Şimdi Ara

Anne-Babanızı nasıl ikna edersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
6
Favori
144.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Babanız ve anneniz size bir şey almak istemezlerse sizde o şeyi çok isterseniz onlara bunu nasıl aldırtırsınız? Umarım demek istediğim şeyi anlatabilmişimdir.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Anne-Babanızı Nasıl İkna Edersiniz?

Anne ve babanızı ikna etmek, zorlu bir görev olabilir. Ancak doğru stratejilerle onların desteğini alabilirsiniz.

İkna Etme Yolları:

• Saygı Gösterin: Anne ve babanıza saygılı bir üslupla yaklaşın. Fikirlerine değer verdiğinizi ve onların perspektifini anladığınızı gösterin.
    • Mantıklı Argümanlar Kullanın: İsteğinizi destekleyen mantıklı argümanlar sunun. Somut kanıtlar ve örnekler kullanın.
    • Empati Kurun: Anne ve babanızın bakış açısından düşünmeye çalışın. Onların endişelerini anlayın ve bunları karşılamak için çözümler önerin.
    • Aktif Dinleyin: Onların görüşlerini dikkatle dinleyin. Sorular sorun ve anladığınızı gösterin.
    • Sabırlı Olun: İkna etme süreci zaman alabilir. Sabırlı olun ve pes etmeyin.
    • Alternatifler Sunun: İsteğinize karşı çıkmaları durumunda alternatif çözümler önerin. Esnek olun ve uzlaşmaya açık olun.
    • Duygulara Hitap Edin: Mantığa ek olarak, duygulara da hitap edin. Anne ve babanızın size güvenmelerini ve sizin için en iyisini istediklerini unutmayın.
    • Küçük İsteklerle Başlayın: Büyük istekler yerine küçük isteklerle başlayın. Başarılı olduğunuzda, daha önemli konularda onları ikna etme olasılığınız artar.

Anne'yi İkna Etme Yolları:

• Anneler genellikle duygusal ve sezgiseldir.
    • Onlara olan sevginizi ve bağlılığınızı gösterin.
    • Samimi ve kişisel bir yaklaşım kullanın.

Baba'yı İkna Etme Yolları:

• Babalar genellikle mantıklı ve pratiktir.
    • Net ve özlü argümanlar sunun.
    • Veriler ve istatistikler kullanın.
    • Saygı ve otorite belirtileri gösterin.

Anne ve babanızı ikna etmek zor olabilir, ancak saygı, empati ve mantık kullanarak onların desteğini ve anlayışını sağlayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Küçükken isterdim pederden bişeyler... Ozaman ağlardım dene sende
  • quote:

Orijinalden alıntı: PreQue*

Küçükken isterdim pederden bişeyler... Ozaman ağlardım dene sende

Ağlayacak yaşı geçtiğimi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caköp

quote:

Orijinalden alıntı: PreQue*

Küçükken isterdim pederden bişeyler... Ozaman ağlardım dene sende

Ağlayacak yaşı geçtiğimi düşünüyorum.

Bu yaşta hala bişeyler almaları için mecazi anlamda ağlıcakmısın yanı?
  • Yalvar yakar ,şantaj uygula onlarla tek laf etme dayanamıyorlar.
  • Bende iphone istiyorum ama alicakları kesin değil ...
    Ben 1-3 gün iyi davrandım babama sonra bir aksam babam yatarken babama yarın aksam telefon meselesini konuşalım mı dedim oda tamam dedi ...
    Eve gelince hemen açma konuyu annenden rica et kahve yapsın size babanla karşılıklı icerken söylersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskisinin ihtiyaçlarını karşılamadığıyla ilgili örnekler ver..

-Off çektiği fotoğraflara bak..
    -Mesaj bile atınca 30 dk sonra gönderiyor
    -Ses gidip geliyor sonra beni arayıp ulaşamayınca bana kızma..

Telefon içindi bunlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Annemi nasıl ikna ederim?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonobopanzer

Eskisinin ihtiyaçlarını karşılamadığıyla ilgili örnekler ver..

Telefon içindi bunlar

Bilgisayar için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonobopanzer
    Eskisinin ihtiyaçlarını karşılamadığıyla ilgili örnekler ver..

Telefon içindi bunlar

Öyle yapıyorum zten telefon tuşları basmıyor dedim pin i yanlış girdim
  • Bilgisayar icin sunları soyleyebilirsin..

- artık ödevler sanal ortamda baba bunu destekleyen bir bilgisayar lazım malum benim bilgisayarım artık millatan önceye dayanan tarihi bir simge.
    - baba ? bilgisayar çoktu nasıl odevleri yapıcam..

gibi uzatılabilir.
  • bu yaştan sonra yalvaracak değilim alıyosanız alın almıyosanız ilişkilerimizi tekrardan geçirmek istiyorum de
  • quote:

Orijinalden alıntı: €rché.19o3

bu yaştan sonra yalvaracak değilim alıyosanız alın almıyosanız ilişkilerimizi tekrardan geçirmek istiyorum de

• quote:

bu yaştan sonra yalvaracak değilim alıyosanız alın almıyosanız ilişkilerimizi tekrardan geçirmek istiyorum de

Verilecek en son tepki olmalıdır cünkü ailenize ters davranırsanız onlarda size ters davranicaktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • babanı sok online kahve ortamına ortamda yapar ordan sonra 2 tane pc alır bi sana bi kendine:)
  • quote:

İyi fikir
  • ya arkadaşlar şimdi bende 2.66 ghz core 2 duo işlemcili 1gb nvidia 9400 gt li bir bilgisayar var.Bu bilgisayarı 5 yıl önce (hatta 6 yıl) almıştık ama babama yeni bir bilgisayar aldırmak istiyorum şöyle i5 işlemcili filan ama babama bişey için çok ısrar edersem sinirleniyo bağrıyo çağrıyo fln... E ne yapcam ben yardım ederseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatto22 -- 13 Nisan 2011; 12:48:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onatto22

ya arkadaşlar şimdi bende 2.66 ghz core 2 duo işlemcili 1gb nvidia 9400 gt li bir bilgisayar var.Bu bilgisayarı 5 yıl önce (hatta 6 yıl) almıştık ama babama yeni bir bilgisayar aldırmak istiyorum şöyle i5 işlemcili filan ama babama bişey için çok ısrar edersem sinirleniyo bağrıyo çağrıyo fln... E ne yapcam ben yardım ederseniz sevinirim

Aynen ya benim pc daha kötü.Babamı da bir türlü ikna edemedim.Fazla ısrar edince o pc,daha seni idare eder deyip duruyor.Artık üniversite gelirse mutlaka alır.

• eee yokmu cevap verecek birileri?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.