Şimdi Ara

Annemi nasıl ikna ederim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler önerilirenize ihtiyacım var ben yatılı bir lisede okuyorum yaz geldi ben de eve geldim çok da asosyal bir insan olduğumdan bütün yazlarımı bilgisayar çevresinde geçiririm annem de eve internet bağlatmadı babama söylesem dünden razı ama annem yok diyor ne yapsam da ne söylesem de annemi ikna etsem Help Me

• Bence anneni ikna etmeye felan uğraşma açık açık söylüyorum çık dışarı gez dolaş. Ben o yaşlarda onu yapmadığıma pişmanım. Yinede senin bileceğin iş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gustavodh

Bence anneni ikna etmeye felan uğraşma açık açık söylüyorum çık dışarı gez dolaş. Ben o yaşlarda onu yapmadığıma pişmanım. Yinede senin bileceğin iş.

+1
  • quote:

Bence anneni ikna etmeye felan uğraşma açık açık söylüyorum çık dışarı gez dolaş. Ben o yaşlarda onu yapmadığıma pişmanım. Yinede senin bileceğin iş.
    gezsem gezerim de oturduğumuz yere geçen yaz taşındık okul zamanında sadece 3 haftada iki gün evi gördüğüm için kimseyle tanışamadım şöyle tiplere bakınca da hiç tanışasım yok dedim ya asosyalim zaten burası baya sıcak olduğundan insanın pek dışarı çıkası gelmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: OutSecT

gezsem gezerim de oturduğumuz yere geçen yaz taşındık okul zamanında sadece 3 haftada iki gün evi gördüğüm için kimseyle tanışamadım şöyle tiplere bakınca da hiç tanışasım yok dedim ya asosyalim zaten burası baya sıcak olduğundan insanın pek dışarı çıkası gelmiyor

Alıntıları Göster
    anneni lafını dinleyeceği insanlar ikna edebilir diye düşünüyorum yokmu öyle kimse bizde babama anlatamıyoduk bunu yok chatleşirsiniz şöyle yaparsınız böyle yaparsınız felan geyiklere giriyordu araya birini soktuk adamı beş dakkada ikna etti

• quote:

Orijinalden alıntı: bulut1990

anneni lafını dinleyeceği insanlar ikna edebilir diye düşünüyorum yokmu öyle kimse bizde babama anlatamıyoduk bunu yok chatleşirsiniz şöyle yaparsınız böyle yaparsınız felan geyiklere giriyordu araya birini soktuk adamı beş dakkada ikna etti

Alıntıları Göster
    amcam desem eokul olmasa gereği yok diyor başkası da aklıma gelmiyor ailede herkes mi internete karşı olur acaba anlaşma filan mı yapsak günde 1 saat ders çalışırım diye??

• quote:

beyler önerilirenize ihtiyacım var ben yatılı bir lisede okuyorum yaz geldi ben de eve geldim çok da asosyal bir insan olduğumdan bütün yazlarımı bilgisayar çevresinde geçiririm annem de eve internet bağlatmadı babama söylesem dünden razı ama annem yok diyor ne yapsam da ne söylesem de annemi ikna etsem Help Me

nerde yaşıyon
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelir

quote:

beyler önerilirenize ihtiyacım var ben yatılı bir lisede okuyorum yaz geldi ben de eve geldim çok da asosyal bir insan olduğumdan bütün yazlarımı bilgisayar çevresinde geçiririm annem de eve internet bağlatmadı babama söylesem dünden razı ama annem yok diyor ne yapsam da ne söylesem de annemi ikna etsem Help Me

nerde yaşıyon

adana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OutSecT -- 25 Haziran 2013; 21:36:06 >
  • quote:

quote:

quote:

nerde yaşıyon

adana

Alıntıları Göster
    herif asosyalliğine devam etmek için tavsiye istiyor

• Sen internet satın almazsın o seni satın alır. Demek istediğimi anlıyacaksın 1 yıl sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • futbola git
  • quote:

Dışlarda gez ne demek ben bunu anlamıyorum. Dışarı çıkıp kendi kendimize yürüyelim mi? Ben de bütün yaz evdeyim biri dışarı çık gez olayının ne olduğunu anlatmazsa konu açacağım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

nerde yaşıyon

adana

Alıntıları Göster
    babana icrata giremeyip akşam internette kızlarlı soyamadığından yakın aynen şöle söle
    -off baba ya internetim yok manitayla konuşamıyorum şu interneti bi hallet ne olur gözünün yağını yiyim akşamları kız mesaj atıyo gel konuşalım diye ben gelemiyorum bu nasıl iş sonunda iğne olucam ha de baban koşa koşa internet bağlatmaya gider

• quote:

futbola git

sporla aram yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sgt.Gaz

quote:

Dışlarda gez ne demek ben bunu anlamıyorum. Dışarı çıkıp kendi kendimize yürüyelim mi? Ben de bütün yaz evdeyim biri dışarı çık gez olayının ne olduğunu anlatmazsa konu açacağım.

düşüncelerini sonuna kadar destekliyorum annem de çıkdışarı diyor ne var dışarda hava sıcak la bu saatte terliyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sgt.Gaz

quote:

düşüncelerini sonuna kadar destekliyorum annem de çıkdışarı diyor ne var dışarda hava sıcak la bu saatte terliyorum
    ooo internette ne diziler ne filmler var bu sicakta disarida ne yapacaksin otur evinde bir tanede usb fan al ohh pufur pufur internetin keyfini cikar

(donanim haber burasi herhangi bir blog degil ki ise yarar tavsiye verelim)

• quote:

Orijinalden alıntı: Marge Simpson

babana icrata giremeyip akşam internette kızlarlı soyamadığından yakın aynen şöle söle
    -off baba ya internetim yok manitayla konuşamıyorum şu interneti bi hallet ne olur gözünün yağını yiyim akşamları kız mesaj atıyo gel konuşalım diye ben gelemiyorum bu nasıl iş sonunda iğne olucam ha de baban koşa koşa internet bağlatmaya gider

+99999999

• quote:

Orijinalden alıntı: Eksileyen Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Marge Simpson

+99999999

Alıntıları Göster
    İş bul, çalış. Hem hayatı erkenden öğrenirsin, hem para kazanırsın ve kendi paranı kazanmanın zevkini tadarsın, hem de vakit geçirirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: retro.

ooo internette ne diziler ne filmler var bu sicakta disarida ne yapacaksin otur evinde bir tanede usb fan al ohh pufur pufur internetin keyfini cikar

(donanim haber burasi herhangi bir blog degil ki ise yarar tavsiye verelim)

işte napiyim internetten film izlemek için son günüm vınndan bağlanıyorum annemin kabul edeceği hertürlü fikre hazırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurunal1

İş bul, çalış. Hem hayatı erkenden öğrenirsin, hem para kazanırsın ve kendi paranı kazanmanın zevkini tadarsın, hem de vakit geçirirsin

etrafta çalışacak pek bir yer yok düşündüm yoksa :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.