Şimdi Ara

Anne-Babanızı nasıl ikna edersiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
6
Favori
144.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende elektro gitar istiyorumdaa alan yok
  • Arkadaşlar şimdi de telefon istiyorum aslında telefonum var samsung sgh-e250i ama berbat bir telefon bazen hafıza kartını okumuyor bluetooth açmıyor kamerası berbat (vga ) babama bi samsung corby al diyorum "s.çtrtma corbyne" haa dio almıyo lütfen lütfen lütfen yardım edin ihtiyacım var diom adamın umurunda değil birgün böyle ısrar ediyorum diye dayak yiyeceğimden korkuyorum lütfen kalıcı ve etkili (aynı zamanda can yakmayacak ) bir çözüm söyleyin bana hem arkadaşlarımın hepsi ya GenoA yada Corby kullanıyor ben ise takoz bir telefon kullanıyorum lütfen yardım edin

• Herşeyi istiyorum. Babamda herşeye hallederiz diyor. Gidip çalışıyorum para kazanıyorum 100 liralık bişey alacaksam 70 80 topluyorum kalanını babamdan istiyorum veriyor bende alıyorum. Öyle yan gelip yatarak almıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onatto22

Arkadaşlar şimdi de telefon istiyorum aslında telefonum var samsung sgh-e250i ama berbat bir telefon bazen hafıza kartını okumuyor bluetooth açmıyor kamerası berbat (vga ) babama bi samsung corby al diyorum "s.çtrtma corbyne" haa dio almıyo lütfen lütfen lütfen yardım edin ihtiyacım var diom adamın umurunda değil birgün böyle ısrar ediyorum diye dayak yiyeceğimden korkuyorum lütfen kalıcı ve etkili (aynı zamanda can yakmayacak ) bir çözüm söyleyin bana hem arkadaşlarımın hepsi ya GenoA yada Corby kullanıyor ben ise takoz bir telefon kullanıyorum lütfen yardım edin

Babana telefonun artık iş görmediğini söyle alamam oğlum derse hiç uzatma boynunu bük ve canın sağ olsun baba de ve odana git.
    Ben babayım oğlum bana bu hareketi 1 kere yaptı az kalsın ağlıyordum.
    İşe yara diye tahmin ediyorum

• İkna etmek mi? O da ne ki ne işe yarar?

Anne telefonum eskidi yenisini aldım.
    İyi halt ettin.

Baba bilgisayar bozuldu senin karttan alıyorum.
    Sen bilirsin.

Aldıktan sonra haber veriyorum ki iadesi olmayacak biliyorum.
  • quote:

Arkadaşlar şimdi de telefon istiyorum aslında telefonum var samsung sgh-e250i ama berbat bir telefon bazen hafıza kartını okumuyor bluetooth açmıyor kamerası berbat (vga ) babama bi samsung corby al diyorum "s.çtrtma corbyne" haa dio almıyo lütfen lütfen lütfen yardım edin ihtiyacım var diom adamın umurunda değil birgün böyle ısrar ediyorum diye dayak yiyeceğimden korkuyorum lütfen kalıcı ve etkili (aynı zamanda can yakmayacak ) bir çözüm söyleyin bana hem arkadaşlarımın hepsi ya GenoA yada Corby kullanıyor ben ise takoz bir telefon kullanıyorum lütfen yardım edin

tahminen 16 yasindasin.. 3-4 sene sonra anlayacaksin telefonun ne kadar bos bisey oldugunu.

• yaşınız küçükde tabiki istiyorsunuz, alıpta cebine attıktan sonra hiçbirşey değişmiyor, müzik ihtayacnız varsa aldırın sony'nin, creative mp3 walkmaninden, miss gibi dinleyin, kimsenin telefona ihtiyacı yok aslında..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 22 Nisan 2011; 11:54:10 >
  • millet telefon alındı şimdi ise NGP almak istiyorum babama çıktıktan sonra alırmısın dedim kapa çeneni dedi bir de SBS'den daha yüksek alırım diye düşünürken geçen seneyle aynı puanı aldım (430).Fakat karneden takdir getiriyorum ve NGP nin çıkmasına daha çok var dememe rağmen kapa şu konuyu dedi babam lütfen yardım edin arkadaşlar tek umudum sizsiniz

• Önce anne devreye girmesi lazım.Anneyi kandırmak kolay.İstediği şeyi yapın . Sonra babaya tabi.. Anne ile birlikte babaya baskı yapın alacaktır.Azıcık üzgün havası verin.
  • Bilgisayarımı alalı 1,5 yıl oldu. Geçen ay değiştirmek istedim olmaz dedi.
    Telefonu alalı 1 yılı geçti. Onuda 2-3 ay önce değiştirmek istedim onada olmaz dedi.
    Fotoğraf makinası istedim onada olmaz dedi.
    Gitar alacaktım onuda boşver alma dedi.

Bende hiç bişey söylemeden odama geldim. Ertesi gün sonra hangi fotoğraf makinasını istiyosun seçte alalım diye geldi.
  • Herkesin karakteri farklıdır.Aileni tanıyıp ona göre davranman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaMaM MaRiQuAnTe

quote:

tahminen 16 yasindasin.. 3-4 sene sonra anlayacaksin telefonun ne kadar bos bisey oldugunu.

Biz aldıkda ne oldu.750 tl verdim telefona yaptığım şey sadece müzik dinlemek mesaj atmak konuşmak.Android market de yok.

• Ağlarım çığlıklar atarım nefesimi tutarım falan.
  • çok şükür liseli değilim
  • arkadaşlar benim babam biraz agresif biri çok ısrar edince bana falan bağırıp çağırmaya başlıyor bir de babamın çok nefret ettiğim bir lafı var : "germe beni." bu lafı eğer duyarsam kesindir ki babam geri adım atmayacak,istediğim şey her neyse almayacak.Bu lafı duymadan bir oyun konsolum olsun istiyorum (en azından bir xbox 360 ve kinect fw li yada fw siz)babama oyun parasını ben biriktirim vereceğim dediğim halde herhangi bir ilerleme yok. lütfen yardım edin arkadaşlar evimizdeki her şey eski mağarada yaşıyoruz resmen en azından adam gibi i serisinden bir bilgisayarım olsun bir xbox'um olsun istiyorum bunlardan biri olsun yeter lütfen yardım edin

• quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Ağlarım çığlıklar atarım nefesimi tutarım falan.

Anne-Babanızı nasıl ikna edersiniz?
  • quote:

arkadaşlar benim babam biraz agresif biri çok ısrar edince bana falan bağırıp çağırmaya başlıyor bir de babamın çok nefret ettiğim bir lafı var : "germe beni." bu lafı eğer duyarsam kesindir ki babam geri adım atmayacak,istediğim şey her neyse almayacak.Bu lafı duymadan bir oyun konsolum olsun istiyorum (en azından bir xbox 360 ve kinect fw li yada fw siz)babama oyun parasını ben biriktirim vereceğim dediğim halde herhangi bir ilerleme yok. lütfen yardım edin arkadaşlar evimizdeki her şey eski mağarada yaşıyoruz resmen en azından adam gibi i serisinden bir bilgisayarım olsun bir xbox'um olsun istiyorum bunlardan biri olsun yeter lütfen yardım edin

ailenin gerçekten durumu var mı peki ısrar ediyosunda hiç düşündün mü adam belki bi borcun altına filan girdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poison Was The Cure -- 8 Haziran 2011; 11:48:20 >

• quote:

arkadaşlar benim babam biraz agresif biri çok ısrar edince bana falan bağırıp çağırmaya başlıyor bir de babamın çok nefret ettiğim bir lafı var : "germe beni." bu lafı eğer duyarsam kesindir ki babam geri adım atmayacak,istediğim şey her neyse almayacak.Bu lafı duymadan bir oyun konsolum olsun istiyorum (en azından bir xbox 360 ve kinect fw li yada fw siz)babama oyun parasını ben biriktirim vereceğim dediğim halde herhangi bir ilerleme yok. lütfen yardım edin arkadaşlar evimizdeki her şey eski mağarada yaşıyoruz resmen en azından adam gibi i serisinden bir bilgisayarım olsun bir xbox'um olsun istiyorum bunlardan biri olsun yeter lütfen yardım edin

dışarda çocuklar oturmuş xbox oynuyorlar, gülüşüyorlar, şakalaşıyorlar.o çocuk aklından geçiriyor benimde bir xbox'ım olsa benimde bir kinect'im olsa.Baba bizde niye yok. BİZE NİYE ALMIYORSUN

de

• quote:

Orijinalden alıntı: caköp

quote:

Orijinalden alıntı: bonobopanzer

Eskisinin ihtiyaçlarını karşılamadığıyla ilgili örnekler ver..

-Off çektiği fotoğraflara bak..
    -Mesaj bile atınca 30 dk sonra gönderiyor
    -Ses gidip geliyor sonra beni arayıp ulaşamayınca bana kızma..

Telefon içindi bunlar

Bilgisayar için?

Aynen,bana söz verdi sınıfı direkt geçersen alacağım diye,ilk dönem teşekkür aldım,bu dönem 1 tane 1 var herhalde.Babama söz vermiştin dedm,söz verdim tutmuyorum lan dedi,ben de o zamn senin Allah belanıversin dedim.Annem dedi ki sinirden söylemiştir ozür dile,ben dileme dedim babam dlesen de farketmez laf ağızdan çıktı bir kere dedi.Şimdi notlarım iyi gibi am 1 tane zayıf var.Ne yapmalıyım almasî için :( Bu arada 1 sene sınıfda kaldîm düz liseyim 9. Sınıftayım.Alacağım dediği bilgisayar da 3000 tl bütçe verdi msigt680 düşünüyorum.Dua edin alsın ya kaç senedir bunu bekliyorum :(

• Yavru köpek bakışıyla

Şaka bi yana ben birşey isteyeceğim zaman yarısını kendi biriktirdiğim parayla kalanını annem alıyor ya da direk babam alıyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.