Şimdi Ara

Beni olduğum gibi seven biri çıkar mı karşıma? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Güzel söylüyosunuz ama bu saatten sonra pek şansım yok gibi, yine de umutlarımı korumayı deneyeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de yanlız olmadığıma sevindim, umarım en kısa zamanda gönlümüze göre birini buluruz

• lafın neresinden başlasam bilemedim . az cok aynı derdi paylaşıyoruz ... bu kızları anlamak dediğin gibi cidden çok zor , belki 1 belki 1,5 sene oldu ama hala çözemedim . gidip konuşsan sevdiğini kabul etmeyecek uğraş dur sonra :) . zaman ile bir kumar oynadım , zamana bıraktım bakalım , yada hayat ile bir iddia ya girdim bakalım sonuç ne olacak
  • onebelegidico O kullanıcısına yanıt
    En iyisi akışına bırakmak sanki

• aynen öyle... yeterki fazla gözükmesin gözüme , gözükünce kabuk bağlayan yara kanıyor hacı
  • valla aslında uzun bir yazi yazmiştim ve yaşadiğim bire bir tecrübeler hakkında. ama vazgeçtim şuan belki paylaşirim

bir iki cümle yazayım. seni seven biri senin kendin oldugun için sevmeli ve bunu bildiğiniz için beraber olmalısınız.. .hiç kimse için kendini değiştiremezsin bu aşk olmaz. o kişiyle berabersin yada o seninle beraber çünkü seni öyle seviyor ve kabul ediyor.

kızları gözünüzde ne kadar büyütüp onları ne kadar güzel olursa olsun onları ulaşılması zor biri olarak görürseniz hedefiniz sizin ve onların gözünde o kadar uzak gözükür

biz erkekler yüzünden durum böyle onları göklere çıkarıp senden daha iyi 1milyon erkek benimle olmak ister ,daha iyisini bulurum gibi düşünceler sizi dikkate bile almayacak tavirlar ve onun gözünde senin diğer erkekler gibi aynı oldugun görüşüne seni tanimadan bile sahip olabiliyorlar.önyargıları haklı.

mesela arkadaş demiş , niye bi kız senden istesin ki iyi gözükmeni ilk önce bunu kendin için yapiyorsun eğer sende şöyle yada böyle gözükmeni istiyorsa ve bunu sağlık nedeniyle değilde görünüş için dile getiriyorsa zaten o kızla 1 dk durman gelecek senin için tehlike. seni öyle oldugu için sevmiş .paran olursa yada daha iyi gözükürsen seni daha çok severim diye bişey o olamaz aşk değil.

en ciddi kavgalarla oluşan ilişkiler ve bu kavgalardan uzaklaşmak yerine bunlar hakkında konuşmak ortada bir karara varmak .ve ilk önce lişkinin birbirinizi oldugu gibi sevmek oldugu için ilişkinin de altyapısıda gidişatıda daha saglam olacaktır .mesela makyaja önem veriyor diye bu konu hakkında birşey söyleme gerek yok. yada neden makyaj yapiyorsun zaten güzelsin gibi bir kelime o kız için aslında iltifat gibi olmayabilir. çünkü makyaj yapiyor ve kendini daha iyi hissediyor . bu şekilde daha güzel gözüktüğünü biliyor

evlenen cogu kişi birlikte bi süre yaşamadıkları ve ciddi kavgallar yaşamadıklari için kısa sürede boşaniyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kliwaj -- 18 Şubat 2016; 0:25:51 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.