lg g8x imei atılıyor mu?
arkadaşlar yeni lg modellerine imei atılıyor mu? yurtdışı lg g8, v40, v50, wing, gibi modellere imei atılabiliyor mu?
Türk Telekom İkna Kampanyası
Arkadaşlar son günlerde ttnet ikna için aranan oldu mu? Ne teklif ettiler? Bugün taahhüt doluyor ama eskisi gibi arayan olmadı. 1 kere aradılar onda da yüksek fiyat çektiler. İnterneti anne ve babam kullandığı için ttnet olsun sorun çıkarmasın diye başka iss'ye geçmiyorum. Şuan 16 mbit 200 gb 76 tl ye kullanıyorum. Müdürlüğe gidip teklif alın diyenler olmuş faydası olur mu? İstanbul anadolu yakası üsküdar'da müdürlük acıbademde mi?
Arkadaşlar nikon v1 body için lens bulamadığım için canon ef adaptör aldım. Canon ef lensleri manuel focus ile kullanıyorum ama diyafram ayarı lensler yeni olduğu için yok. Canon ef adaptöre uyan üzerinde diyafram ayarı da olan lensler var mı biliyor musunuz? Eski lensler çok ama çoğu m42, canon fd gibi bayonetlere uyumlu. Ef bayonet'e tam uyacak lensler var mı? Teşekkürler.
Arkadaşlar başlık belki uygun olmadı yeni başladığım için tam çözemiyorum, Nikon v1 aynasızım için adaptör alacağım. Birisi canon ef lensleri kullanabiliyor birisi nikon f al s yazıyor ama nikonun hangi lensleri ile uyumlu bilemiyorum. Sizce hangisini alayım hangisini alırsam ikinci el lensleri daha uyguna bulabilirim? Canon ef lensleri ilanlarda gördüm ama bu nikon f al s dediği tam olarak nikonun hangi lensi oluyor? Çok teşekkür ederim.
Arkadaşlar telefon fotoğrafçılığından bir tık yukarı çıkayım elimde bir makina farklı şeyler deneyeyim diye düşük bütçeli bir işe girişmek istiyorum. 2 model buldum birisi dslr birisi aynasız sizce hangisi daha iyidir?
Sony alpha 500 + f3.5-5.6 18/55 sam + dt f4-5.6 55/200 sam lensler ile. (Modele baktım 2009 da çıkmış 12 küsür megapixel.
Samsung nx1000 + 20/50 + 50/200 lens. ( 2012 model bir makina, 20 küsür mp, vizör olmadığı için sadece lcd den çekilebiliyor, ekstra wifi smart aktarma falan var)
Sony sahibi bir elektronikci sıfır ayarında olduğunu, shutter 1000'lerde olduğunu, samsung sahibi ise kutulu aksesuarlı sıfırdan tamamen farksız olduğunu söylüyor ikiside 800 tl bandında sizce hangisi istanbulda şehri dolaşırken her an herşeyi çekebileceğim bir cihaz?
Dell Venue 11 Pro tablet şarjı
Arkadaşlar cihazın şarj aleti kayboldu. Tablette input 19.5v 1.2 amper yazıyor. Orjinal alette de 19.5v 1.2 amper 24w yazıyor. Şimdi ben bunu zarureten dolayı lg telefon şarj aleti ile şarj ediyorum 2 saatte %20 anca doluyor. Haliyle şarjda iken kullanılmıyor. Yarın adaptör ve alet alacağım. Bu cihaza hangi voltajlar ve değerler sorun çıkarmaz? Orjinal adaptör bulunamiyor micro usb adaptör. Cihazın içindeki batarya da 7.4v 4980 mah 38wh.
Dell Venue 11 Pro windows tablet şarj adaptörü
Arkadaşlar cihazın şarj aleti kayboldu. Tablette input 19.5v 1.2 amper yazıyor. Orjinal alette de 19.5v 1.2 amper 24w yazıyor. Şimdi ben bunu zarureten dolayı lg telefon şarj aleti ile şarj ediyorum 2 saatte %20 anca doluyor. Haliyle şarjda iken kullanılmıyor. Yarın adaptör ve alet alacağım. Bu cihaza hangi voltajlar ve değerler sorun çıkarmaz? Orjinal adaptör bulunamiyor micro usb adaptör.
Arkadaşlar taşırken kolay olacak bunun gibi bir cihaz bakıyorum. Eskide kaldı sistemleri yeni olanlara bütçem yetmiyor. Sizce bu özelliklerde bu cihaz bana yeter mi? Tez vs yazımı gibi Office word, pdf kullanımın yoğun olacak. Tarayıcıda kaynak bilgi taramasi yapacağım, birde youtube takılırım 1080p performansı nasıl olur? Oyun oynamam. Klavyesine hdd takılabiliyor tablete de microsd takılabiliyor kendi hafızası 32gb.
Özellikleri:
İşlemci Markası: Intel
İşlemci Numarası: Z3740
İşlemci Hızı :1.33GHz Turbo Boost 1.86GHz
İşlemci Teknolojisi :Atom
Disk Kapasitesi: 32 GB + 500 GB kadar destekliyor
Multimedya Özellikler : Kart Okuyucu
Multimedya Özellikler : Kamera
Ram (Sistem Belleği) : 2 GB
Ekran Boyutu : 10.1 inch
Çözünürlük (Piksel) : 1366 x 768
Bağlantı Özellikleri : Wi-Fi
Monitör Tipi : TFT
Kullanım Amacı : Ev ve Öğrenci
İşletim Sistemi : Windows 10 (Lisanslı)
Windows 7 için sistem yeterliliği
Arkadaşlar evde bir masaüstü var ayaklandırmak için islemciye ekran kartina termal macun yeniledim icini temizledim falan. Sorum şu:
İşlemci pentium 4, 3.46 ghz tek çekirdek ama çift görünüyor.
Ekran kartı nvidia 9500gt 512mb 128 bit.
Ram ddr 400 mhz 1+512= 1.5 gb.
320 gb hdd
Windows 7 ultimate kurdum normal kullanım güzel fakat youtubeden video falan açınca takilmalar oluyor net hızlı, ekran karti güncel. Letgodan ram buldum. 2 boş slot var ramı 1+512 daha ekleyip 3 e çıkarsam takilmalar düzelir mi?
Koku alamama sorunsalı
|
Hayat Virajda Başlar... |
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.148
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 40.011 (Bu ay: 422)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 833 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası