ayrıca şartlarımı kabul eden olur mu?şartlarımı zaten önceden konuşacağım sonradan sorun çıkmasın diye. -gelecek bayan çok çok güzel olarak.gözüm dışarda kalsın istemiyorum aldatmak istemiyorum. -beni ben olduğum sevecek beni içimdeki iyiliği sevecek. -gelinlik ve düğün kesinlikle istemiyorum. -parasal imkanım olsa dahi ev kira olarak ve evin eşyaları 2.el olacak. -Çocuk kesinlikle istemiyorum. -gerekirse benden maddi bir şey istemeyecek evlilik sözleşmesi yapacak.ben onu zaten mağdur etmem çok seversem.ona gerekirse her ay evliyken ona para da yatırırm güvendikten sonra. -Kıskanç olmasın.beni bunaltmasın. -beni kendinden soğutmasın soğutursa kavga vs olursa kesinlike boşanırım şiddete kavgaya yer yok hayatımda. -Beni hayatını yaşamak için gelsin.Haftada bir kaç gün eğlence disco.her hafta yahut iki haftada bir yurtiçi gezisi veya yurtdışı gezileri arabayla vs.
Not:Bazı arkadaşlar köle mi arıyorsun vs diyorlar.Ben baştan konuşuyorum sorun çıkmasın diye.iyi davranıp sonradan sorun çıksa daha mı iyi olur? sorun çıkacağına gerekirse ölene dek bekar kalırım daha iyi.kimseyi üzmeyi asla istemem.gelen gelir gelmeyen gelmez. düşünceleriniz neler çok önemli benim için.
Bu şartları %99 hiçbir kadın kabul etmez. Evlenemezsin.
Hanımı Rusya' dan evlenmek için çağırdığımda düğün yapmadık. Sadece arkadaşların katıldığı nikah merasimi. Bu konuda hiç ısrarcı olmadı. Nikahtan 2 yıl sonra uygun şartlar oluşunca düğünü de yaptık. 40-45 kişilik yemekli, eğlenceli güzel bir düğündü. Hatta düğüne gelenler "Keşke her haftasonu böyle düğün olsa da eğlensek" demişlerdi. Ama ben evlenmek için uygun şarları (Ev, eşyalar) hazırlamıştım. Hanım sadece kıyafetlerini alıp uçağa bindi. Hepsi bu.
Senin olay ikinci kelimende gizli burada işleyeceğini sanmam
Ne yalan söyliyeyim, benim gibi bir adama katlanacak kadar fedakar
Açıkçası üniversite bittikten sonra bende gitmeyi düşünüyorum Rusya veya İskandinav ülkelerine.Evlenmek için olmasa bile bi süre yaşamayı isterim Rusya'da.
1.si eğer eli yüzü düzgün genç temiz bi kız istiyosan seni seven bi kız istiyosan tabiki gelinlik giymek isteyecek. Sen ben bilemem ama en büyük hayallerinden biri bu kızların. Ve en önemli istedikleri şey ihtişamdan uzak olsa bile bir düğün. Madem çok paran olacak, ne diye elalemin ne yaptıgını bilmedigin esyalarında oturacaksın? Çocuk konusu uzlasarak aşılabilir bi nebze. Evlendikten sonra ona para yatırmak kadar saçma salak birşey yok kusura bakmada, evlenecegim baglanacagım diyorsun hesabına para yatırırım diyorsun. Anladık senin pek ahım şahım tipin yok senin içini sevecek, sen niye güzellik arıyorsun. İlah mısın be mübarek?
quote:
Orijinalden alıntı: Nicconic
1.si eğer eli yüzü düzgün genç temiz bi kız istiyosan seni seven bi kız istiyosan tabiki gelinlik giymek isteyecek. Sen ben bilemem ama en büyük hayallerinden biri bu kızların. Ve en önemli istedikleri şey ihtişamdan uzak olsa bile bir düğün. Madem çok paran olacak, ne diye elalemin ne yaptıgını bilmedigin esyalarında oturacaksın? Çocuk konusu uzlasarak aşılabilir bi nebze. Evlendikten sonra ona para yatırmak kadar saçma salak birşey yok kusura bakmada, evlenecegim baglanacagım diyorsun hesabına para yatırırım diyorsun. Anladık senin pek ahım şahım tipin yok senin içini sevecek, sen niye güzellik arıyorsun. İlah mısın be mübarek?
çirkin istemiyorum.sevmediğim birini de yanımda barındırmam.aldatsam daha mı iyi?
quote:
Orijinalden alıntı: Otospot
quote:
çirkin istemiyorum.sevmediğim birini de yanımda barındırmam.aldatsam daha mı iyi?
Çirkin kız sevilmez mi? Sevemez misin yani? Onun iç güzelligi yok mu seninki gibi? Peki kız senin nereni sevecek? İç güzelligin o kıza ne verecek?
quote:
quote:
quote:
Çirkin kız sevilmez mi? Sevemez misin yani? Onun iç güzelligi yok mu seninki gibi? Peki kız senin nereni sevecek? İç güzelligin o kıza ne verecek?
-Çirkin bayan sevilir mi sevilmez mi bilemem.Sevenler var.ama bir kez evlenmek istediğim için gözüm dışarda kalsın istemiyorum.bulabileceğim en iyisini bulmak istemiyorum. -Sevemem.sevemiyorum yapımda var ne yapayım sevemiyorum. -Kız benim eğer dış görünüşümle beğenirse eğer en çok iç güzellğimi sevecek. -İç güzelliğim ona sürekli iyi davranmak başkaları gibi zulum şiddet küfür etmemek olacak. -Sadece dış güzellik olsun demiyorum.Çok güzeldir mesela ama beni sevmez onu da kesinlikle istemem.
quote:
Orijinalden alıntı: 78erhan78
Koyden sagir dilsiz kor bir kari bile buari kabul etmez
ahah koptm lan
her yazında kadına şiddet, zulum kufur edildigini belirtmişsin. basında yer alan kadına siddet olayları surekli olmuyor diye biliyorum. yanılıyor muyum acaba.
siddetten kasıt tartısmak mı acaba ? o da her ailede olabilir. siddete donusmedigi surece.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Meaning Of Life
quote:
peki aylık 600 tl ile çalışan hangi işçi her imkanı sağlıyor? gelinlik belki alır.belki ahırda düğün yapar.çocuk yapar.diğer hiçbir şeyi yapamaz
doğru konuş insanlari maddi durumlarina gore yargilayamazsin.Ahirda dugun yaparmislar
ben doğru konuşuyorum.alay ediyorsunuz.600 tl ile çalışan biri ne sağlayabilir? -köyde bir göz oda -anne babanın yanında kalıp kaynana dırdırı çektirir eşine -ahırda düğün -eski püskü bir gelinlik. -iyi bol çocuk ve dayak aşşağılanma daha sonraki yıllarda. -ve geçim sıkıntısı...birikim hiç olmayacak.kaldı ki benim maddi durumum çok iyi olacak ona da parasal anlamda birikim yapacağımı yazdım. -ayrıca onun da şartlarını dinleyip uzlaşmaya çalışacağımı da belirttim.
HERŞEYİ ÖNCEDEN KONUŞMAK SUÇ MU?
Senin alternatifin bu mu? O zaman geçmiş olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Colossus_
Açıkçası üniversite bittikten sonra bende gitmeyi düşünüyorum Rusya veya İskandinav ülkelerine.Evlenmek için olmasa bile bi süre yaşamayı isterim Rusya'da.
Eşimin yüzünü gerçek hayatta hiç görmeden, bir arkadaşlık sitesi vasıtasıyla tanıştım. 3-4 aylık sanal muhabbetin sadece son 1 aylık kısmı düzenli yazışmadan ibaret. Kendi adıma internetten evlenmem diyordum ama büyük konuşmamak gerektiğini de öğrendim.
quote:
Orijinalden alıntı: Görkem !
tek geldin tek gideceksin çiftleşmek nedir bilemeyeceksin
quote:
Orijinalden alıntı: mondschein66
her yazında kadına şiddet, zulum kufur edildigini belirtmişsin. basında yer alan kadına siddet olayları surekli olmuyor diye biliyorum. yanılıyor muyum acaba.
siddetten kasıt tartısmak mı acaba ? o da her ailede olabilir. siddete donusmedigi surece.
tartışmaya benim bir itirazım yok.kadına şiddet çok fazla özellikle kırsal kesimde.senin dünyadan haberin yok bence. http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=162022 Türkiye çapında yapılan araştırmada ortalama her 10 kadından 4’ ünün eşinden fiziksel şiddet gördüğü ortaya çıkmıştır.Ayrıca ben kırsal bölgede oturduğum için çevremde eşini dövmeyen insan tanımıyorum.
Şirket misin sen kardeşim evleneceğin insanı da siparişle alıyosun. Ne acayipler var ya.
Evlilik sözleşmesi terk. En iyisi sözleşmeli personel bulmaya bak sen, ne diyelim.
sağdan devam et hiç bir yere sapma karşına çıkacak
quote:
Orijinalden alıntı: bilm-i yorum
Şirket misin sen kardeşim evleneceğin insanı da siparişle alıyosun. Ne acayipler var ya.
önceden konuşmasam sonradan her şey kötü olsa daha mı iyi olur.sorun çıkmaması için her şeyi konuşmak şart.sonra senin gibi evlenenlerin durumuna mı düşeyim?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: doğunun hükümdarı
quote:
ben çiftleşiyorum zaten sen merak etme.para olduktan sonra en kralı yatağında.
sen bu kafayla devam et ayrıca madem bu kadar emindin .Niye buraya gelip konu açtın?
quote:
quote:
quote:
quote:
sen bu kafayla devam et ayrıca madem bu kadar emindin .Niye buraya gelip konu açtın?
dalga geçmeye hakkın yok.ben saygısızlık etmiyorum.saygısızlık edilmesinden de hoşlanmam.dürüstçe düşüncelerimi belirtiyorum
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
dalga geçmeye hakkın yok.ben saygısızlık etmiyorum.saygısızlık edilmesinden de hoşlanmam.dürüstçe düşüncelerimi belirtiyorum
hiç bir şekilde dalga geçmedim ki ben nerden çıkardın bunu? muahaha gifinden mi onu komik olduğunu düşündüğüm için koydum yoksa her zaman medeni bir şeklide fikrini belirtenlere saygım var yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.Ben şartların türk kızları için biraz fazla ağır olduğunu düşünüyorum.
siparişi ver de bari yapsınlar sana ozel kız
quote:
Orijinalden alıntı: NIKEmRe
kızdan bunları istiyorsun kafanda aklında canlandırmışsın mal değil insan mal gözüyle baktıktan sonra ki üstteki mesajlardan da bu anlaşılıyor daha çok ararsın bunları belki kabul eden cıkar oda seni kullanır bir bakmışsın sen bir hiç oda başkasının yatağında ne acaip olurdu öyle değil mi ?
ben mal olarak görmüyorum.onunda istekleri varsa onları da değerlendirip uzlaşmaya çalışacağımı belirttim olmazsa hemen bitireceğim. daha çok ararsın diyorsun da.ben kimsenin üzmek istemediğimi belirttim.kimseye zulum etmek istememek suç mu?nice insan tanıyorum fiziksel şiddet ve küfür ediyorlar eşlerine %80'i aldatıyor.bu mudur aile kurumu? benim sartlarımı kabul eden olursa onu tanımaya çalışacağım.zaten kendini belli eder 1 sene içinde.güvenilir mi değil mi az çok anlar insan.