Şimdi Ara

Babamı girişimcilik yapmaya nasıl ikna edebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Babam işverenle olan davasından 50k ya yakın para alacak. Diyorum ki kendime, bu para ile bir girişimcilik yapalım bir dükkan falan açalım. Bu para çarçur olmasın ölmesin. Nasıl ikna edecem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 50 k ya dukkan acilmaz o parayi bankaya koyup 100 k da kredi cekerseniz acilir onda da para kazanmak hizli olmaz en az 6 ay 1 sene yerinizde sayarsiniz babani ikna edemezsin bence girisimcilik yapicaksan kendi paranla kendin yapmani tavsiye ederim insan ancak kendisini riske atmali babasini riske atmamali para kazanmaya baslayinca babani ortak edersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paranın para zamanında..

babamın elinde 15 ev alabilecek parası vardı..

99 00 01 yıllarında..

babama dedim ki baba arabalar için nos tüpü üretelim yok dedi baba üretelim yok dedi baba üretelim yok dedi kanına girdim 15 ev parasıyla nos fabrikası açtırdım..

ilk 6 7 8 ay 9 ay kadar para kazanamadık bu süre içerisinde babam suratıma bakmadı hatta dövdü tokatladı ama sonra işlerimiz bir açıldı şuan yurt dışına nos tüp kit satıyoruz. çok paramız oldu harbi zenginiz ama peder bey hala parası olsada olur olmasada tavırlarında..

• quote:

Orijinalden alıntı: HighDamagE

50 k ya dukkan acilmaz o parayi bankaya koyup 100 k da kredi cekerseniz acilir onda da para kazanmak hizli olmaz en az 6 ay 1 sene yerinizde sayarsiniz babani ikna edemezsin bence girisimcilik yapicaksan kendi paranla kendin yapmani tavsiye ederim insan ancak kendisini riske atmali babasini riske atmamali para kazanmaya baslayinca babani ortak edersin
    Hocam fabrika açmayı düşünmüyoruz tabi. Küçük bir dükkan olabilir . 50k nın kül olmasını istemiyorum cidden bak. Babam en azından başına geçebilir patronun ağız kokusunu çekeceğine

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bakkal market aç..

• 50 bine niye dükkan açılmasın mesleğiniz nedir ? 50 bine pandemiden sonra ufak bir döner dükkanı büfe telefoncu dükkanı çiğköfteci bir sürü iş kurulabilinir seçenek çok ama mesleğiniz ne babanızın mesleği anlicaniz altindan kalkicaniz doğru işe yönelmek lazım
  • Hiçbir meslek bilmeden ne dükkanı açacaksın? Bakkal dükkanı mı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SM01_VXG kullanıcısına yanıt

Bende kucuk bir dukkan icin konustum zaten 50k kucucuk bir para bir dukkan acmak yarini garantiye almakla olur daha para kazanmadan 50 k yi harcadiginda 2. Ay ne yapicaksin bilinen is yapan dukkanlar gibi para kazanmayi hayal etmiyorsundur umarim al sana ilk ay masrafi

Mukemmel guzel bir dukkan buldun

tabela 5 k

15k raflar yada masa sandalye dukkan olcusune gore ozel esya yaptirmak pahalidir tr de ustalar para kazanir asil

10k icindeki mal

7k islek biyerin kirasi

2k kohne biyerin kirasi

muasebe 600

elektrik 600

su ya wc ye aidat odersin dukkan icinde yoksa 200

belediyede ruhsat masrafin olur en az 3 k

gorunmez zibilyontane daha masraf cikar badana boya cikar kepenk masrafi cikar cay ocagindan marka alirsin zimba alirsin zimba teli alirsin internet faturan olur yazar kasa alirsin yazar kasa kagidi alirsin toz bezi alirsin vilada farasli supurge alirsin

ilk ay ne is yapacaksan sattigin mali yerine koyup birde en az kirani muasebeni elektrigini odemen lazim

benim tecrubeme gore bir is yeri en az 6 ay para kazanmaz o yuzden kredi cekmelisin dedim kredin sana dayanma gucu verir gelip baba 50 k daha ver diyecek halin yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDamagE -- 3 Ocak 2021; 13:34:59 >

• Bir işletme kurmak için elinizde minimum kurulum + 6 aylık işletme masrafı tutarında para olması lazım ki sağlıklı bir şekilde işler yürüsün. Yoksa ilk günden kar edecek gibi yatırım yaparsanız bu iş çok zor. Bu dediğim de 50 bin lira ile zor biraz. Borsa da güzel kar dağıtan bir şirkete yatırabilirsiniz. Para orada kalır her yıl karını alırsınız, ihtiyacınız olunca da parayı çekersiniz.
  • Peder bey ne işle iştigal ediyordu, tazminatmı aldı ?

• önce yazılım öğren sonra babana öğret 50.000 tl ye yanınıza 3 yeni mezun yazılımcı alın yazılım işine girin yoksa 50.000tl ye dükkan açılmaz
  • 50 bin liraya iş acilmaz , acilsada batma ihtimali yüksek olur veya çok az para bırakır

50 bin ile borsaya gir sıkı takip et parayı 100 bin yap

• 50 bin tl ye ne iş yeri açılacak merak ediyorum?

2 tane MSI laptop parası.

• Hiç maceraya atılma derim.dükkan vs bu tür işler güçlü sermaye gerektirir elindekindende olma .
  • 50 bine anca e ticaret yaparsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.