Şimdi Ara

Zorla tıp yazdırmak isteyen aile nasıl ikna edilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
1.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Babam sürekli mühendis olup ne yapacaksın işsiz mi kalacaksın gibi şeyler söyleyip duruyor ona bölümü sektörü ne kadar anlatsam da aynı sürekli tıp yaz diyor aslında başta böyle bir olay yoktu geçen yıl 42k dan müh için kaldığımı söylemiştim düne kadar hiç sıkıntı etmiyordu ama dün kimle konusştuysa artık tıp yaz diye zorluyor inka etmem için ne yapmam lazım bir akıl verin hocalarım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ankaratıplı bordrolarını göster

• Aga senin hayatın senin kararların son gece tercihleri değiştir bitti gitti konuşmuyorlarsa konuşmasınlar hayat senin hayatın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ailenin dediğini yapmanı tavsiye ederim hocam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Öyle hocam son çare öyle de şimdi ben Kayseri'nin küçük bir ilçesinde yaşıyorum buradan İstanbul'a gideceğim aile desteğini almam gerek tanıyorum babamı öyle bir şey yaparsam bana doğru düzgün para yollamaz

• Bilkent ee olmaz mı hocam

• Benimkiler de aynı kasa.Gerçi maddi manevi her türlü destekten yoksun bırakıp psikolojik şiddet uyguladılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeforeIforget -- 1 Ağustos 2022; 15:1:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BeforeIforget B kullanıcısına yanıt
    Bende ondan korkuyorum hocam kısaca neler yaşadınız bu konuda anlatır mısınız ?

• gaddarkerim2022 kullanıcısına yanıt
    Nasıl hocm kayseri kayseriye gitmeyi düşünüyorum

• Dostum çevrenizde doktor tanıdığınız varsa onla görüştür babanı sağlık sisteminin ne halde olduğundan bahsetsin çevrede yoksa devlet hastanesine veya sağlık ocağına da gidebilirsin az çok herkesin hemfikir olduğu bir konu.Kafana silah dayasalar bile istemediğin tıp tercihini yapma max 1 ay dargın davransınlar sana eninde sonunda kabullenecekler.Hayat senin hayatın çekeceğin zorluklar kimsenin umrunda olmayacak insanlar sonuca bakıyor.

• Hocam sıkıntı orada zaten ailede çevrede 1 tane doktor yok bir tek sen kazandın sende illa yazacaksın diyorlar haklısınız artık son çare aramız bozulacakta olsa yazacağım istediğim yeri

• arapismaill kullanıcısına yanıt
    Hangi üni hangi bölüm hocam onlar çok değişir şehir olarak
    Düzenli bir şehir ulaşım kolay daha iyi seçenekleriniz yoksa okunur ama bar parti falan düşünceleriniz varsa burada bir tane bile yok bunlardan öğrenciler genelde talasta yaşar ve hareketli güzel bir yerdir ama talas harici böyle bir şey yok

• Sıralamanızı bilmiyorum ama en başa gelmeyecek 1 ya da 2 tıp yazın gitsin. Kazanamadım dersiniz, diğerleri kötü dersiniz. Sonuçta hayat sizin, istediğiniz bölümü seçin

• anne baba sözü dinleyin hocam henüz 18 yaşındasınız onlar kadar bilgili olma ihtimaliniz yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olm sizin nasıl aileleriniz var la, bi doktorla falan konuşturun gerçekleri görsünler. şu ana kadar tek bir kişi önermedi bana tıpı. Tıp istememe rağmen ailemden kime söylesem yapma yazık edersin kendine diyor doktorlarla konuşuyorum yapma diyor. Şartlar çok kötü. Gerçekten istemeden yazılmaz

• nonameaccount N kullanıcısına yanıt

Hocam sormayın acilde çalışanından uzmanına kendi muayenehanesş olan profuna kadar kime sorduysam yazma diyor. Minimum 20 kişiyle konuştum şu ana kadar birisi olumlu dönüş yaptı sadece

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.