Şimdi Ara

En hızlı sabit ve mobil internet kullanan ülkeler açıklandı: Türkiye sınıfta kaldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Akp olmasa hala su, ekmek, tüp kuyruklarındaydınız. Doğalgazı Türkiye'ye erdoğan getirdi.

• passcard61 P kullanıcısına yanıt

Biliyorum dostum, 2. sınıf vatandaşız malesef Türk olarak.

• Türkiye'de 1000Mbit internet pakete ve sağlayıcıya göre 12 ay taahüt ile 16-30 dolar arasında alınabiliyor. 1Gbit ise 240dolar kadar

Şurada ise dünyadaki internet fiyatlarını bulabilirsiniz (20 dolara ne hız alınıyor)

En hızlı sabit ve mobil internet kullanan ülkeler açıklandı: Türkiye sınıfta kaldı

• İnternet altyapısına yeterli yatırım yapılmaması, nüfus yoğunluğu, altyapı yetersizliği başlı başına sebepken bir de üstüne olmayan hizmetlere fahiş fiyatlar ödüyoruz...

• Sadece hız mı hizmet de sıfır. Teknik eleman olurdu eskiden. Arayınca karşına işi bilen biri çıkardı. 2001 2006 srası yıllarda. Şimdi boş beleş bir müşteri temsilcisi ordusu. Belki o bile 3 5 kişidir ordu değildir. Kaydınızıııı aldık ifenddimmm diyor. Uzakran modem resetliyorşar geçiyorlar. Bir de arıza benden kaynaklıysa ki bunun kıstası nedir belirsiz, 100 lira keseceklermiş.

Tcp udp portlar açıktı, ip sabit. Çalışan sistem çalışmamaya başladı. Hiç bir port açamıyorum. Derdimi anlatamadım gitti turksat kabloya. Her şeyi baştan yaptım, güvenlik duvarlarını tamamen kapattım ettim yok arkadaş. Iss tarafınds engel var muhtemelen. Çalışan sistemin bozulması akla tek kişiyi sorunlu olarak getiriyor o da ıss. Ama dert anlayacak insan yok karşında. Hızınız mı düşük şimdi öyle mi kayıt alayım diyor. :D

• Keşke kiraya %25’den fazla zam yapanlara geldiği gibi ya da ne biliyim rekabet kurallarına uymayan firmalara kesinlen cezalar gibi şu mobil operatörlere sağlam bir yaptırım gelse de seve seve güçlendirseler bazlarını…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Türkiye sınıfta mı kaldı? Türkiye’nin içinde olduğu bir sinif var mıydi ki? Yillarca AB bizi almiyor diye aglayan insanlar, mevcut hukumet sayesinde neden girmediğimizi anladi. Biz AB degil Afrika ulkesiyiz. Zira ortadogu bile bizden fersah fersah ilerde :D

• Üstelik fahiş fiyata veriliyor bu rezil hızlar.

Bugün üstelik çekim gücü yüksek bir noktada (Türkcell) 0.5 mbps ile mail indirmeye kalktım, düşünün gerisini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 27 Haziran 2024; 20:46:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkenin sınıfta kalmadığı bir şey kaldı mı yav?

Gerçi internet işi biraz göreceli.

Sizce ülkedeki bilmem kaç milyon internet abonesinin kaçı ne kullandığını biliyor, bilerek isteyerek, karşılaştırarak, hangi hızı falan alacağını bilerek alıyor?

Söyleyeyim: %1

O yüzden de hiçbir hizmet veren firma ne adam gibi tekniker bulunduruyor, ne de doğru düzgün yatırım yapıyor, daha ucuza daha iyi iş yapmayı istiyor vesaire vesaire.

Örneğin 1000 mbit hız muhabbeti var, 400 TL falan. Kim alıyor kullanıyor? Kim farkında? Adam 100 mbit bağlantıya da neredeyse aynı parayı veriyor, farkında değil, bakmıyor bile apartmanda ne var ne yok, bayi ne çakıyorsa o...

Bu durumda hizmet sağlayıcı ne yapsın, tüketici hiçbir şeyin farkında değil ki?

Ben artık firmalarda suç bulmuyorum, toplum cahil, hiç bir şeyden haberi yok, ne yapalım.

• aztechsnk kullanıcısına yanıt

Zaten Speedtest'te en hızlı Türknet görünüyor. Bende ara sıra speedtest açıyorum.

En hızlı sabit ve mobil internet kullanan ülkeler açıklandı: Türkiye sınıfta kaldı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.