Şimdi Ara

Beni olduğum gibi seven biri çıkar mı karşıma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnsanların sürekli beni kendi istediği şekile getirme çabalarından bıktım artık. Beni ben olduğum için sevecek biri vardı, buna pek inancım kalmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Çıkıyor kardeşim. Ben de pek inanmazdım bu tarz şeylere ama öyle biri çıkıyor ki seni, senin kendinde eksiklik olarak gördüğün her şeyinle kabul ediyor.
  • zor be dostum. etrafına baksana... herkes kendine kriterler setler oluşturmuş

yani bir kızın illa ki seveni olacaktır ama bir erkek gerçekten zor

ben de bu durumdayım. başkalarıonın buyruğunda bir şeyler yapmaya calısıyorum hep. kilo vermeye calısıyorum, ne bileyim kitap okuyorum izlemeyeceğim fimleri dizileri falan izliyorum.

yine olmuyor. zorlayınca olmuyor...

ağzın laf yapacak başka yolu yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 17 Şubat 2016; 19:53:25 >
  • Çekingen bir insan değilim ama bu kızlar ne istiyo anlamış değilim. İlla üzelimmi onları, illa kullanalım mı bunları. Ben sadece mutlu olabileceğim ve benimle mutlu olabilen birini arıyorum. O kadar düşürdüm ki kriterlerimi artık "nefes alsa yeter" tabiri varya o kadar düşürdüm artık.

Farketmeden iyi döktüm içimi

• Ne öküzler evleniyor,kendinizi birileri için kalıba sokmanın mantığı yok. Kiloluysan,kendin için kilo ver mesela,kızlar baksın diye değil. Onun dışında nasıl istiyorsan öyle davran. Kızlar 3 numara saç seviyor olayı çıktı,gidip yakışmadığı halde 3 numara yaparsan bakmazlar,o yüzden İÇİNİZDEN NASIL GELİYORSA ÖYLE OLUN.

• quote:

Orijinalden alıntı: 14alper41

Çekingen bir insan değilim ama bu kızlar ne istiyo anlamış değilim. İlla üzelimmi onları, illa kullanalım mı bunları. Ben sadece mutlu olabileceğim ve benimle mutlu olabilen birini arıyorum. O kadar düşürdüm ki kriterlerimi artık "nefes alsa yeter" tabiri varya o kadar düşürdüm artık.

Farketmeden iyi döktüm içimi

valla kız bulabiliyorsan yine başka, ben de o da yok. gözümün önünde millet film şeridi gibi geçiyor, gençliğim de öyle gelip geçiyor

ben de senin gibi saf sevgi arıyorum ama senin durumun farklı olsa gerek. ben istesem de hiçbir türlüsünü bulamıyorum, çekingenim diyemem tam olarak, yine insanlarla iletişim kurarım da, sevgi aşk meşk olaylarında pek girişken atılgan ya da yetenekli değilim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nişantaşında evin varsa neden olmasın.

• dostum bu devirde üzüceksin değer vermiceksin o zaman deli gibi etrafında dolaşırlar.Hep zoru isterler ve biraz değer verdiğinde bir yerleri kalkar ve giderler.Yakışıklı değilsen pek şansın yok eğer ağzın iyi laf yapmıyosa.
  • Aslında tam aradığım gibi birini hem de beni olduğum gibi seven(!) birini buldum derken kendimi kandırdığımı farkettim. Bende çok atılgan bir insan değilim ama çekingen de değilim. 2-3 tane kız arkadaşım var o kadar.

• Beyler onlara beni tanımalarına izin vermiyorum böyle nasıl olacak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Aslında tam aradığım gibi birini hem de beni olduğum gibi seven(!) birini buldum derken kendimi kandırdığımı farkettim. Bende çok atılgan bir insan değilim ama çekingen de değilim. 2-3 tane kız arkadaşım var o kadar.

üzüldüm dostum gerçekten , üzücü bir durum hepimiz için. hele ki kandırılmak, belki beni de kandıracak bir kız... durumumdan faydalanıp kim bilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

quote:

Aslında tam aradığım gibi birini hem de beni olduğum gibi seven(!) birini buldum derken kendimi kandırdığımı farkettim. Bende çok atılgan bir insan değilim ama çekingen de değilim. 2-3 tane kız arkadaşım var o kadar.

üzüldüm dostum gerçekten , üzücü bir durum hepimiz için. hele ki kandırılmak, belki beni de kandıracak bir kız... durumumdan faydalanıp kim bilir

Saolasın, en azından beni anlayabiliyorsun, neyin var diye soruyolar takam kafana diyeceklerini bildiğim için yok bişe diyorum anlatınca da boş boş konuşuyolar, sinirlensem mi üzülsem mi bilemedim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

quote:

Saolasın, en azından beni anlayabiliyorsun, neyin var diye soruyolar takam kafana diyeceklerini bildiğim için yok bişe diyorum anlatınca da boş boş konuşuyolar, sinirlensem mi üzülsem mi bilemedim

ben de pek kimseye anlatamıyorum zaten. herkes artık salmış, kızlar dağıtmış tamamen heleki üniversitedekiler.

derdini de paylaşamıyorsun ki. adamlarda sevgi aşk diye bir inanç kalmamış, olay tamamen uçkura dönmüş

adama böyle böyle diyorum, sen baştan kaybediyorsun bu kafayla değil kız arkadaşı aynı masaya bile oturamazsın diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 17 Şubat 2016; 22:05:36 >

• Çıktı diyen yalan söylüyordur
  • Daha henüz üniversiteye teşrif edemedim o yüzden oranın ortamını pek bilmiyorum, belki düzgün kız bulurum diyodum ama ordanda umudum pek yok. Dertlerini içinde yaşamak en iyisi galiba en azından saçma sapan şeyler duymuyosun. Malesef herşey çok sahte artık özellikle sevgi, kafanızı da çok şişirdim kb yin ama benim de biryerlere yazarak rahatlamam lazım

• quote:

İnsanların sürekli beni kendi istediği şekile getirme çabalarından bıktım artık. Beni ben olduğum için sevecek biri vardı, buna pek inancım kalmadı

Hoş geldin arkadaşım seni olduğun gibi seven insanlar eğer erkeksen kızlar yada kızsan erkekler karşına çıkıcak Ama Bu defada sen onları sevecekmisin gözün daha iyilerini arayacakmı bu önemli olan

• trplayer kullanıcısına yanıt
    O da güzel bir bakış açısı, ama en azından sevmeyi denerim, zaten son zamanlarda pek inancım da kalmadı ya neyse

• quote:

O da güzel bir bakış açısı, ama en azından sevmeyi denerim, zaten son zamanlarda pek inancım da kalmadı ya neyse

inancın kalmamış olabilir sana göre ama mutlaka seni diğer kızlardan kıskanan hep seni düşünen vede seven olacak bu dediklerimi not al

• quote:

Daha henüz üniversiteye teşrif edemedim o yüzden oranın ortamını pek bilmiyorum, belki düzgün kız bulurum diyodum ama ordanda umudum pek yok. Dertlerini içinde yaşamak en iyisi galiba en azından saçma sapan şeyler duymuyosun. Malesef herşey çok sahte artık özellikle sevgi, kafanızı da çok şişirdim kb yin ama benim de biryerlere yazarak rahatlamam lazım

yok dostum istersen pm den yaz, istersen burdan yaz, sabaha kadar konuşurum. aynı dertten muzdaribiz, yalnız olmadığımı bilmek güzel oluyor, tabii durumun ağırlığını hafifletmiyor ama ne yaparsın... tek değiliz en azından işin tek ve tek iyi yanı o
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.