Şimdi Ara

kız arkadaşımı rahatsız eden birisi var (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
17.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence kız arkadasın eve gderken sen ondan habersiz onu takip et 1 gun takip et olmadı 1 hafta bi gun elbet rahatsız edicek orda cek sağa konus napcaksan yap ama gizliden takip etki seni farkedip kacmasın
  • evine gidin kapıya cıkınca gel birader senle bir şey konuşacam de çıkart dışarı bindirin bir arabaya kolunu bacağını kırın atın bi kenara !
  • yaşın kaç bilmiyorum ama 20 üstü bir yaştaysan ve iş kavga boyutuna geçerse daha fazla uzar, bu iş kesin bir yerde polislik bir hal alır başın ağrır sonra mahkemeyle uğraşır durursun itin birini dövdün diye, bu yüzden en temizi kız arkadaşın şikayet edicek savcılığa, bir daha rahatsız etmekmiş yok daha çok olay büyümesiymiş böyle şeyler olmayacak, ha kızın ailesi ondan sonra sorun çıkarmaya başlar sizi ilişkinizde diyorsan tabi öyle bir durum da olabilir, ama yaş 20 altındaysa yakala çocuğu evire çevire döv, ama güzel döv bir daha cesaret edemesin
  • bu arabayla al bilmem ne yap diyenlerin alayı bebe, sokakta görüp suratlarına tükürsem bön bön bakarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç

yaşın kaç bilmiyorum ama 20 üstü bir yaştaysan ve iş kavga boyutuna geçerse daha fazla uzar, bu iş kesin bir yerde polislik bir hal alır başın ağrır sonra mahkemeyle uğraşır durursun itin birini dövdün diye, bu yüzden en temizi kız arkadaşın şikayet edicek savcılığa, bir daha rahatsız etmekmiş yok daha çok olay büyümesiymiş böyle şeyler olmayacak, ha kızın ailesi ondan sonra sorun çıkarmaya başlar sizi ilişkinizde diyorsan tabi öyle bir durum da olabilir, ama yaş 20 altındaysa yakala çocuğu evire çevire döv, ama güzel döv bir daha cesaret edemesin

yaşım 23. kız arkadaşım şikayet edicek etmesine ama o da babasından çekiniyor. çocuk gelipte biz işte önceden çıktık falan der diye. sevgilimin ailesi bu konularda biraz tutucu yani nasıl desem klasik türk ailesi işte. ayrıca çocuk, kız arkadaşımın komşularının yeğeni oluyor, sevgilim aslında bu yüzden çekiniyor ailesi duyar diye. bizim ilişkimizde bir sorun olmaz sanmıyorm. ayrıca dediğin gibi kavgayla çözülecek bir iş değil bugün ben onu döverim yarın o beni döver bu iş böyle uzayıp gider. sanırım yine en iyisi polise gitmek. veya sevgilim komşusuna şikayet edicek çocugu, kadında yeğenini beriye çekicek bunlardan birini düşünüyorum şuan

• Hocam kizma ama oda nie cikmis ki yani. Madem adam serseri rahatsiz ediyor. Iste turklerin sorunu bu annem babam bilmesin. Abi boyle mallik olurmu ya oyle ailenin ben a.ina ko.im. Sora kizimiz bizden saklio derler basina bisi gelince bir suru sikinti yaparlar. Ben butun sevgililerimin ailelerini tanirdim evlerinede cagirirlardi. Hicde bi sorun yok halada arayip sorarlar. Hocam bunlar sana degil kizma. Ama biraz sikismis gibisin. Olmadi adam gibi ayar vericeksin. Kolay gelsin dostum. Bu arada 'Liseli degilim' uni. 1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanworld

Hocam kizma ama oda nie cikmis ki yani. Madem adam serseri rahatsiz ediyor. Iste turklerin sorunu bu annem babam bilmesin. Abi boyle mallik olurmu ya oyle ailenin ben a.ina ko.im. Sora kizimiz bizden saklio derler basina bisi gelince bir suru sikinti yaparlar. Ben butun sevgililerimin ailelerini tanirdim evlerinede cagirirlardi. Hicde bi sorun yok halada arayip sorarlar. Hocam bunlar sana degil kizma. Ama biraz sikismis gibisin. Olmadi adam gibi ayar vericeksin. Kolay gelsin dostum. Bu arada 'Liseli degilim' uni. 1

sağolasın yorum için kızmadım merak etme, haklı olduğun noktalar var. ben 1.5 senedir ailesiyle tanışamadım. Babasından anasından çekiniyor işte. O çocuklada çok az görüşmüş, sonra çocuk aldatmış bunu. yani 4-5 sene önce olmuş bitmiş, bizide beraber görünce rahatsız etmeye başladı lavuk. düşünüyorum artık önümdeki seçenekleri, kız arkadaşımla da konuşup karar vericeğiz bir şekilde.

• Kizlar adamin basini belaya sokar. Benim de Eski manita herkese kuyruk salliyodu.

Dedim "Ben bunun kuyrugunu kesmezsem ilerde boynuzlari torpulerim". Kestik kuyrugu sonunda. Tam 9 aydir yasadigim aci o "kuyrugun acisi" iste.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackquın

quote:

Hocam kizma ama oda nie cikmis ki yani. Madem adam serseri rahatsiz ediyor. Iste turklerin sorunu bu annem babam bilmesin. Abi boyle mallik olurmu ya oyle ailenin ben a.ina ko.im. Sora kizimiz bizden saklio derler basina bisi gelince bir suru sikinti yaparlar. Ben butun sevgililerimin ailelerini tanirdim evlerinede cagirirlardi. Hicde bi sorun yok halada arayip sorarlar. Hocam bunlar sana degil kizma. Ama biraz sikismis gibisin. Olmadi adam gibi ayar vericeksin. Kolay gelsin dostum. Bu arada 'Liseli degilim' uni. 1

sağolasın yorum için kızmadım merak etme, haklı olduğun noktalar var. ben 1.5 senedir ailesiyle tanışamadım. Babasından anasından çekiniyor işte. O çocuklada çok az görüşmüş, sonra çocuk aldatmış bunu. yani 4-5 sene önce olmuş bitmiş, bizide beraber görünce rahatsız etmeye başladı lavuk. düşünüyorum artık önümdeki seçenekleri, kız arkadaşımla da konuşup karar vericeğiz bir şekilde.

Owww hocam mevzu eski olmus bitmis. sen bi osmanliyi goster o zaman :-)

• Sınırı aşarsan suçlu sen olursun. Yukarı da arkadaşın dediği gibi hatun rahatsızsa polise veya aile büyüklerine durumu açabilir.
  • 4-5 senelik olayı gündeme getiren denyo ile başka dilden konuşmak lazımda zemane gençleri fazla atarlı oluyor. Sonra uğraşır durursun. Kız komşusuna söylesin rahatsız ediyor filan diye sende bi ziyaret et insan gibi konuş ne cok alttan alıp bi tarafını kaldır nede dayılık tasla. Olmuş bitmiş yoluna bak tarzı konuş işte. Böyle denyolar takıntılıdır. Bir kere çıkmışsa namus sayar kızı. İtin kopuğun teki ise bulaşmanı önermem.

Allah kolaylık versin zor iş...
  • Yahu ne ruh hastası adamlar var, biz de sevdik ama serserilik yapmadık böyle.
    Serserinin hakkı kötek.

Elemanın ailesine ulaşsanız bir şekilde ? Belki aklı selim insanlar vardır aralarında da kulağını çekerler.
    Polisle uğraşmak istemiyorum diyorsun da sonunda polislik olacaksınız böyle giderse. En azından bir şikayetiniz bulunsun da yarın dayanamayıp bir halt yersen, biz şikayet etmiştik dersiniz. İşi resmi yoldan halletmeye çalışmak her zaman iyidir.
  • Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
  • git adamı döv diyenlerin başına böyle bir olay gelse

kuyruğunu bacağının arasına alıp kacarlar emin ol..
  • Git adamı döv diyenler sanırım biraz şakacı arkadaşlar. Zaten kamyon kaldıralım falan demiş birisi, ona koptum direkt. :)

Jackquın, kavga etmek her şeyi daha da kötüye götürecektir. Sen bugün onu döversin, yarın adam 2-3 adam toplar dayak yersin. Sonra sen 5 adam toplarsın o adamları döversin. Sonra o... Bunun sonu yok. Burada tek sorumluluk senin kız arkadaşına ait. Gidip suç duyurusunda bulunmalı rahatsızlığını dile getirerek. Zaten muhtemelen çıkacak karara göre o adamın kız arkadaşından uzak durma zorunluluğu getirilecek. Yani bu adam denetimli tedbir altında tutulacak. Eğer tekrarlamaya devam ederse "taciz"den dolayı kız arkadaşın haklarını arayabilir. Ailesinin durumu öğrenmesi durumunda sıkıntıya gireceğini söylemişsin. Peki bu sorunu sen mi çözeceksin? Kimsin sen? Kızla hiç bir yasal bağın da yok. Şimdi sen gidip adamı dövsen nolacak, ateşi daha da körükleyeceksin. Emin ol ki ailesi bu durumu "sonradan" öğrenirse olay daha da kızışacak. Gereksiz risk almaya gerek yok. Kız arkadaşının yapması gereken şey çok basit.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xreleave

4-5 senelik olayı gündeme getiren denyo ile başka dilden konuşmak lazımda zemane gençleri fazla atarlı oluyor. Sonra uğraşır durursun. Kız komşusuna söylesin rahatsız ediyor filan diye sende bi ziyaret et insan gibi konuş ne cok alttan alıp bi tarafını kaldır nede dayılık tasla. Olmuş bitmiş yoluna bak tarzı konuş işte. Böyle denyolar takıntılıdır. Bir kere çıkmışsa namus sayar kızı. İtin kopuğun teki ise bulaşmanı önermem.

Allah kolaylık versin zor iş...

Dediğim gibi ben çocuğu görmedim. ama çocuk sevgilimle beni elele görmüş, ondan sonra rahatsız etmeye başladı. önceleri sürekli mail atıyordu kız arkadaşıma mailleri ben okuyup veya okumayıp siliyordum. Cevabını da verdim bir kaç tane maille. En son işte karşısına çıkıp rahatsız etmiş. Görüşse benimle zaten konuşacağım ama görüşmeyede yanaşmıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: WWF

Yahu ne ruh hastası adamlar var, biz de sevdik ama serserilik yapmadık böyle.
    Serserinin hakkı kötek.

Elemanın ailesine ulaşsanız bir şekilde ? Belki aklı selim insanlar vardır aralarında da kulağını çekerler.
    Polisle uğraşmak istemiyorum diyorsun da sonunda polislik olacaksınız böyle giderse. En azından bir şikayetiniz bulunsun da yarın dayanamayıp bir halt yersen, biz şikayet etmiştik dersiniz. İşi resmi yoldan halletmeye çalışmak her zaman iyidir.

Doğru söylüyorsun arkadaşım, düşünüyorum da aynı şey benim başıma gelse bir zamanlar sevdiğim kızı rahatsız etmek yerine, mutluluğu için dua ederdim. Sevgilimle konuyu henüz konuşmadık ama öyle yapacağız, komşusu çocuğun teyzesi zaten sevgilim onunla konuşacak. Diğer yol zaten polis işte ikisinden birini seçeceğiz.

quote:

Orijinalden alıntı: silhouette

Git adamı döv diyenler sanırım biraz şakacı arkadaşlar. Zaten kamyon kaldıralım falan demiş birisi, ona koptum direkt. :)

Jackquın, kavga etmek her şeyi daha da kötüye götürecektir. Sen bugün onu döversin, yarın adam 2-3 adam toplar dayak yersin. Sonra sen 5 adam toplarsın o adamları döversin. Sonra o... Bunun sonu yok. Burada tek sorumluluk senin kız arkadaşına ait. Gidip suç duyurusunda bulunmalı rahatsızlığını dile getirerek. Zaten muhtemelen çıkacak karara göre o adamın kız arkadaşından uzak durma zorunluluğu getirilecek. Yani bu adam denetimli tedbir altında tutulacak. Eğer tekrarlamaya devam ederse "taciz"den dolayı kız arkadaşın haklarını arayabilir. Ailesinin durumu öğrenmesi durumunda sıkıntıya gireceğini söylemişsin. Peki bu sorunu sen mi çözeceksin? Kimsin sen? Kızla hiç bir yasal bağın da yok. Şimdi sen gidip adamı dövsen nolacak, ateşi daha da körükleyeceksin. Emin ol ki ailesi bu durumu "sonradan" öğrenirse olay daha da kızışacak. Gereksiz risk almaya gerek yok. Kız arkadaşının yapması gereken şey çok basit.

Dediğin gibi arkadaşım, 40 kez dövsem yine ilk fırsatta karşısına çıkıp rahatsız eder. Düşünün artık öyle takıntı yapmış ki kız arkadaşımın evinin hemen alt sokağında önüne çıkıyor. Yani korkusu falan yok kız arkadaşımın ailesi görür, babası çevrede tanınmış bir insan o görür vs hiç birini takmıyor. O yüzden bugün dövsem bu iş daha çok uzar farkındayım bende. Yukarıda yazdığım gibi ya sevgilim lavuğun teyzesiyle konuşacak ya da polise şikayet edicek. Ben işin içine girerim ama senin de yazdığın gibi, nişanlım veya sözlüm bile değil. Çok düşündüm benim işin içine girmem olayı farklı yöne çekicek farkındayım bunun. Artık olması gerektiğini yapacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackquın -- 19 Mart 2011; 14:25:33 >

• Adama bak yaa kac yil olmus gelmis kizi rahatsiz ediyor
  • quote:

Al işte Amk kim bir insanı tanımadan ne mal olduğunu anlayabilirki.Ulan arkadaş hangimizin sevgilisini ailemiz biliyoki söylermisin.Ondan sonra yok ben böyle a..na koyim bilmem ne yapıyım. bana.Hele de ablalarımızın bacılarımızın...Biz TÜRK'üz hoş karşılanmadığı için kimse söylemez hele hele kızlarının biriyle görülmesini hangi kız babası ister.Şahsen ben istemem..! Sana yorum yapmaya bile değmez ama neyse...

Jackquın abicim kız arkadaşını ikna et ailesine anlatsın durumu güzelce ve gerekli makamlara gidip şikayetçi olun BENCE

• Belli ki böyle birşeyi yapan itin serserinin teki, bu tiplerle uğraşılmaz, bunları dövsen yarın daha da çok sorun çıkacak, başında beladan kurtulmayacak, çözüm Polis'le de olmuyor madem kız arkadaşını da seviyorsun, yaşında gelmiş sayılır evlenin, kız o muhitten kurtulsun, zamanla o da unutacaktır muhakkak, ileriye dönük planlar arasında evlilik yok mu?
  • öncelikle yasal yolu izleyin, baktınız devlet babadan hayır yok size..
    o zaman 2 kişi daha bulacaksın arabayla gideceksiniz çocuğu ıssız bir yere kaldıracaksınız, sakın dövmeyin darp izi falan olmasın'ki şikayetçi olduğunda kanıtı olmasın..
    gerekli malzemeler ;
    efes şişesi
    uyku ilacı
    ip
    fotoğraf makinesi

şişeyi nereye monte edeceğinizi bilirsiniz zaten, benim söylememe gerek yok.. ardından güzel bir fotoğraf çekin..
    bundan sonra sesi soluğu çıkmaz ;)
    çıkarsa o mahalledeki reklam panolarına güzelce afişler yapıştırabilirsiniz..
    olay fotoğrafları basmaya gelince eldiven kullanmayı unutmayın

Not: Kızla ciddi anlamda ilerisi için düşünmüyorsan riske girmeye değmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWing -- 19 Mart 2011; 18:55:58 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.