Şimdi Ara

Çinden gelen stickerım nasıl [SS]`li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyaz renkte araba alırsam arkasına yapıştırırım diye aldim geldi beğendim 2.sinide aldım bu ürüne puanım 10 üzerinden 10.

Çinden gelen stickerım nasıl  [SS]`li

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ergen işi
  • Çok ateşli

• Kötü

• ımh yehh

• Aynısını motora yapıştırmıitım,babam bune lan diyince sökmek zorunda kaldım :D
  • Ohhhhhh

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Kazak Nasıl SS'li
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Max 12

• Bunun için mi 1 ay bekledin. Olm kaç yaşındasınız lan siz, ayrıca rezalet yani. Dolaba bu neden yapıştırılır çok mantıklı bir sebep aradım bulamaıdm. Hani kapkara, hiçbir özelliği ve ne olduğu belli olmayan bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi break the cycle -- 3 Mart 2018; 11:49:55 >
  • Gereksiz

• https://tr.aliexpress.com/item/car-styling-live-is-so-beautiful-cover-the-side-of-the-rear-bumper-scratch-pvc-car/32604849557.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.ozjeuJ

28 kardeşim öncelikle estetik amaçlı aldım sana göre kapkara gelebilir yorumlardanda anlaşılacağı üzere kimine göre çekici gelir fakat dünyada herkes para için çalışır herkes en iyi araba,en iyi evlerde,en iyi telefonlara sahip olmak ister dış görüntüye önem verir insanoğlu aksini söyleyen yalan söyler sen nasıl yolda,trafik ışıklarında dilenci 1 tl istediğinde arabanın camını kapatıp para vermek istemeyip terslediğin gibi ama kravatlı takım elbiseli biri gördüğünde ona saygı göstermen gibi kısacası görüntü amaçlı aldım evet dolaba yapıştırıldığı için ergen işi gibi gözükebilir ama araç arkasında öyle durmayacaktır nasıl aynk yazılarını istisnasız çoğu araçta gördüğün gibi yukarıdaki linkini paylaştığım yazıdanda var

• ulan ananız babanız yok mu sizin be utanmazlar
  • Kendi resmini koyacan yani

• Senin eski kullanici adi neden görünmüyor

Benim 2 ay oldu hala görünüyordu daha yeni gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kanatlandırmayan_Redbull -- 3 Mart 2018; 12:28:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.