Şimdi Ara

Ailemi Gitar Almaya Nasıl İkna Edebilirim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
2.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elektro almak istiyorum şimdi 600 liralık bir elektro + amfi setupum var idare ediyorum ama yazın bayağı geliştirmeyi düşünüyorum yaza girince setupumu değiştireceğim diyorum üniversite sınavına gireceksin hevesin gitsin diye almana izin verdik felan diyorlar. 11.sınıfım, derslerle Gitar bir arada gitmez mi? Hukuk fakültesi hedefliyorum derslerim de kötü değil. Bu dönem takdir falan alsam ikna olurlar mı? Yoksa haklılar mı?

• Amatör olarak takılacaksan kabül. Ancak ben bu işle ciddi olarak ilgileneceğimi ilmini, irfanını öğreneceğim dersen resmen bir konservatuar öğrencisi kadar disiplinli ve kararlı çalışmalısın. Günde 5 6 saat çalışma yapacaksın parmakların eriyecek artık : ) parmaklarının soyulmasını kanamasını engellemek için japon yapıştırıcısı damlatacaksın. Günde 1-2 saat ile bu iş olmaz ama ona göre...
  • Anne bana gitar al dersen ikna olurlar.
  • ailen haklı iş güç aşk meşk derkene yüzüne bile bakmayacaksın gitarın
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyborg88

Amatör olarak takılacaksan kabül. Ancak ben bu işle ciddi olarak ilgileneceğimi ilmini, irfanını öğreneceğim dersen resmen bir konservatuar öğrencisi kadar disiplinli ve kararlı çalışmalısın. Günde 5 6 saat çalışma yapacaksın parmakların eriyecek artık : ) parmaklarının soyulmasını kanamasını engellemek için japon yapıştırıcısı damlatacaksın. Günde 1-2 saat ile bu iş olmaz ama ona göre...

Amatör değil o kadar da değil ama Metallica, Megadeth soloları felan çalmayı istiyorum şimdilik sadece rifflerini çalıyorum üniversitede günde 4-5 saat çalışabilirim ama sınava hazırlanırken haftada 3-4 saat anca. Zaten bir grubumuz var ama yüksek ihtimalle üniversiteye geçince dağılacak bir grup. 2 elektro 1 bass bir de davul var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chris Broderick -- 16 Mart 2013; 21:00:03 >

• Dostum ailenin düşünce yapısına bağlı ama şu da var alırlarsa bi yönden iyi bi yönden kötü. İyi yönü ders çalışıyorsun sıkıldın alırsın eline bir çalarsın rahatlarsın stres atarsın ama bide şu var şimdi bazı şarkılara başladımmı tam bulmadan kalkmazsın başından sınava çalışamazsın :) bu arada ekipmanın ne dostum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaybedenler Klübü

Dostum ailenin düşünce yapısına bağlı ama şu da var alırlarsa bi yönden iyi bi yönden kötü. İyi yönü ders çalışıyorsun sıkıldın alırsın eline bir çalarsın rahatlarsın stres atarsın ama bide şu var şimdi bazı şarkılara başladımmı tam bulmadan kalkmazsın başından sınava çalışamazsın :) bu arada ekipmanın ne dostum ?

Jay Turser JT-300 ve Laney LG20R hocam. Eric Clapton, The Beatles tarzı müzikler güzel çalınıyor ama metal tonları alamıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • e doğaldır elindeki sonuçta (çok iyi olmasa da) bir strat... sert tonlar için jackson düşün ama sadece sert müzik dersen uygun bir gitar önerebilirim bc rich warlock kasalar. Cok iyi değil ama sert müzik için güzel ve fiyatları uygun.
  • Steve Vai`nin videolarini izlet. 1 sene sonra boyle olacagim de.
  • haklılar sakın. ara ver bırak tüm lise hayatım müzikle geçti antalyada konserlerle minik kale içi organizasyonları lise festivalleri beste kayıtları şimdi mal gibi bir ünivde okuyorum tarlanın ortasında. sakın diyorum o kadar

• Bunu izlet
  • quote:

Amatör olarak takılacaksan kabül. Ancak ben bu işle ciddi olarak ilgileneceğimi ilmini, irfanını öğreneceğim dersen resmen bir konservatuar öğrencisi kadar disiplinli ve kararlı çalışmalısın. Günde 5 6 saat çalışma yapacaksın parmakların eriyecek artık : ) parmaklarının soyulmasını kanamasını engellemek için japon yapıştırıcısı damlatacaksın. Günde 1-2 saat ile bu iş olmaz ama ona göre...

Hocam japon yapıştırıcısı gerçekten işe yarar mı? Bas gitar çalıyorum, parmağım soyuluyor kaymıyor tellerin üzerinde acı felan yok ama kaymadığı için zorluk çekiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenses

haklılar sakın. ara ver bırak tüm lise hayatım müzikle geçti antalyada konserlerle minik kale içi organizasyonları lise festivalleri beste kayıtları şimdi mal gibi bir ünivde okuyorum tarlanın ortasında. sakın diyorum o kadar

O zaman üniversitede mi uğraşayım gitarla? Bu arada hangi üniversite hocam tarlanın ortasında deyimi komikmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Killswitch.

quote:

Hocam japon yapıştırıcısı gerçekten işe yarar mı? Bas gitar çalıyorum, parmağım soyuluyor kaymıyor tellerin üzerinde acı felan yok ama kaymadığı için zorluk çekiyorum.

Evet çok etkilidir. Dio' nun grubu Türkiye'ye geldiği zaman öğretmişlerdi bizlere. Ancak damlatmak sayılamaz pek çünkü yakıcı bir etkisi var hafif dokundurman yeterli farkı göreceksin zaten .

• quote:

Orijinalden alıntı: To Live is To Die

quote:

Orijinalden alıntı: frenses

haklılar sakın. ara ver bırak tüm lise hayatım müzikle geçti antalyada konserlerle minik kale içi organizasyonları lise festivalleri beste kayıtları şimdi mal gibi bir ünivde okuyorum tarlanın ortasında. sakın diyorum o kadar

O zaman üniversitede mi uğraşayım gitarla? Bu arada hangi üniversite hocam tarlanın ortasında deyimi komikmiş

izmir de gediz üniv hacı :D tamam eğitim ing güzelde yeri berbat
  • usta hiç jakcson falan bulaşma, ben 8 yaşımdan beri elektro gitar çalıyorum . jakcson için 5-10 milyarın yoksa istediğin performansı alamazsın. boru gibi schecter var günümüzde, bak sana tavsiyem " schecter solo 6 " custom , bu gitarı bi araştı hele . inan ki üzerinde gibson yazsaydı 7 - 8 milyara giderdi. fiyatıda çok pahalı degil 2 bin tl ye yakın sanırım. schecter hellraiser c1 fr , bu makineyede bak derim. unutma bunu popüler markalar için çok büyük paraları gözden çıkarman lazım. mesela prs standart ile prs custom 24 bir degil , birisi 2 milyar birisi 10 milyar . birisi el yapımı birisi takoz endonezya. bu arada schecterler şuan hepsi kore yapımı , my dukkan falan yanıltmasın seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersan145

Sosyal aktiviteyle uğraşmanın kimseye hiçbir zararı olmaz.Dinleme aileni al gitarını.Şu yaşlı insanların ve ebeveynlerin tek anladığı şey ders ders ders.Ulan ot gibi yaşayıpta tıptan mezun olsam ne yazar.Sınıftada var bizim böyle 2-3 mal kız.Biraz tembelim diye ileride görcem ben seni diyolar.Asıl ben onları görücem.Hayatta hiç birşeyden haberleri yok ya öyle böyle değil asosyal,çirkin,cahil.Tek bildiği şey alan formülü,trigonametri vs. Öyle bilgi bana yaramaz.

Ha tembelim membelimde gideceğim en kötü üniversitede ege üniversitesi radyo tv sinema olucak sanırım

Onların geleceğini biliyorum okucaklar ellerine diploma alıcaklar.Laf yok çene yok hiç birinde artık hukuk okurlarsa zaten işsiz kalıcaklar ki tahminimce ailesi verir kocaya artık ev hanımlığı yapar işte :D :D

Konuyla ilgili yorumumu söylemeyi unutmuşum. Sonuna kadar katılıyorum. Bizim sınıftada var öyle tipler hiçbir sosyal aktivitesi yok. Sadece ders çalışarak hayat mı geçer? Bence almak istiyorsan al, ileride pişman olmaktan iyidir bence.

• quote:

Elektro almak istiyorum şimdi 600 liralık bir elektro + amfi setupum var idare ediyorum ama yazın bayağı geliştirmeyi düşünüyorum yaza girince setupumu değiştireceğim diyorum üniversite sınavına gireceksin hevesin gitsin diye almana izin verdik felan diyorlar. 11.sınıfım, derslerle Gitar bir arada gitmez mi? Hukuk fakültesi hedefliyorum derslerim de kötü değil. Bu dönem takdir falan alsam ikna olurlar mı? Yoksa haklılar mı?

adam cliff burton beyler dağılın.. hi Cliff! how you doin'?
  • quote:

Elektro almak istiyorum şimdi 600 liralık bir elektro + amfi setupum var idare ediyorum ama yazın bayağı geliştirmeyi düşünüyorum yaza girince setupumu değiştireceğim diyorum üniversite sınavına gireceksin hevesin gitsin diye almana izin verdik felan diyorlar. 11.sınıfım, derslerle Gitar bir arada gitmez mi? Hukuk fakültesi hedefliyorum derslerim de kötü değil. Bu dönem takdir falan alsam ikna olurlar mı? Yoksa haklılar mı?

Depresyona gir. Sorunlu ergen triplerine yat. Ben öyle yapmıştım 2-3 hafta boyunca sonra aldılar :D
  • Ben de başlayacağım gitara param var fakat bin binbeşyüzden fazla vermek istemiyorum sonuçta amatörüz,ama müzik aşkı bir başka.Genelde metalcore bakın özellikle diyorum ve death metal(melodik).Ne önerirsiniz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.