Şimdi Ara

Evleceğim zaman şartlarımı kabul edecek bayan olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
1
Favori
8.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ayrıca şartlarımı kabul eden olur mu?şartlarımı zaten önceden konuşacağım sonradan sorun çıkmasın diye.
    -gelecek bayan çok çok güzel olarak.gözüm dışarda kalsın istemiyorum aldatmak istemiyorum.
    -beni ben olduğum sevecek beni içimdeki iyiliği sevecek.
    -gelinlik ve düğün kesinlikle istemiyorum.
    -parasal imkanım olsa dahi ev kira olarak ve evin eşyaları 2.el olacak.
    -Çocuk kesinlikle istemiyorum.
    -gerekirse benden maddi bir şey istemeyecek evlilik sözleşmesi yapacak.ben onu zaten mağdur etmem çok seversem.ona gerekirse her ay evliyken ona para da yatırırm güvendikten sonra.
    -Kıskanç olmasın.beni bunaltmasın. onu götüremediğim zaman yanımda bir yerlere beni kısıtlamasın.ben de onu asla kısıtlamam.
    -beni kendinden soğutmasın soğutursa kavga vs olursa kesinlike boşanırım şiddete kavgaya yer yok hayatımda.
    -Hayatımda israfa yer yok.Olduğu kadarıyla normal harcamaya özen gösteren bir bayan olsun.
    -Beni hayatını yaşamak için gelsin.Haftada bir kaç gün eğlence disco.her hafta yahut iki haftada bir yurtiçi gezisi veya yurtdışı gezileri arabayla vs.

Not:Bazı arkadaşlar köle mi arıyorsun vs diyorlar.Ben baştan konuşuyorum sorun çıkmasın diye.iyi davranıp sonradan sorun çıksa daha mı iyi olur? sorun çıkacağına gerekirse ölene dek bekar kalırım daha iyi.kimseyi üzmeyi asla istemem.gelen gelir gelmeyen gelmez.
    düşünceleriniz neler çok önemli benim için.

Not2:asıl kölelik şudur: adam karısını tarlada eşek gibi çalıştıyor.hiç bir sosyal hayat vermiyor.Sürekli cocuk doğurtuyor. hiç bir gelir imkanı sağlamıyor.dayak ve şiddeti de esirgemiyor.
    onunda şartları olursa şartları karşılaştırıp uzlaşmaya çalışacağız.uzlaşamazsak elveda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syrialin -- 14 Ağustos 2011; 4:18:11 >

• Anca sağ elin kabul eder bunları
  • quote:

Orijinalden alıntı: GlikoProtein

Anca sağ elin kabul eder bunları
    Sen bekar gez daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mech.Engineer

Sen bekar gez daha iyi.

Alıntıları Göster
    Brad Pitt sen misin?
  • quote:

Sen bekar gez daha iyi.

Alıntıları Göster
    sen kabul eder misin bunları? kızın gözüyle bak olaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: älg

Brad Pitt sen misin?

Alıntıları Göster
    tek geldin tek gideceksin çiftleşmek nedir bilemeyeceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Otospot

ayrıca şartlarımı kabul eden olur mu?şartlarımı zaten önceden konuşacağım sonradan sorun çıkmasın diye.
    -gelecek bayan çok çok güzel olarak.gözüm dışarda kalsın istemiyorum aldatmak istemiyorum.
    -gerekirse benden maddi bir şey istemeyecek evlilik sözleşmesi yapacak.ben onu zaten mağdur etmem çok seversem.ona gerekirse her ay evliyken ona para da yatırırm güvendikten sonra.
    -Kıskanç olmasın.beni bunaltmasın.
    -beni kendinden soğutmasın soğutursa kavga vs olursa kesinlike boşanırım şiddete kavgaya yer yok hayatımda.
    -Beni hayatını yaşamak için gelsin.Haftada bir kaç gün eğlence disco.her hafta yahut iki haftada bir yurtiçi gezisi veya yurtdışı gezileri arabayla vs.

Not:Bazı arkadaşlar köle mi arıyorsun vs diyorlar.Ben baştan konuşuyorum sorun çıkmasın diye.iyi davranıp sonradan sorun çıksa daha mı iyi olur? sorun çıkacağına gerekirse ölene dek bekar kalırım daha iyi.kimseyi üzmeyi asla istemem.gelen gelir gelmeyen gelmez.

Bu şartları %99 hiçbir kadın kabul etmez. Evlenemezsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç ne kadar eder
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

sen kabul eder misin bunları? kızın gözüyle bak olaya

Alıntıları Göster
    öyle bir karşı cins doğmadı daha,doğacağını da sanmıyorum
  • quote:

Sen bekar gez daha iyi.

Alıntıları Göster
    Sen dost hayatı istiyorsun kendine git eskort tut daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doqacc

öyle bir karşı cins doğmadı daha,doğacağını da sanmıyorum

Alıntıları Göster
    asıl kölelik şudur: adam karısını tarlada eşek gibi çalıştıyor.hiç bir sosyal hayat vermiyor.Sürekli cocuk doğurtuyor. hiç bir gelir imkanı sağlamıyor.dayak ve şiddeti de esirgemiyor.

sizin mantığınız buysa bir şey demiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milkli.Nuriye

quote:

ayrıca şartlarımı kabul eden olur mu?şartlarımı zaten önceden konuşacağım sonradan sorun çıkmasın diye.
    -Kıskanç olmasın.beni bunaltmasın.

Bu şartları %99 hiçbir kadın kabul etmez. Evlenemezsin.
    Niye kabul etsin ki bu şartları? Sen ona ne sunuyorsun? Hiçbir şey.

• Koyden sagir dilsiz kor bir kari bile buari kabul etmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GlikoProtein

Anca sağ elin kabul eder bunları
    düşüncelerinize saygılıyım ama bu şartların bırak hepsini birkaçını bile coğu kız kabul etmez. kabul edilmesi cok az ihtimalde olsa sizin para babası ve cok yakısıklı olmanız lazım. bu da zor galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: mondschein66

düşüncelerinize saygılıyım ama bu şartların bırak hepsini birkaçını bile coğu kız kabul etmez. kabul edilmesi cok az ihtimalde olsa sizin para babası ve cok yakısıklı olmanız lazım. bu da zor galiba

Alıntıları Göster
    Seni gerçekten seven birini bulursan olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    yaş 27. adam gibi ben görüşlerimi söylüyorum.ben sonradan sorun çıkmasın diye konuşuyorum.kimseyle sonradan kötü olmak istemiyorum.sonradan sorun çıkmasın diye ince eleyip sık dokumam lazım.kimseyi kandıramam.şerefimle namusumla yalnız kalırım daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: syrialin

yaş 27. adam gibi ben görüşlerimi söylüyorum.ben sonradan sorun çıkmasın diye konuşuyorum.kimseyle sonradan kötü olmak istemiyorum.sonradan sorun çıkmasın diye ince eleyip sık dokumam lazım.kimseyi kandıramam.şerefimle namusumla yalnız kalırım daha iyi.

Alıntıları Göster
    ben zaten gerçekten beni seven birini istiyorum.
    sırf güzel diye de biriyle evlenemem.evlenmek için evlenmem.
    gelen gelir gelmeyen gelmesin.yalnız kalmaya razıyım.
  • quote:

akıllı köprü ararken deli dereyi gecermiş.

karsındakinin de biray oldugunu anla. onun da düşünceleri ve dunya görüşü var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mondschein66

quote:

akıllı köprü ararken deli dereyi gecermiş.

karsındakinin de biray oldugunu anla. onun da düşünceleri ve dunya görüşü var.

Alıntıları Göster
    onunda şartları olursa şartları karşılaştırıp uzlaşmaya çalışacağız.uzlaşamazsak elveda.

• travesti bile kabul etmez bu şartlari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: syrialin

Alıntıları Göster
    Paket mi yaptıralım yoksa burda mı yiyeceksin?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.