Şimdi Ara

DigiPhone Marka Telefonu Almakta Çok Kararsızım Arkadaşlar??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepsiburada.com da DigiPhone DG67 marka telefon havale ile 288 Liraya satılıyor....Fiyatına göre bir çok mükemmel özelliği mevcut....Ama ben daha önce hiç çin malı telefon kullanmadım....Acaba daha önce DigiPhone marka telefon kullanan arkadaşlar bana bu konuda yol gösterebilirler mi?
    Bazı sorduğum kişiler hiç alma,telefonsuz gez daha iyi diyorlar,1 ay sonra bozulur diyorlar,288 lira az para değil sonuçta,gerçekten bu telefonların ömrü 1 ay mı?
    Bir de bu telefonu kullanan arkadaşlar acaba telefonla çektikleri bir resimi buraya ekleyebilirlermi?
    Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler arkadaşlar....

http://www.hepsiburada.com/digiphone-dg67-wi-fi-cift-simkart-tv-8-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepdigidg67

• quote:

Orijinalden alıntı: sft_eses

Arkadaşlar hepsiburada.com da DigiPhone DG67 marka telefon havale ile 288 Liraya satılıyor....Fiyatına göre bir çok mükemmel özelliği mevcut....Ama ben daha önce hiç çin malı telefon kullanmadım....Acaba daha önce DigiPhone marka telefon kullanan arkadaşlar bana bu konuda yol gösterebilirler mi?
    Bazı sorduğum kişiler hiç alma,telefonsuz gez daha iyi diyorlar,1 ay sonra bozulur diyorlar,288 lira az para değil sonuçta,gerçekten bu telefonların ömrü 1 ay mı?
    Bir de bu telefonu kullanan arkadaşlar acaba telefonla çektikleri bir resimi buraya ekleyebilirlermi?
    Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler arkadaşlar....

http://www.hepsiburada.com/digiphone-dg67-wi-fi-cift-simkart-tv-8-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepdigidg67

Arkadaşım o çok mükemmel dediğin özelliklerin çogu ya çalışmıyor yada eskik çalışıyor, arkadaşların çok iyi söylemişler telefonsuz gez daha iyi, telefonun ömrü 1 ay olmasa bile, sonuçta çakma telefon, emeğe saygı çakma telefona...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ucuz telefon önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.