Şimdi Ara

Ekran filminin yanında gelen sticker ne işe yarıyo? (SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aşağıya fotoğrafını koyduğum sticker tarzı şeyler ne işe yarıyor?

Ekran filminin yanında gelen sticker ne işe yarıyo? (SS'li)

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ekran Filmiyle Birlikte Gelen Sticker: Dust Absorber

Ekran filmi satın aldığında, yanında genellikle küçük bir etiket veya sticker gelir. Bu sticker, "dust absorber" veya "guide sticker" olarak da bilinir ve ekran filmini uygularken tozları emmek için kullanılır.

Dust Absorber Ne İşe Yarar?

Dust absorber, ekran filminin altına yapışarak ekran ile film arasındaki tozları çeker. Bu, ekran filminin tozsuz ve pürüzsüz bir şekilde uygulanmasına yardımcı olur. Tozların birikmesi, film ile ekran arasında hava kabarcıklarına neden olabilir ve bu da ekranın görünümünü ve kullanımını olumsuz etkileyebilir.

Dust Absorber Nasıl Kullanılır?

Ekran filmini uyguladıktan sonra, dust absorber'ı filmin bir köşesine yapıştır. Tozları emdikten sonra, dust absorber'ı çıkarabilirsin. Ekran filmini uygularken tozları önlemek için dust absorber'ı kullanmak, ekran filminin düzgün ve sorunsuz bir şekilde oturmasını sağlar.

Guide Sticker Ne İşe Yarar?

Bazı ekran filmleriyle birlikte gelen guide sticker'lar, ekran filminin doğru bir şekilde hizalanmasına yardımcı olur. Bu sticker'lar, ekranın kenarlarına yapıştırılır ve ekran filminin konumlandırılması için bir referans noktası sağlar.

Ekran filmini uygularken dust absorber ve guide sticker kullanmak, ekranın tozsuz ve iyi hizalanmış olmasını sağlayarak ekran kalitesini ve kullanımını artırır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ekranda toz falan kalırsa onları temizlemek için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • captor34 kullanıcısına yanıt
    Hocam filmi takmadan önce silelim diye ıslak ve kuru bez vermişler zaten. Onlarla sildim ve filmi taktım. Daha sonrasında bir işe yarar mı bu bantlar acaba?

Bir de şu durum oldu. Filmi tam oturtamadım, kaldırıp tekrar yapıştırdım ve kaldırdığım tarafta azıcık bir yer yapışmadı boşluk kaldı arada. Şimdi bu boşluk muhtemelen ilerleyecek, bunun önüne geçmem mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih

Hocam filmi takmadan önce silelim diye ıslak ve kuru bez vermişler zaten. Onlarla sildim ve filmi taktım. Daha sonrasında bir işe yarar mı bu bantlar acaba?

Bir de şu durum oldu. Filmi tam oturtamadım, kaldırıp tekrar yapıştırdım ve kaldırdığım tarafta azıcık bir yer yapışmadı boşluk kaldı arada. Şimdi bu boşluk muhtemelen ilerleyecek, bunun önüne geçmem mümkün mü?

Şöyle ki diyelim filmi taktın, toz kaldı.. O bantın biriyle filmi kaldırıp diger bantla ekrandaki tozu alırsan baloncuk kalmadan filmi yapıstırabilirsin.. Kısaca bantın görevi bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler buldum. Guide sticker yazan yapıştırıcılar filmi yapıştırırken klavuz olarak kenarlardan filmi telefona tutturmayı sağlıyor. Böylelikle hizalama sağlıyoruz ve hatasız bir filmleme işlemi gerçekleşiyor.
  • quote:

Beyler buldum. Guide sticker yazan yapıştırıcılar filmi yapıştırırken klavuz olarak kenarlardan filmi telefona tutturmayı sağlıyor. Böylelikle hizalama sağlıyoruz ve hatasız bir filmleme işlemi gerçekleşiyor.

captor34 zaten açıklamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: .mpower

quote:

Beyler buldum. Guide sticker yazan yapıştırıcılar filmi yapıştırırken klavuz olarak kenarlardan filmi telefona tutturmayı sağlıyor. Böylelikle hizalama sağlıyoruz ve hatasız bir filmleme işlemi gerçekleşiyor.

captor34 zaten açıklamış

Hocam adam toz alacaksın filan demiş. Onun dediği dust absorber yazanın görevi. Diğer 3 tanesi kılavuz sticker diyor. Yani yandan ekrana sabitleyip kaymayı önlemek için. captor 34 bundan bahsetmemiş ki?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.