Şimdi Ara

telefon önerileriniz (kararsız kaldım)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar forumu didik didik ettim ve bu işin içinden çıkamadım ne yazık ki :(
    o kadar çok telefon varki nasıl bir şey almalıyım diye düşünüp duruyorum..
    benim için önemli olan net te rahat gezecegim mp3 dinleyebilecegim kasmayan 3g üzerinden görüntülü konuşma yapabilen( çogu telde yok )
    fiyat olarakda max 1000 lira verebilecegim bir tel arıyorum..
    forumda f/p olarak alcatel ot 995 önerilerini dikkate aldım :) ama hiç bir yerde bulamadım.gittigim bir teknosadada kapalı kutu yoktu inceleyemedim.
    htc one v yi pek begenmedim.niye begenmedigimi şu an hatırlayamadım :S görüntülü konuşması yoktu hatırladıgım kadarı ile..
    bana bir telefonda en çok neye dikkat etmem gerektigini nasıl bir telefn almam gerektigini önerebilirseniz memnun olurum..

• güncel

arkadaşlar atrix galaksi s2 alcatel ve htc one x şu an tercihlerim..
    s2 psaport kayıtlı 850 lira htc one x de yine pasaport kayıtlı 1200-1300 arası..
    bin lira üstüne çıkmak istemiyorum şu an..
    bu 4 telefon arasında kaldım..bana bu konuda yardım ederseniz sevinirim :)
  • S2 her işini görür gibi duruyor. One x üst segment bir telefon. Aradigin buysa one x alabilirsin.
    Ben s3 kullanıyorum. Bütçe senin gibi olsaydı tercihim kesinlikle s2 olurdu.
    Ayrıca büyük ekranının getirdiği büyüklüğe katlanabileceksen note u da düşünmeni öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pergamonist

S2 her işini görür gibi duruyor. One x üst segment bir telefon. Aradigin buysa one x alabilirsin.
    Ayrıca büyük ekranının getirdiği büyüklüğe katlanabileceksen note u da düşünmeni öneririm.

note un s2 den farkı nedir peki?
    alcatel ot 995 ile atrix i düşünmeyimmi?
    one x in kötü tarafı şebeke üzerinden görüntülü konuşma yapamaması :(
  • S2.
  • senin yerinde olsam alcatel alırdım diğer telefonlardan aşağı kalır bi yanı yok üstelik 700 lira. s2 nin 1500tl olduğunu düşünürsek 800tl fazla verdiğinde sahip olacağın şey
    1. 1 tane fazla işlemci oda şarj yemekten başka bi işe yarayacağını sanmıyorum 995 in 1.4 lük işlemcisi gayet iyi
    2. birazcık daha kaliteli ekran 995 in ki de kötü değil
    3.mali400 gpu buda telefonunu çoğunlukla oyun oynamak için kullanıyorsan tabi 350 tlye bir psp alıp gods war gibi oyunları telefonun şarjı bitmeden oynamamk daha mantıklı

ama yine de s2 daha iyi tabi parasıda fakat 1 s2 2 995 etmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: lunique

benim için önemli olan net te rahat gezecegim mp3 dinleyebilecegim kasmayan 3g üzerinden görüntülü konuşma yapabilen( çogu telde yok )
    forumda f/p olarak alcatel ot 995 önerilerini dikkate aldım :) ama hiç bir yerde bulamadım.gittigim bir teknosadada kapalı kutu yoktu inceleyemedim.
    htc one v yi pek begenmedim.niye begenmedigimi şu an hatırlayamadım :S görüntülü konuşması yoktu hatırladıgım kadarı ile..
    bana bir telefonda en çok neye dikkat etmem gerektigini nasıl bir telefn almam gerektigini önerebilirseniz memnun olurum..

http://www.hizlial.com/u02.044.9066.0047/htc-rhyme tavsiye edebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: oglım_aşortman_gey

senin yerinde olsam alcatel alırdım diğer telefonlardan aşağı kalır bi yanı yok üstelik 700 lira. s2 nin 1500tl olduğunu düşünürsek 800tl fazla verdiğinde sahip olacağın şey
    1. 1 tane fazla işlemci oda şarj yemekten başka bi işe yarayacağını sanmıyorum 995 in 1.4 lük işlemcisi gayet iyi
    2. birazcık daha kaliteli ekran 995 in ki de kötü değil
    3.mali400 gpu buda telefonunu çoğunlukla oyun oynamak için kullanıyorsan tabi 350 tlye bir psp alıp gods war gibi oyunları telefonun şarjı bitmeden oynamamk daha mantıklı

ama yine de s2 daha iyi tabi parasıda fakat 1 s2 2 995 etmez

hocam oyun önemli degil..niye dersen evde pc var xbox 360 var oyun yüzünden tel almam..
    benim için önemli olan şeyler belli..görüntülü konuşma nette dogru düzgün sorf yapabilmek forum sitelerini takip edebilmek ve online oyunlarda sorun çıkartmamak..
    kamerada o kadar sorun degil.elimde düzgün bir canon makina var ve çekimleri iyi.tel ile çok nadir foto çekiyorum.
    müzik önemli.fazla olmasada arada bir tel e yükledigim mp3 leri dinlemek isterim..film izlermiyim bilmiyorum..evde western digital ile plazma tv var :)
    konuşurken sesi iyi alabilmeyim ve sesimde iyi gitmeli.tel çaldıgında duyabileyim.titreşimi düzgün olsun.
    öyle zırt pırt rom güncelleme falan işleri ile ugraşamam gibi..

s2 yide pasaport kayıtlı 850 civarına bulabiliyorum.ıphone 4s de 1450 lira yine pasaport kayıtlı..htc one x 1200 civarıymış...
    alcatel piyasada yok.teknosada baktım ellerinde yoktu.kurcalama fırsatımda olmadı..
    atrix s2 alcatel arasında kaldım gibi..

• quote:

Orijinalden alıntı: spawn1990

quote:

http://www.hizlial.com/u02.044.9066.0047/htc-rhyme tavsiye edebilirim.

hafıza olayı yüzünden pek ısınamadım htc lere..4gb hafızanın büyük çogunu kullanamıyorsunuz diyorlardı yorumlarda..
    ekranda 4 inç altı olmasın diye bakıyorum..
    yükseltilebilir hafıza önemli aynı zamanda..tabi birde şarj süresi..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pergamonist

S2 her işini görür gibi duruyor. One x üst segment bir telefon. Aradigin buysa one x alabilirsin.

note un s2 den farkı nedir peki?
    alcatel ot 995 ile atrix i düşünmeyimmi?
    one x in kötü tarafı şebeke üzerinden görüntülü konuşma yapamaması :(

Note un s2 den farkı çoook uzar gider. Ben s2 nin büyük hali olarak kısaca nitelendiriyorum. Gerçekten çok kullanışlı ve büyük bir ekrani var.
    Şebeke ile konuşmak benim içinde önemli bir unsurdu. Daha önce bilmeyerek edindigim telefonumdan nefret etmeme sebep olan bir özellik.
    Alcatel ve atrix de güzel telefonlar. Fakat bir kere al biraz daha iyisi olsun diye bir anlayisim vardır benim herhangi bir ürünü alırken.
    Tabi karar senin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.