boş yapmayı bırak. kurgu palavraları izleyip geliyorsun. benim arkadaşımı soymaya çalışmışlar. elinde telefonu almaya kalkıyorlar. çocuk deliormanlı. zenciyi alıyor altına. ama etrafta bekleyen diğer zenciler dalıyorlar. çocuğun ağzı yüzü çizik içindeydi ilk başta sonra baya yüzü morarmıştı. normalinde o arkadaş çok zenci severdi ama londra'da yaşadığı bu olay sonrası o da gerçekleri görmeye başlamıştı. |
Hayatım boyunca 5-10 kişi birden üzerime saldırdığı için zorbalık gördüm ABD de vs ler niye teke tek (2. sayfa)
Hayatım boyunca 5-10 kişi birden üzerime saldırdığı için zorbalık gördüm ABD de vs ler niye teke tek
(En Son Oy Tarihi: 15.12.2024)
-
-
yahu ne londrası ben sana amerikadan bahsediyorum londra değil AMERİKA!!! ayrıca o hapishane filmleri kurgu ve palavra değil gerçeklerin ta kendisi.
-
Zenciler bizim kürtleri havada karada yer başedemezler zencilerle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sikimsonik amerikan filmlerini daha da fazla izlersen beynindeki aşağılık kompleksi daha da katlanacak. Azcık internette dolaşırdan nedense Abd denen foseptik çukuru ülkesinde neden bu kadar school shooter vakalarının olduğunu fark edersin. Hatta bu katliamları yapan elemanların vakt-i zamanında ne gibi zorbalıklara mâruz kaldığını anlayacaksın. Okul zorbalıkları neredeyse her ülkede var, sadece Türkiyeye has birsey değil. Hiçbirşey uzaktan görüldüğü gibi güzel değil.
Sorsan bir de bu zenciler en ırkçılığa uğrayan kavim güüüya karşılarında daha güçlü bir rakip çıkınca hemen diğer zencilerle birlikte ona saldırıyorlar. İnternette yüzlerce video var böyle. Bizi hic ilgilendirmez ama bunlar zira batı ülkelerinin en iğrenç hale gelmesi bizim için gayet iyi birsey.
Amerika'da yaşıyorum böyle bir şey yok
amerikadaki okul katliamlarını yapan çocuklar psikolojik sorunları olan tipler.amerikadaki okullarda zorbalık yok olsada kötülük olarak algılanmıyor.çünkü amerikada kötülük algısı yok.hiçbir şey kötü olarak algılanmıyor ve şaka olarak gülünüp geçiliyor.bir türkiyede yaşayan olarak amerikanın totosunu yalamaya devam edeceksin koçum
-
zaten mike tysonın bir yumruk basıncı 3 kürt erkeğinin toplam ağırlığı kadar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X