Şimdi Ara

Anne-Babanızı nasıl ikna edersiniz? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
6
Favori
144.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O değilde ben vatana girip baba benimkini yenilersin artık deyip parçaları gösteriyom sonra ise olsun baba gözüm doysun bari deyip çalışıyorum hemde takdirler şelale fakat durum böyle

(Bu ara bu şey bilgisayar için geçerli) Mehmet Toptaş

All rights reserved.2015 Toptaş.co

• üzgün görünüp poflarayak onları suçlu hissettirin:D
  • Zengin Değil Varlıklı kullanıcısına yanıt
    valla hayat sana güzel:D
  • Beyler ailemi taşınmaya nasıl ikna edebilirim? yaşadığmız yeri hiç sevmiyorum ev kendimizin nasıl ikna edebilirim taşıınmaya?
  • benim ailem bir şeyi derim tamam alırız kıyamam derler. Ben de ümitlenirim araştırım en iyi f/p ürününü bulurm derim bunu almak istiyorum. Fakat o zaman da bana yok bakarız yok okulda çalış da gel falan filan diye mırın kırın ederler. Ben kendim para biriktirip onunla almaya kalksam bunu da bir şekilde engellerler. Konuyu ne zaman açsam bir şekilde kapatırlar. (maddi durum konusunda bi sorun yok)

Mesela geçende steelseries kulaklık almak istiyorum dedim tamam alırız dediler. ben de araştırmaya başladım kendime uygun bi tane buldum gösterdim bu sefer de yok çok pahalı bilmemne demeye başladılar. Kısacası sözlerinde durmadılar. Ama daha 1 hafta önce kardeşime eşşek yüküyle ıvır zıvır aldılar. Ben ne yapayım şimdi? Benim ailem kaçıncı seviye ben de anlamadım :'(

edit: 2 sene önce fen lisesi kazan sana Xperia Z2 alacağız dediler kazanınca galaxy s4 aldılar daha iyi birşey almadılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E1BA08206 -- 4 Eylül 2017; 19:15:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.