Nisan'a girilen gece 00:02'de) bitmiş ve sonrasında download vs. yapmadım.

Yani anlaşılan SOL ay sonunda kotada yerim var diye yaptığım yaklaşık 40 GB'lık yüklemeyi 1 Nisan tarihine saymış.

Bu bilgiler ışığında üç kısa sorum olacak.

1- Bu normal bir durum mudur?
    2- Bu durum normalse, ay sonunda kotanın yeniden sıfırlanması aşamasında benim kullanıcı olarak yapmam gereken bir şey var mıdır? (Aynı duruma düşmemek için modeme reset atmak vb. gibi)
    3- Burada bir SOL çakallığı varsa nasıl hakkımı aramalıyım ve nasıl bir düzeltme yaptırabilirim?

Şimdiden teşekkürler.

• Ayın son günü bitmeden routerı yeniden başlatmazsanız yaptığınız indirme bir sonraki aya geçiyor.
  • Şu başlığa bir göz atın, faydalı olacaktır ;

http://forum.donanimhaber.com/m_82028321/tm.htm
  • Designer83 kullanıcısına yanıt
    abi bu 4.5g muhabbetiyle birlikte benim de nazarlık sabit kesintisiz kotaya takılmayan internetime bi haller olmaya başladı.
    hakikaten derdin biri bin para...

hat kopuyor internet hızı düşüyor son bir aydır, ne olacak bu halımız... :)

bekleyelim bakalım düzene girecektir tekrar ümid ediyoruz ki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seçilen ay kesin geliyor mu?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.