anakart seçimi ve üstüne nasıl bir sistem kurabiliriz ?
merhaba arkadaşlar.
bir masaüstü toplamak istiyorum. fiyat çok uygun olsun diye bir derdimiz yok.
arkadaşım şirkette kullanacağı canlı ihale ve açık artırmalarda hızlı teklif verme ve teklifi takip edebileceği bir sistem istiyor.
bu konuda biraz kararsız kaldık.net hızı zaten 1000 mbit,bunda sorun yok.ama anlık teklif işlemede her bid verişinde öne geçmek istiyor.
malum aynı anda onlarca kişi teklif verebiliyor.o kişilerin içinde ne kadar çok öne çıkabilirse o kadar iyi.
bunu yapmak için e birazda bu sistemin yeniliğe açık olması yönünden önerilerinize ihtiyacımız var.neticede bir iki yıl sonra bu cihazın upgrade edilmesi gerekebilir.
bunuda düşünmemiz lazım.yada ileride komple yeni bir sistemde alınabilir.
bu konuda öneri ve yardımlarınıza ihtiyacımız var :)
görseldeki gibi bir sistem önerildi ama karar vermedik.anakart ile işlemci uyumsuz gibi.
özel bir pc toplamama yardım edermisiniz?
merhaba arkadaşlar.
bir masaüstü toplamak istiyorum veya hazır bir pc de olur.
amacı ihale girişlerinde salise bile kaybı yaşatmayacak anında tepki verebilecek bir cihaz olmalı.
yani ihale devam ederken teklifi hızlı vermemizi sağlayacak çok seri bir cihaz lazım.
net hızımız fiber superonline 1000mgbit olacak en az.
bizi yormayacak kasmayacak uzun süre kullanacağımız bir makine lazım.
şu ekteki gibi bir cihaz işimizi görürmü yoksa değişim yapacağımız parçalar varmıdır ?
15 bine kadar laptop önerisi.
selamlar.
ofis için kullanılacak uzun vadeli ,ofis programlarını hızlı şekilde kullanacak ileride hard disk eklemesi ram eklemesi gibi eklemeleryapılabilecek bir laptop arıyorum.
öyle oyun takıntısı yok.görüntü iyi olmalı.hafif olmalı. gönül h serisi ister ama zor gibi bu fiyata bulmamız.
bu konuda nokta atış önerceginiz cihazlar varmı?
bir iki gün içinde acil almamız lazım.
Hangi seriyi önerirsiniz?
|
sata 2 ye sata 3 baglanırmı?
|
ASUS MeMO Pad HD 7" ME173XX-1A004A
|
3 asustan hangisi alınır?
|
mersat hakkında bilgi alabilirmiyim?
|
telefon önerileriniz (kararsız kaldım)
|
bu sistemi önerirmisiniz?
|
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 349
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 3.930 (Bu ay: 187)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 835 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware