Şimdi Ara

Hayatında başka biri var mıdır :( unutamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3.5 ay önce ayrıldı benden. Ailevi bir yalan söylemiştim onu öğrendi ve onu öğrenince ayrılmak isteyince ben yakında fenalaştım hastaneye vs götürmek istedi. Sonrasında zaten mesaj attı “devam etmeyelim ben sana kötü gelirim o gün kötü oldun. Uzun ilişki olsaydı bitseydi nasıl kaldıracaktın. Şu an devam etsek bile ileride sorun olur. Ben ilişki istemiyorum artık işime odaklanacağım.” Ben de şey yazdım beni kötü hatırlama yalancı biri olarak vs “ sen benim için mükemmel bi inansın hep de öyle hatırlarım her zaman mutlu ol allaha emanet ol” dedi. Ayrıldığımız anda ben de unutayım diye her yerden takipten çıkmıştım. Hiç yazmadım ona sonra. 2 hafta önce Twitterdan takip ettim. 1 hafta kaldı öyle. Sonra tweet attı üniversiteyi bitirmişti. İkinci bir üniversite okuyacaktı onu kazanmış belgesini paylaşmıştı.( üniversite sonuçları açıklandıktan 1 hafta sonra paylaşması neyse) sonra ben zaten takipten çıktım onu geri takip yapmadı bana. Bundan 2 gün sonrada instagramını silmiş. Ben dondurdu sandım. Baktım başka bir hesabı kullanmaya başlamış. Yeni profil fotoğrafı vs koymuş. Neden böyle bir şey yapar erkek. Hayatında biri mi vardır ? Unutamıyorum ihtimali bile acıtıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi er12345 -- 22 Ağustos 2024; 11:41:29 >

• Ne dertler var be,

• Robinson_Crusoe kullanıcısına yanıt
    Aynen dert
  • Bu kadar "red flag" bir arada hiç görmemiştim, teşekkür ederim paylaştığınız için.

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt
    “Red flag” olan taraf kim
  • er12345 E kullanıcısına yanıt

Sizsiniz efendim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.