Şimdi Ara

kız arkadaşımı rahatsız eden birisi var (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
17.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kız babasina soylesin babasi gidip ailesiyle konussun sikayet ederim falan derse cocukta korkar. Olmadi sikayet eder. Bence aile bilmeden savcilikla falan ugrasmayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş sen git o cocukla bi once git konuş bakalm olmadi pm den mesaj at istanbuldaysan hallolur meselen zaten sinirim de bozuk kavga iyi gelir banada
  • Benzer bir durum başıma geldi.http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=51915108

nasıl çözdün bu durumu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackquın

merhaba arkadaşlar. 1.5 yıllık ilişkim var, sevgilimin benden önceki sevgilisi gerek maillerle gerekse bir kaç kere karşısına çıkıp rahatsız etti. en son yine karşısına çıkıp konuşalım demiş. ben çocuğa mail yoluyla insan gibi söyledim ama laftan anlamıyor. sevgilim de söyledi rahatsız etme beni diye ondanda anlamıyor. çocuga söyledim görüşelim diye buna da yanaşmıyor. sevgilime yakın evleri o yüzden sürekli karşısına çıkma durumu var. ben kalkıpta kontrole de gidemiyorum ben leventteyim sevgilim büyük çekmece tarafında. elim kolum bağlı gibiyim, çocuğa kaç kez söyledim laftan anlayan bir insan değil, bir şekilde görüşüp yüzyüze konuşmam gerekiyor ama bir yol bulamıyorum bunun için ne yapmam gerekiyor

eğer hala çözemediysen bu sorunu
    bu işin çözümü kız arkadaşında biter.
    herifi iyi bi tersleyip,sövecek sayacak ,tehdit edecek ama tabi birazda yırtık davranacak kurtulmak için tabi becerebilirse bunları.sen ne yapsan boş bu durumda sen ilk iş olarak kıza akıl ver napacağını anlat ve kız onu her seferinde tersleyip rezil etsin ,hakaret etsin yeter

(kız arkadaşın böyle birisi değilse işin zor,benimde başıma gelmişti bi türlü böle yapamamıştı kız,en sonunda iş yerindeki adamı başka biyere gönderdilerde kurtulduyduk....)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral1840 -- 21 Ağustos 2011; 2:54:17 >

• Dostum sakın ola kız için dövüşmeye kalkma. Karşındaki adam düşmanın olsa bile kız için dovusme. Bu tavsiyemi dinlemezsen ilerde çok pişman olursun.
  • olayı hallettik arkadaşlar. çok olalı olay kapananı. durum şu ben çocukla görüşmek istedim kız arkadaşım yanaşmadı kavga etmemi istemediği bahanesi veya gerekçes ile ben hallederim dedi. gururum biraz incindi tabi serde delikanlılık var ama ben çocuğa attım mailde gel görüşelim dedim çocuk kendiside yanaşmadı. neyse kız arkadaşım çocukla görüştü yanında bir kaç arkadaşıyla o arkadaşlarıda çocugu tanıyor, istemiyorum ne rahatsız etmeni ne mail atmanı gibisinden. şuan ses soluk yok çocuktan zaten kız arkadaşım tatilde. ama şöyle birşey var çocuğun halasının evi kız arkadaşımın eviyle karşı karşıya yine cins cins bakışlar olucaktır. çözülemeyen tek sorun bu şuan için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackquın

olayı hallettik arkadaşlar. çok olalı olay kapananı. durum şu ben çocukla görüşmek istedim kız arkadaşım yanaşmadı kavga etmemi istemediği bahanesi veya gerekçes ile ben hallederim dedi. gururum biraz incindi tabi serde delikanlılık var ama ben çocuğa attım mailde gel görüşelim dedim çocuk kendiside yanaşmadı. neyse kız arkadaşım çocukla görüştü yanında bir kaç arkadaşıyla o arkadaşlarıda çocugu tanıyor, istemiyorum ne rahatsız etmeni ne mail atmanı gibisinden. şuan ses soluk yok çocuktan zaten kız arkadaşım tatilde. ama şöyle birşey var çocuğun halasının evi kız arkadaşımın eviyle karşı karşıya yine cins cins bakışlar olucaktır. çözülemeyen tek sorun bu şuan için.

o kadarıda sorun etme bence,kız arkadaşına güveniyorsan gerisi boş

• Ah be kardeşim allah sana ve sevdigine kolaylık versin.Senin durumun gene iyi şükretmelisin,benim çanakkalede sevgilim vardı.Bende istanbuldaydım.Onunda eski sevgilisi bunu aşağıya cagırmıştı kız inmemişti sora cok bagırdı diye inmiş mahalleli duymasın diye sora buna tokatı yapıştırmış kız beni aradı,ben senin yanımdayım dedim bedenen değilsin işte burda olsaydın böle olmazdım ben demişti...sonra noldu o cocuk o kızı elimden aldı kızı tehdit ederk boşver be canını taktıgın şeye bak,dünya malı dunyada kalır boşversene yaşında genç zaten daha ne kızlar duser onune.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 21 Ağustos 2011; 5:44:55 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.