Şimdi Ara

Konya dil kursu tavsiye (GÜNCEL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar , Konya da şiddetle tavsiye edebileceğiniz bir dil kursu var mıdır? Emeğe , paraya yazık olmayacak ve evet bu kurs ile + emek göstererek bu dil işini çözebilirsin diyeceğiniz bir kurs. Google ve forum içi araştırdım ancak konular hep eski tarihli.

Ne amaçla öğrenmek istiyorum.? İş başvuruların da ya da sorulduğunda evet ben İngilizce biliyorum diyebilmek planındayım. Her hangi bir kategorize ( iş İngilizcesi , teknik İngilizce vb değil ) evet İngilizce biliyorum diyebilmek için kurs arıyorum. toefl ielts yds gibi sınavlar da önemli tabii.

• Hocam bulabildiysen bende bilmek isterim
  • b1 b2 seviyelerini öğreneceğim Konyada sağlam kurs yerleri nedir?
    Fake hesaplar yazmasın lütfen.
  • google konya dil kursu yazın
    çıkan tüm kursları excel kaydedin
    google reviews olumsuz yorumlardan itibaren okumaya başlayın(sahte hesaplar sürekli olumlu yorum yazıyor ayrıca yine sahte hesaplar orta iyi gibi yorumlar bırakabilir dikkatli olun)
    şikayetvar kurslar hakkında şikayetleri arayın
    sosyal medya kusların sayfaları inceleyin hakkında olumsuz yorum bırakan kişilere ulaşıp özel mesajla neden mağdur olduklarını sorun ya da takipçilere neden kursu tercih ettikleri açıklamaları rica edin
    kursların maliyeti çok yüksek 2k,3k,5k istenebiliyor ve parayı kazanmak hiç kolay değil çoğu da iade yapmaz
    deneme derslerine katılın oradaki kayıt yetkilisi adı altındakivaroş kızların ikna edici sözlerine kulak asmayın her kayıttna prim alırlar satana kadar her türlü yalakalık satıştan sonra kimse yüzünüze bakmaz...

online kurslar var şahsen onlardan birini 1 ay dener kaybım 100-150 lira olur o sırada fiziki kurs aramaya devam ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olgi -- 15 Şubat 2020; 11:39:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Olgi

google konya dil kursu yazın
    çıkan tüm kursları excel kaydedin
    google reviews olumsuz yorumlardan itibaren okumaya başlayın(sahte hesaplar sürekli olumlu yorum yazıyor ayrıca yine sahte hesaplar orta iyi gibi yorumlar bırakabilir dikkatli olun)
    şikayetvar kurslar hakkında şikayetleri arayın
    sosyal medya kusların sayfaları inceleyin hakkında olumsuz yorum bırakan kişilere ulaşıp özel mesajla neden mağdur olduklarını sorun ya da takipçilere neden kursu tercih ettikleri açıklamaları rica edin
    kursların maliyeti çok yüksek 2k,3k,5k istenebiliyor ve parayı kazanmak hiç kolay değil çoğu da iade yapmaz
    deneme derslerine katılın oradaki kayıt yetkilisi adı altındakivaroş kızların ikna edici sözlerine kulak asmayın her kayıttna prim alırlar satana kadar her türlü yalakalık satıştan sonra kimse yüzünüze bakmaz...

online kurslar var şahsen onlardan birini 1 ay dener kaybım 100-150 lira olur o sırada fiziki kurs aramaya devam ederim.
    Dediğiniz araştırma yöntemlerin çoğunu biliyordum ve yaptım.İstanbul için büyük bir yer olmasına rağmen düzgün ve net bir ne yazik ki bir türlü çıkamıyor.Sebebi çoğu fake hesaplar yorum atıyor.İkinci sebebi ise ciddi anlamda tecrübesini yaşayanlar yorum atmıyor çoğu.

Şikayetvarı da kontrol ettim epeyce.Tek tük şikayetler var.

Online kurslardan iyi diye önerdiğiniz var mı?

Okuma yazma dinleme konuşmayı b1 b2 seviyelerinde geliştirmek istiyorum. Hedefim c1e ulaşıp ielts ve toeflda iyi puan alıp master yapmak yurtdışı için.

• Hayır yok çünkü bana gore o kurslar gereksiz ve pahalı. Online kurs alır konuşma için iwalki.com native speakler bulurdum. Zaten toefl gireceksin. Önemli olan toef başarın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.