Şimdi Ara

kız arkadaşımı rahatsız eden birisi var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
0
Favori
17.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. 1.5 yıllık ilişkim var, sevgilimin benden önceki sevgilisi gerek maillerle gerekse bir kaç kere karşısına çıkıp rahatsız etti. en son yine karşısına çıkıp konuşalım demiş. ben çocuğa mail yoluyla insan gibi söyledim ama laftan anlamıyor. sevgilim de söyledi rahatsız etme beni diye ondanda anlamıyor. çocuga söyledim görüşelim diye buna da yanaşmıyor. sevgilime yakın evleri o yüzden sürekli karşısına çıkma durumu var. ben kalkıpta kontrole de gidemiyorum ben leventteyim sevgilim büyük çekmece tarafında. elim kolum bağlı gibiyim, çocuğa kaç kez söyledim laftan anlayan bir insan değil, bir şekilde görüşüp yüzyüze konuşmam gerekiyor ama bir yol bulamıyorum bunun için ne yapmam gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackquın -- 19 Mart 2011; 19:27:45 >

• Kızın nişanlısı değilsin kocası değilsin kız taciz ediliyorum diye polise gitmedikten sonra (ki ailesinden dolayı gidemez) senin yapacağın yasal hiçbişey yok ;

Elemanı dövsen dövdürsen bu sefer ondan nası bi cevap gelecek diye tedirgin olmak var kızın yanında da sürekli olamayacaksın. Diken üstünde yaşama ihtimalini alamayacağından elemanıda dövemezsin.

Bir yerde seninde delikanlılık gururun var sende haklısın. Yüz yüze konuşacaksın sende bende delikanlıyız yakışmaz diyeceksin tehditkarda olmayacaksın çok altada girmeyeceksin yerse çözüm budur öyle mail felan atmayla tehdit etmeyle bi yere varamazsın.

Yada kesin çözüm : Ayrıl gitsin başın ağrımasın

Düşündümde kız olmakta zor arkadaş be erkek adam gene ayrılmayı eski sevgili olayını felan kestirip atabiliyor rafa koyabiliyorda kız olunca karşına böyle dingili çıkınca napacağını oda bilemiyodur. Onunda üstüne gidip canını sıkma fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 18 Mart 2011; 12:29:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Antor

Kızın nişanlısı değilsin kocası değilsin kız taciz ediliyorum diye polise gitmedikten sonra (ki ailesinden dolayı gidemez) senin yapacağın yasal hiçbişey yok ;

Elemanı dövsen dövdürsen bu sefer ondan nası bi cevap gelecek diye tedirgin olmak var kızın yanında da sürekli olamayacaksın. Diken üstünde yaşama ihtimalini alamayacağından elemanıda dövemezsin.

Bir yerde seninde delikanlılık gururun var sende haklısın. Yüz yüze konuşacaksın sende bende delikanlıyız yakışmaz diyeceksin tehditkarda olmayacaksın çok altada girmeyeceksin yerse çözüm budur öyle mail felan atmayla tehdit etmeyle bi yere varamazsın.

Yada kesin çözüm : Ayrıl gitsin başın ağrımasın

Düşündümde kız olmakta zor arkadaş be erkek adam gene ayrılmayı eski sevgili olayını felan kestirip atabiliyor rafa koyabiliyorda kız olunca karşına böyle dingili çıkınca napacağını oda bilemiyodur. Onunda üstüne gidip canını sıkma fazla.
    Kız arkadaşına yakın ise yeri yurdu belli alın çocuğu direk...

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazamsar

Kız arkadaşına yakın ise yeri yurdu belli alın çocuğu direk...

Alıntıları Göster
    quote:

alın çocuğu direk...

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: UqrDg

quote:

alın çocuğu direk...

+1

++ Benim böyle yapma fırsatım olmadı , olmuyor maalesef benim yerime de yapın dostum
    Başka çözüm yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: btrlp92

quote:

Orijinalden alıntı: UqrDg

quote:

alın çocuğu direk...

+1

++ Benim böyle yapma fırsatım olmadı , olmuyor maalesef benim yerime de yapın dostum
    Başka çözüm yok

Alıntıları Göster
    açık ve net; gıt döv bırader bunun ıçın konu açmaya ne hacet

• quote:

Orijinalden alıntı: Error 404

açık ve net; gıt döv bırader bunun ıçın konu açmaya ne hacet

Alıntıları Göster
    dövmek mesele değil, dövsem evleri yakın kapısına gidip rezillik çıkarır diye korkuyorum. öyle takıntı yapmış kıza. daha sağlam bir yol gerekiyor bana. laftan da anlamıyor adam gibi uyardık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackquın

dövmek mesele değil, dövsem evleri yakın kapısına gidip rezillik çıkarır diye korkuyorum. öyle takıntı yapmış kıza. daha sağlam bir yol gerekiyor bana. laftan da anlamıyor adam gibi uyardık.

Alıntıları Göster
    adresi ver biz kamyon kaldırır hallederiz canını sıkma
  • quote:

Alıntıları Göster
    çözüm basit dostum. Bir gece + 3 kişi + 1 araba+ 1 ıssız yer+ hortum+ hortum eşliğinde verilecek yarım saatlik terapi o kişinin psikolojisini düzeltmeye yetecektir.
  • Yüzyüze gelemiyorsan polise şikayet etsin sevgilin.Ordan çıkıştıta da
  • quote:

Orijinalden alıntı: NidderuN

Yüzyüze gelemiyorsan polise şikayet etsin sevgilin.Ordan çıkıştıta da
    nişanlan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kru

nişanlan...

Alıntıları Göster
    polis...
  • quote:

Orijinalden alıntı: özzer

polis...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoseDn

quote:

Orijinalden alıntı: özzer

polis...

Alıntıları Göster
    polisi işin içine katmak istemiyorum. olay çok büyür öyle, şimdi mail attım görüşelim dedim teke tek. saat gün ver dedim bana.
  • quote:

polisi işin içine katmak istemiyorum. olay çok büyür öyle, şimdi mail attım görüşelim dedim teke tek. saat gün ver dedim bana.

Oda tek gelir emin ol. Sora agzini yuzunu kirarlar. Hocam bos is bunlar. Adam demis polis diye wer savciliga soyle hatununa gidin verin savciliga. Bak sora yaklasabiliyomu. Ama sonrasinda sikinti yaratabilir. Baskalari araya girer felan... Walla isin zor kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanworld

quote:

Oda tek gelir emin ol. Sora agzini yuzunu kirarlar. Hocam bos is bunlar. Adam demis polis diye wer savciliga soyle hatununa gidin verin savciliga. Bak sora yaklasabiliyomu. Ama sonrasinda sikinti yaratabilir. Baskalari araya girer felan... Walla isin zor kolay gelsin.

Alıntıları Göster
    Hocam adamları topluyosun gidiyosun çocugun karşısına baktın laftan anlamıyo göstericeksin artık gücünü..başka çare yok bu tipler ne konuşmadan anlar nede normal yollarla..

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    gidip döveceksin başka napılabilir ki???
    ...

• quote:

Orijinalden alıntı: ajdar123456

gidip döveceksin başka napılabilir ki???
    ...

Alıntıları Göster
    istemiyorsan
  • quote:

quote:

tek gelmez ona eminim ama tek tek dedim bakalım cevap vermedi. aslında tek gitmeyi düşünüyordum ama karşımdaki insanın bir parça delikanlılığı yok savunmasız kızın önünü kesip korkutuyor. savcılığa gidersek çok uzar diye korkuyorum ve polis içinde aynı şeyi düşünüyorum. çünkü kızın babası esnaf çevrede tanınmış bir kişi yemin ediyorum kafam çok bozuk elim ayağım bağlı gibi yukarı tükürsem bıyık aşşagı tükürsem sakal

• quote:

quote:

quote:

tek gelmez ona eminim ama tek tek dedim bakalım cevap vermedi. aslında tek gitmeyi düşünüyordum ama karşımdaki insanın bir parça delikanlılığı yok savunmasız kızın önünü kesip korkutuyor. savcılığa gidersek çok uzar diye korkuyorum ve polis içinde aynı şeyi düşünüyorum. çünkü kızın babası esnaf çevrede tanınmış bir kişi yemin ediyorum kafam çok bozuk elim ayağım bağlı gibi yukarı tükürsem bıyık aşşagı tükürsem sakal

Alıntıları Göster
    quote:

Vallahi kardeş dövmek olmadıysa git bi kenara cek sor derdi neymiş bunun olmadı savcılığa veririm diye tehdit et başka ne yapılabilir

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.