< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dursung_ -- 30 Ağustos 2023; 23:23:7 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
DİL KURSU DÜŞÜNENLERE HAYATİ TAVSİYE
-
-
Kurs bunlara rakip değil, kurs + online uygulama falan almak lazım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
b2 başından itibaren kurslar işe yaramaz. sürekli okuma yapmanız, yeni kelimeler öğrenmeniz gerekiyor. chatgpt ile muhabbet de edebilirsiniz, işe yarar.
c2 zaten erişilmesi çok güç bir seviye. anadilin değilse yurt dışında akademisyen olanlar bu seviyeye çıkabilir anca. çevrenizdeki çoğu kişi kendi dilinde bile c2 değildir öyle diyeyim. bölge vermeyim, bir kesim ile iş yapıyorum adamların Türkçesi b1 bile değil mesela
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 30 Ağustos 2023; 23:49:54 > -
Evet kursu genel olarak reel seviye anlamında B2 falan bitirmek için kullanmak lazım zaten
aldığın onlineları linkleyebilir misin müsait zamanda
Tamamen katılıyorum. Ne kadar içinde olursan o kadar öğrenirsine dönüyor bir yerden sonra olay.
Yeni bir konu açarım ileride değerli gördüğüm kurslar ve uygulamalar hakkında
Ankara Üni TÖMER'i tavsiye ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tömerde fiyatlar nasıl ? öğrenci indirimi falan var mı
-
Benim de şuan seviyem b1 de.
Online oyunlar, yabancı insanlar ile muhabbet ile geliştirdim biraz.
Bu saatten sonra nereden devam etmeliyim?
Gerçekten kelime dağarcığım çok az. Gramer olarak bazı şeyleri bilsem de taşı gediğine koyacak kelimeyi bulamayıp çoğu zaman tıkanıp kalıyorum konuşurken. Ya da uzun, basit cümleler kuruyorum.
Kelime ve bazi deyişleri ezberlemek için neler kullanmalı?
Ciddiye aldim
ileltse gore seviyem c1lerde dolaşıyor.. Ingilizce gibi bir dilin icin kursa gitmeyi direkt yanlis bulanlardanim. Zaten ortaokuldan beri bir egitim aliyoruz. Her ne kadar bir sey ogrenmedigimizi dusunsek dahi dilin temel dinamikleri ve belli bir seviyede kelime haznesi ile mezun oluyoruz.. Su siralar almanca ogrenmeye calsiyorum mesela. Ayni seyleri almanca icin soyleyemem sanırım
-
İspanyolca üniversite eğitimi aldım, İspanyada 6 ay bulundum ve 5 ders İspanyolca, 1 ders İngilizce dersler aldım.
Benim çıkarımım şu: Gerçekten B1 seviyesi bitince yapılması gereken kelime öğrenimi ve konuşmak.
İngilizcemi pakistanlı arkadaşlarım ve ders ile geliştirmiştim, şu an kısa bir düşünme sürecinden sonra gündelik konuları rahatça ifade edebiliyorum.
Benim de tercihim para verilecekse Türkçe'nin yasak olduğu kurslar olur.
Çoğu kişi para verince dilin zihinlerine aktarılacağını sanıyor. Ne kadar para harcanırsa harcansın, iş yine kişinin kendisinde bitiyor. Kurslar imkan sunuyor ama kişisel çaba olmadan öğrenmek çok zor.
-
kendi öğrencilerine var
a2-b1 arası bir İngilizcem var benimde bunu b2 seviyesine çıkartmak için ne yapabilirim ? Work and travel , Erasmus felan İngilizceyi 1-2 seviye yukarı taşır mı sizce yoksa kursa felan mi gitmeliyim bu sene hazirlik okudum bu arada ama online olduğu halde neredeyse sınırla geçebildim.
Hang okulda okudun hocam hazırlığı
bende ingilizce kursuna gitmek gibi bir gaflette bulundum ama çok kazık yemeden ucundan döndüm çok şükür. Dershaneler bir bu çakallar iki. Tavsiyem aklınız varsa uzak durmanız. Oturup çalışsanız 6-12 ay arası çözemeyeceğiniz dil yok.
Katılmıyorum.
Her eğitim kıymetlidir.
Ayrıca fiziki derslerin yerini hiçbir online ders tutamaz.
Belli bir eşik sonrası dijital eğitime yönelebilir insanlar tabiki, ama temeli fiziki atmakta fayda var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
b2 başından itibaren kurslar işe yaramaz. sürekli okuma yapmanız, yeni kelimeler öğrenmeniz gerekiyor. chatgpt ile muhabbet de edebilirsiniz, işe yarar. c2 zaten erişilmesi çok güç bir seviye. anadilin değilse yurt dışında akademisyen olanlar bu seviyeye çıkabilir anca. çevrenizdeki çoğu kişi kendi dilinde bile c2 değildir öyle diyeyim. bölge vermeyim, bir kesim ile iş yapıyorum adamların Türkçesi b1 bile değil mesela |
Erdemsizce bir davranış olarak gülerek okumak yerine, bir ingilizce öğretmeni olarak konuya katkı sunabilirdiniz. Güldüğünüz her insanın amacı bu. Öğretmen, öğretici olmalıydı.
|
Benzer içerikler
- apotemi deneme zor mu
- aile evinde üniversite okumak
- tyt 60 net iyi mi
- 80 tyt 40 ayt kaç bin
- çalıştıkça netlerim düşüyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X