|
Bildirim
"Uzmanlar, önümüzdeki yıllarda kullanıcıların çoğunun 100-300 Mb/sn'nin üzerindeki internet hızlarına ihtiyaç duymayacağına inanıyorlar."
Bakın bu cümle 100 küsur sene önce henry ford'a atlı araba bitmez diyerek motorlu araba imalatına kredi vermeyen bankacıların lafı gibi ileride dalga konusu olacak Aha buraya yazdım |
internet ve hız cümlelerini yan yana görünce bizlik bir haber olmadığı için okumadım.
|
8K videoların bitrate oranı 85 ile 150mbps arasında değişiyor fakat Türkiye'deki durum da ortada, tekel düzeni devam ettiği sürece zor görürüz gigabit hızları.
|
Daha ADSL ile 8mb hız kullanan yüzbinlerce insan var TR de. Biz o denilen hızları mezarda yatarken belki izleriz :)
|
Türkiye için sorun yok :)
|
charles duell vardı bir de 1899'da icat edilebilecek her şey icat edildi diyen babayiğit |
Türk Telekom mu analizi yaptı acaba
|
Oturduğum adreste 20 yıldır aynı santral üzerimden aynı ADSL hizmetini alıyorum. Beni ilgilendiren bir şey yok herhalde.
|
Sıkıntı yok biz her zaman 16mblik alıoz zaten :)
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homebird -- 21 Mayıs 2021; 14:37:29 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
Bizim için iyi haber |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ülkemizde upload 8 mbps olduktan sonra isterse 10 gbps bağlasınlar pek bir önemi yok. Bizim önce upload hızımızın yükselmesi gerek. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|