Şimdi Ara

Anne-Babanızı nasıl ikna edersiniz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
6
Favori
144.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dar gelirliliğn alemi yok ben pazar günü kendi paramla kimseye yalvarmadan ps3 ve 3 oyun aldım bu hafta sonu televizyon alıcam sende para biriktir sende al kimseye muhtaç olma
  • arkadaşlar anne ve babam ikiside öğretmen aylık 3000 TL gelirimiz var aynı zamanda herhangi bir borcun altında da değiliz
  • Adam ne istemişsen almış daha ne aç gözlülük yapıyosun
  • Küçüklükten bahsediyorsan o zaman ikna diye birşey yoktu. Babam Avukat. Felaket derecede yalan söylüyordu bana ikna etmek imkansızdı.
  • Niye ailenizden istiyorsunuz?
    Harçlık veriyorlarsa biriktirin.Yaşınız 18'den büyükse çalışın.Ne iş yaptığınız önemli değil çalışmak ayıp değil.
    Herşeyi onlardan beklemeyin
  • but moooomm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArchAngel-

Adam ne istemişsen almış daha ne aç gözlülük yapıyosun

Kardeş şimdi ne alakası var oraya ben aylık gelirimizi yazmışım sen ne istiyorsan almışlar diyorsun
  • Ben PS3 ULTRA SLIM ALDIRMAK İSTİYORUM NE YAPMALIYIM ??* LÜTFEN CEVAP YAZIN
  • Editleriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Call Playstation3 YA BİRİNİZ CEVAP YASSIN ÇOK ACİL

• quote:

Orijinalden alıntı: AGT_

Editleriz

DÜZGÜN CEVAP VERRRRRRRRRRRR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • YA BİRİ YARDIM ETSİN

• Ya yardım sbs de 6 yanlış çıkardım babam sana yeni telefon alacam dedi(Annemin telefonunu kullanıom geri verecem) htc one istedim turkcell den kontratlı alalım dedim olmadı bide cuma açıklanmasını bekliyolar zaten gelicek puan önemli bursumu etkileyecek bahane olarak mı kullansam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

Bende iphone istiyorum ama alicakları kesin değil ...
    Ben 1-3 gün iyi davrandım babama sonra bir aksam babam yatarken babama yarın aksam telefon meselesini konuşalım mı dedim oda tamam dedi ...
    Eve gelince hemen açma konuyu annenden rica et kahve yapsın size babanla karşılıklı icerken söylersin

Çiçek çikolata falan da almak lazım Aldırabildin mi bari ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FifaPesFifa

Ya yardım sbs de 6 yanlış çıkardım babam sana yeni telefon alacam dedi(Annemin telefonunu kullanıom geri verecem) htc one istedim turkcell den kontratlı alalım dedim olmadı bide cuma açıklanmasını bekliyolar zaten gelicek puan önemli bursumu etkileyecek bahane olarak mı kullansam?

Lan ben senin yaşındayken imzandaki ürünlerin oyuncaklarına bile sahip değildim insaf et
  • Konuyu ilkokullular basmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuşarak. ikna kabiliyetim oldukça yüksek, tek ailem değil arkadaşlar eş dost akraba.
  • Artık herşeyi kendim alıyorumda eskiden annemi ikna ederdim o da babamı ikna ederdi kıyamazdı bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arrow.-

quote:

Orijinalden alıntı: FifaPesFifa

Ya yardım sbs de 6 yanlış çıkardım babam sana yeni telefon alacam dedi(Annemin telefonunu kullanıom geri verecem) htc one istedim turkcell den kontratlı alalım dedim olmadı bide cuma açıklanmasını bekliyolar zaten gelicek puan önemli bursumu etkileyecek bahane olarak mı kullansam?

Lan ben senin yaşındayken imzandaki ürünlerin oyuncaklarına bile sahip değildim insaf et

hocam ben kanada doğumluyum ve 13 yaşıma kadar orada yaşadım bu yüzden oraya gittiğimde sürekli ucuz mal alabiliyorum mac bizim evde ortak kullandığımız pc beats i de 100 dolara aldım türkiyede 700 lirayken ipad de 600 dolara aldım ama bu yaz kanadaya gitmeyeceğimiz için ordan alamıyorum pasaportuma annemin telefonu işlendi türkiyeden almam şart

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.