|
Bildirim
Yazıp yazıp siliyorum.. Bizi bu kötü internete mahkum edenlerin Allah
|
Eyyy Türk telekom en dandik interneti verip. En yüksek fiyata satıyorsun. Seninde sonun gelecek.
|
ama yol yabdı, iha siha, togg, marmaray.. hüloğğğğ |
Aktrollerin uğramadığı başlıklar.
|
Düşük hızları geçtim altyapı bile verilmeyen bir sürü yer var. Gelip bi hat çekecekler alt tarafı ama umurlarında bile değil.
Şirketlerin cirosu önemli sonuçta, vatandaşın bilgi-teknolojiye erişim hakkı değil... |
Hizmeti değil nasıl Ali cengiz oyunu yapılırı öğretiyorlar malum kurumda en başından beri, interneti bulduğunuza şükredin!
|
İnternet hızı düşük olan bir ülke gelişemez ve gelişmemiştir. Gelişmekle ilgili birçok parametreden biridir.
|
En yavaş İnternetin en pahalı olduğu ülkeler sıralamasında da 1. olmuşuz hadi gene iyisiniz tersten de olsa bişeyde 1.olduk Türkiye Yüzyılı bu işte..
|
Türkiye sınıfta mı kaldı? Türkiye’nin içinde olduğu bir sinif var mıydi ki? Yillarca AB bizi almiyor diye aglayan insanlar, mevcut hukumet sayesinde neden girmediğimizi anladi. Biz AB degil Afrika ulkesiyiz. Zira ortadogu bile bizden fersah fersah ilerde :D
|
|
Sabah 30, akşam 3mbit. Belki 10 yıldır böyle internet kullanıyorum. Keşke şu 5G gelseydi belki Superbox falan dahha uygun olurdu. |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
ama yol yabdı, iha siha, togg, marmaray.. hüloğğğğ |