Şimdi Ara

kız arkadaşımı rahatsız eden birisi var (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
0
Favori
17.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kız arkadaşımla ciddiyiz, evlilik planımız ve düşüncemiz de var tabi ama daha ikimizinde okulu devam ediyor. nereden baksan bir 2-3 senemiz daha var çünkü askerliğim bile duruyor o derece yani. Ciddi olduğum için de kendime yediremiyorum böyle elim ayağım bağlı durmayı. dövmek işini geçtim döverim ağzını burnunu bir güzel kırarım, arabayla da kaldırırım ama elime ne geçicek, yarın bir gün aynısını tekrar yapar diye korkuyorum çünkü bayağı bir takıntı yapmış kız arkadaşımı.

@DeathWing
    lavuk çok nadir tek geziyor bir yerden bir yere giderken işte, onun dışında apaçi sürüsü gibi 5-6 arkadaşı sürekli oluyormuş yanında öğrendiğime göre. ama dediğin gibi riski var bu işin. Herşeyin doğrusu sryrcngz arkadaşın dediği gibi gerekli yere gerekli şikayeti etmek. tabi onun öncesinde teyzesine çocuğu şikayet etmek gerek belki teyzesi kulağını çeker polise de gerek kalmaz.

Kendimi çocuğun yerine koyuyorum da yaptığım delikanlılık mı diye acaba hiç düşünüyor mu ? savunmasız kızın önünü kesip korkutuyor. çok kez söyledim mail atıp çünkü görüşmeye yanaşmadı, dedim ki aynı şey başına gelse ne düşünürsün diye ? kız arkadaşım da bin tane laf etti hakaret etti ama öyle bir yüz var ki herifte ne astarı kalmış ne başka birşeyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackquın -- 19 Mart 2011; 22:31:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Antor

Kızın nişanlısı değilsin kocası değilsin kız taciz ediliyorum diye polise gitmedikten sonra (ki ailesinden dolayı gidemez) senin yapacağın yasal hiçbişey yok ;

Elemanı dövsen dövdürsen bu sefer ondan nası bi cevap gelecek diye tedirgin olmak var kızın yanında da sürekli olamayacaksın. Diken üstünde yaşama ihtimalini alamayacağından elemanıda dövemezsin.

Bir yerde seninde delikanlılık gururun var sende haklısın. Yüz yüze konuşacaksın sende bende delikanlıyız yakışmaz diyeceksin tehditkarda olmayacaksın çok altada girmeyeceksin yerse çözüm budur öyle mail felan atmayla tehdit etmeyle bi yere varamazsın.

Yada kesin çözüm : Ayrıl gitsin başın ağrımasın

Düşündümde kız olmakta zor arkadaş be erkek adam gene ayrılmayı eski sevgili olayını felan kestirip atabiliyor rafa koyabiliyorda kız olunca karşına böyle dingili çıkınca napacağını oda bilemiyodur. Onunda üstüne gidip canını sıkma fazla.

ayrılmak olur mu böyle bir durumda şaşırdım düşünce tarzına benim açımdan üzücü çok şeyler oldu, yeri geldi nazını tribini çektim ki böyle bir durum için kimseyi yüzüstü bırakmam. Neyse konumuz bu değil tabi bir şekilde halledicem 3-4 gün içinde kız arkadaşımla konuşup. Zor evet zor kız olmakta, hele ki böyle durumlarda neyse artık hallolcak inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackquın -- 19 Mart 2011; 19:36:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DeathWing

öncelikle yasal yolu izleyin, baktınız devlet babadan hayır yok size..
    o zaman 2 kişi daha bulacaksın arabayla gideceksiniz çocuğu ıssız bir yere kaldıracaksınız, sakın dövmeyin darp izi falan olmasın'ki şikayetçi olduğunda kanıtı olmasın..
    gerekli malzemeler ;
    efes şişesi
    uyku ilacı
    ip
    fotoğraf makinesi

şişeyi nereye monte edeceğinizi bilirsiniz zaten, benim söylememe gerek yok.. ardından güzel bir fotoğraf çekin..
    bundan sonra sesi soluğu çıkmaz ;)
    çıkarsa o mahalledeki reklam panolarına güzelce afişler yapıştırabilirsiniz..
    olay fotoğrafları basmaya gelince eldiven kullanmayı unutmayın

Not: Kızla ciddi anlamda ilerisi için düşünmüyorsan riske girmeye değmez.

Sen bu dediğini birine oldu da yapabildin, sonrasında arka tarafını komple kesip köpeklere yedirirler. saçma salak tavsiyeler vermeyin. teksas mı lan burası. bunu zaten yapamazsın çok film izleme liselisin belli, oldu da yaptın adamın hayatını karartırlar.

Ki yine olan sana olsun sorun olmaz, sevgilinini de ... bırakırlar. Kendini belki korursun ama kızı koruyamazsın.

Yok kanıtı olmasın filan, polisleri gerizekalı mı sanıyorsun? makatın zedelenmesinden sağlık raporu alır, gerekli şikayetlerde bulunur yine babayı alırsınız. forumdaki bu kadar çok çocuk olmasına cidden şaşırıyorum.

• adamla git yüzyüze konuş önce sonra tartışırız gene
  • kız arkadaşına söyle çocukla görüşme ayarlasın, birlikte gidersiniz, çocukla görüşmüş olursun.
  • Kız kaç yaşında bilmiyorum ama sanırım yaşlarınız yakındır. Kız arkadaşın bence ailesine durumu açsın, ailesi baksın işin çaresine. 4-5 senelik dava için bir baba kızına eziyet çektirmez herhalde. Senin arka planda kalmanı tavsiye ederim. Yaşlar 18'in üzerinde olduğu için hakaret bile baş ağrıtabilir birde kavga dövüş, darp olursa işin içinde iyice can sıkar.
  • Öncelikle geçmiş olsun kardeşim.. Bu durumu yaşayan bilir. Gerçekten çok rahatsız edici bir konu. Aşağıda yazacaklarımı dene. Denenmiştir. Hangisini istiyorsan onu dene. Her madde birbirinden bağımsızdır. Aralarından bir yada ikisini seçebilirsin.

1 - Öncelikle forumdaki bir çok arkadaşın dediği gibi bu işi en iyi yasal yollar ile halledebilirsin. Eğer açıklamanda ; Evsiz , barksız , sokakta yatan , psikopat madde bağımlısı deseydin o zaman farklı yollar önerirdim. Demek ki bir şekilde ailesinin yanında kalmaya mecbur ve aile ilişkileri fena değil.Ya Ailevi sorumlulukları var , Yada korkuları. Böyle adamlar hapis yatmayı göze alamaz , ki ! Ailesini de bu işin içine çekemez. ( Denenmiş )

Eğer kız ailesine söyleyemiyorsa çok normaldir olabilir kardeşim. Yadırgama çok da üzerine gitme. Aşağıdaki yolu izle.

2 -

a) Çocuğun babasının ve annesinin ismini öğren. Onları tanıyormuş izlenimi ver. Eğer gerçekten ciddi isen , onu benimsemiş isen ve çok seviyorsan telefon ile arayıp şöyle bir konuşma yapabilirsin. Selamını verip , Kati , sert bir ses tonu ile Sen bizim bilmem ne abinin oğlu değilmisin ? Sana kızmıyorum , anlayabiliyorum ama burada rahatsız olan insanlar var. Niçin böyle yapıyorsun kardeşim , ben senin kız arkadaşına böyle yapsam uygun olur mu ? Delikanlılığa sığar mı, mertliğe yakışır mı ? İnsan ne için yaşar ? Gururu , şerefi için. Neden insanların hayatına müdahale ediyorsun ki. Zorla güzellik olmaz ki kardeşim. Bak ben işimi gücümü bırakıp oraya geliyorum yakında. Oldumu bu şimdi ? Ben senin kız kardeşine yada sevgiline böyle yapsam nasıl düşünürsün ? Haksız mıyım ? Deyip , onunla konuşmaya çalışmalı ve Güzel , üslüplü bir şekilde rahatsızlığını dile getirebilirsin.

b ) Baktın olmuyor sesini falan yükseltiyor şu şekilde devam edebilirsin " Bu konuda Hayatta en son karşılaşmak istediğin şey emin ol benim. Bana ait olan birşeye bir şekilde zarar verirsen , sahip olduğu herşeyi kaybedersin. Bana zaten birşey yapamazsın , ama değer verdiğim birine herhangi bir şekilde rahatsızlık verirsen , And olsun seninle işim olmaz, doğrudan senin değer verdiğin herkesin canını yakarım. Aile bulunmaz , ailene iyi bak ! Benim çalışma şeklim bu. Dilersen bi deneyelim , bak bakalım blöf mü yapıyorum. Kız orada hadi bakalım bir daha çık karşısına , birşey söyle. Git saldır , bağır.. Bak bakalım o zaman neler neler oluyor! Ben bu kız için neleri geride bırakmışım, neleri göze almışım! Ve yine alırım ! Ailelerimiz tanışıyor , yakında yüzük takacağız , Sen ne yapmaya çalışıyorsun? "

Bu kız benim namusumdur ! Namus bizim için herşeyden daha ötedir. Olur da bir gün biri namusumuza leke sürmeye , dokunmaya çalışırsa , Tanrı'ya yemin olsun dağa taşa kan ağlatırım ! " Haberin olsun! Benim kimse ile işim olmaz , benimle işi olana yazık olur ! Sevdiğin insanlara yazık etme ! Hadi Eyvallah ! deyip telefonu kapatabilirsin.. ( Tabi bunları gayet ciddi , normal bir ses tonu ile tane tane söyleyebilirsin , emin ol işe yarayacaktır ) (7-8 defa denenmiş )

3 - Kız hiç bir şekilde cevap vermesin , ne telefonlarına ne maillerine , karşısına çıkarsa ne derse desin cevap vermesin.. Konuşmasın. Telefonunu değişsin , maillerini kullanmasın , facesini dondursun. Dışarı çıkarken yanında erkek kardeşi , yada ailesinden biri olsun. O yokmuş gibi davransın. Yanında biberli gaz taşısın. Sokakta fiziksel olarak rahatsızlıkta bulunursa çevredeki esnaftan , insanlardan yardım istesin... Korktuğunu görürse daha çok üstüne gider. Böylece zamanla unutur. ( Denenmiş )

4 - Bir polise polis merkezinden aratabilirsin. Varsa Polis arkadaşın arayıp korkutabilir. Ailesinden bahsedebilir. ( 9 defa Denenmiş )

5 - Çocuğun aile bireyleri ile konuşulabilir. Çekirdek aileden söz etmiyorum. Geniş Aileden bahsediyorum. Amcası , dayısı , dedesi vs. Herkes dayısından yada amcasından daha çok utanır ve daha çok sözlerine itibar eder. (3 defa denenmiş )

6 - Alırsın bir tane kuru sıkı tabanca.. Yanında karanlık bir tip arkadaşın olsun. Sana saygı duysun. Ona sen gelme , burada bekle de. O sana ısrar etsin , sert bir dille " GELME " de.. Gelmesin orada beklesin. Önceden anlaşın. Çocuğu al oturursun ıssız bir yere. Yanında birileri varsa onlara " bugün işler istediğim gibi gitmezse burada birileri ölecek , bu ben olabilirim siz de olabilirsiniz fark etmez. Buraya bunun için geldim. istiyorsanız buyurun gelin beraber gidelim. Siz de bizimle beraber gelirseniz daha fazla kişi ölür , ama yanlız gidersik işi belki aramızda halledebiliriz diyeceksin. ( Silahı göstererek ) Otur bir yere Koyarsın masaya , bu işi halletmeye geldim dostum dersin ! Çok rahat ve sessiz bir şekilde konuşmaya başlarsın.

Haplanmış gibi davran baygın baygın bak gözlerinin içine , Dostum seninle bir oyun oynayacağız. Bakalım hangimiz kızı daha çok seviyoruz. Uzun zamandır oynamıştım bu oyunu. ( arandaki mesafeyi koru silahı alıp başına vurabilir , Yanında bir bıçak yada sopa da olabilir sana saldırma ihtimaline karşılık ) Madem kızı unutamıyorsun o zaman sık kafana , sen sıkmazsan ben sıkacağım kafama.. Bakalım hangimiz daha çok seviyor. Arada telefon görüşmesi yapabilirsin.. Beni bu gece beklemeyin, gelmeyebilirim , lafımı ikiletme gelmeyeceğim bu gece ! falan diyebilirsin. Ve sonra silahı uzat , O silahı eline alacak düşünecek , düşünecek..

A) Aradan çekiliyorum ben bu kadar ciddi olduğunuzu bilmiyorum diyecek daha rahatsız etmeyeceğim diyecek.
    b) B si falan yok , aynen öyle diyecektir. Silahı sana doğrultsa da bir şey olmaz kuru sıkı zaten. O an aklına gelmeyecektir korkudan.. Üzerine gelirse yanında yedek olarak getirdiğin sopa ile diz kapaklarına vurabilirsin.. Uzun bir süre yürüyemez. Ve bıçak ile üzerine farklı fantaziler yapabilirsin..
    ( Denenmiştir 4 defa )

7 - Kız muhitini değiştirebilir. Farklı bir yere taşınabilir. En etkili çözümlerden bir tanesidir. ( Çok kez denenmiştir )

8 - Bu çocuk halen birşeyleri kabullenememiş. Kız kati bir dil ile bunu anlamasını sağlayabilir " Ahmet artık bitti bunu kabul et. İki dünya bir araya gelse , beni öldürseler , yaksalar , yıksalar ben sevdiğimden vazgeçmem . Seninle birşeyler yaşadık bitti. Nasibim benim şimdiki sevgilim. Bu Allah'ın yazgısı bunu hiç kimse değiştiremez. Rabbim böyle buyurmuş böyle oldu. Ve ben bu yazgıdan çok memnunum, umarım sende hayatında istediğin insanı bulursun. Lütfen artık hayatımdan çık , Hayatımı zorlaştırma. Seni hatırlatsam bile bir kardeş , bir ağabey gibi hatırlayacağım, Allah'a emanet ol " ( Dini konularda , kadere , nasibe vurgu yapmak iyidir. O zaman birazcık inancı varsa birşeyleri daha kolay kabullenebilir )

9 - Son olarak kardeşimiz için biraz zor olabilir ama , yıllarca bu sıkıntıyı çekeceğinize bir kez çeksin. En fazla babası bağırır , yada bir tokat atar.. Babalar kızlarına hassastır. Sonra nasılsa araları düzelir. Annesine anlatsın , annesi de babasına halletsin. O zaman işler daha çabuk rayına oturacak ve çözülecektir.. Hem seninde aklın olmaz. Artık ailesi bu konuda yanında deyip düşünür biraz rahatlarsın. Kız içinde bir güvence olur. Ailem yanımda artık der ve hayatından zevk almaya başlar. Bilirim bu olayı ne keyif bırakır , ne başka birşey..

Kardeşim şimdilik bunlar. Bunlar sonuç vermezse başka yollarda önerebiliriz sana. İnşallah Allah işlerini kolaylaştırır , seni bu zor durumdan kurtarır. Sana tavsiyem bu gibi durumlarda birbirinize daha bir bağlanın. Sırtınızı Allah'a dayayın , Yada inandığınız şeye , sarılın birbirinize ve harekete geçin..Ayrılık gibi herhangi birşeyi düşünme kardeşim. Sevgi dediğin zahmet ister , zorluk ister. Bu olayı atlatın emin olun ki birbirinize daha çok bağlanacaksınız. Hadi bakalım Allah yardımcınız olsun...

Hadi Eyvallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !! K@bus !! -- 20 Mart 2011; 22:13:06 >

• Arabayla çocuğu birkaç kişi olarak alıp bir şeyler yaptığınızda eğer sizin hakkınızda şikayetçi olursa hem adam kaçırmadan hem de çete kurup suç işlemekten işlemler başlar, o yüzden böyle olaylara girme bence. Kız arkadaşın komşunuza çıktıkları ya da vs geçmişle ilgili bilgi vermeden sadece bu çocuk beni rahatsız ediyor dediğinde de olay büyümeden halledilebilir diye düşünüyorum. Böyle hallolmaz serseri bir tipse eğer kız arkadaşının savcılığa şikayet etmesi lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metal can

Arabayla çocuğu birkaç kişi olarak alıp bir şeyler yaptığınızda eğer sizin hakkınızda şikayetçi olursa hem adam kaçırmadan hem de çete kurup suç işlemekten işlemler başlar, o yüzden böyle olaylara girme bence. Kız arkadaşın komşunuza çıktıkları ya da vs geçmişle ilgili bilgi vermeden sadece bu çocuk beni rahatsız ediyor dediğinde de olay büyümeden halledilebilir diye düşünüyorum. Böyle hallolmaz serseri bir tipse eğer kız arkadaşının savcılığa şikayet etmesi lazım.

Gözünü karart ve git döv.
    Eger dovemıceksen, korkucaksan sevme hocam ..
  • Gözünü karart ve git döv.
    Eger dovemıceksen, korkucaksan sevme hocam ..

Hocam iş olsun diye mi yazıyorsunuz ? Size verelim adresi gidip siz dövün olur mu ? Hem strest atarsınız ?

Adam dövse idi şimdiye kadar döverdi zaten. Arkadaşımızın doğasında kavga , gürültü yada vb. şeyler yok anlaşılan. Sabırlı mantıklı düşünen biri olduğu için çözümleme yapmaya çalışıyor. Bunun için paylaşıyor. Dövecek olsaydı emin olun buraya konu açmazdı.

Ve bu olayın dayak ile halledilebilme olasılığı % 50. Ya olmazsa ?

Geri kalan %50 ise bu olayın sıkıntısı. O zaman al başına bela.. İşin gücün yoksa uğraş bakalım. Ondan ötürü gerek yok. Yukarıda denenmiş bazı yollardan söz ettik. Onlar uygulanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !! K@bus !! -- 21 Mart 2011; 10:27:16 >

• Kız arkadaşın,çocuğa şurada şu saatte buluşalım tamam erkek arkadasımdan ayrıldım seninle buluşucam desin.Sende çaktırmadan git kızla (madem çocuk senden kaçıyor) ağacın arkasına felan saklan.(Onları görür pozisyonda sonra tam basladıklarında konusmaya gel oraya kız çekilsin gitsin bi yere uzaklaşsın sende adamı al adam gibi sertçe konuş.De sana son uyarım böyle giderse seni savcılığa,polise veririm hapislerde çürürsün felan de aklı başına gelir.
    haa eğer hala devam ediyorsa,Kız babasına anlatsın seni.Sonra gidin ailecek(hepbirlikte) polise adamı şikayet edin...
  • Aynı sorun bende vardı.İlk önce biraz zamanın geçmesini bekledim baktım çocuk daha gelmiyor.Kurtulduk öyle kavga felan hiç sağlam işler değil.Ben eğer devam etseydi o mahallenın karakoluna gidip baklava alacaktım adamlara mevzuyu anlatcaktım adamlarda gıdıp kulağını cekcektı.Cünkü benımkı da beterdı evının köşesınde beklıyordu okuluna felan gelıyordu tekde gelmıyordu 5 6 kişi felan.Allahtan annesi arabayla alıp bırakıyor kızı ve 2 haftadır gelen giden bekleyen yok eğer devam ederse polis yolunu seçecem.
  • Bu senin meselen değil...
    Kız babasına söylesin veya polise gitsin...

Polisi işin içine sokmamak da nedir arkadaş ya.. Bu kadar mı uzaksınız resmiyetten...
    Yiyecekler sanki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lath.Crusader -- 21 Mart 2011; 16:15:57 >
  • Bir arkadaş demiş kız taciz edildiği konusunda şikayette bulunmazsa hiç bir yasal hakkın yok diye.Evet haklı yok sende biliyorsun.

Ancak bazı durumlar vardır ki kendi yöntemlerinle çözmen gerekir.Herşeyi adalet,hak hukuk işlerine bıraksaydık oo..

Tavsiyem bir şekilde o çocukla karşılıklı olarak görüşmen.Eğer kalıplı yada hiç değilse karşındakinde iyi izlenim bırakabilcek,erkeksi bir tipin varsa bu avantajını kullanıp çocukla yüz yüze konuşman..Alttan al kibar ol baktın eleman hödük,atla üstüne gitsin.Kavga et ama tehdit etme.

Eğer ki kendine güvenmiyorsan ben gidemem diyorsan kızdan ayrıl bırak uğraşma.

Dayak yersin yaraların izi 1 haftaya gider,kız gelipte seninle dalga geçmez ama hiç birşey yapmazsan da kızın gözünde bir hiçe dönüşürsün Kızlar kendilerini koruyabilcek erkekleri severler..Kolay gelsin hocam zor iş

• Ya çek çocugu kır burnunu morart gözünü daha dolasabilir mi ? güven bana biraz hadi parçala onu
  • dostum yazılanların hepsini okuyamadım ama ben de istanbuldaym adama ihtiyacın varsa gelirim. gidelim ezelim o öküzü. hadi millet toplanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hey Dude!

dostum yazılanların hepsini okuyamadım ama ben de istanbuldaym adama ihtiyacın varsa gelirim. gidelim ezelim o öküzü. hadi millet toplanın

ciddiyim... çok uyuz olurum böylelerine
  • Durumunu anlayabiliyorum kardeşim eğer çocuğu dövmeye çekiniyorsan yada yeteri kadar çevren yoksa bunu söyleyebilirsin olabilir normaldir böyle bi durum varsa gider döveriz şakasına söylemiyorum gerçekten böyle o.. çocuklarını dövüceksin kızın sevgilisi var ve seni istemiyo ne diye zorluyosun be şerefsizin oglu son olarak sevdiğim bi atasözümüz var herkes bilir Nus ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdirle uslanmayanı hakkı kötektir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetD*

Durumunu anlayabiliyorum kardeşim eğer çocuğu dövmeye çekiniyorsan yada yeteri kadar çevren yoksa bunu söyleyebilirsin olabilir normaldir böyle bi durum varsa gider döveriz şakasına söylemiyorum gerçekten böyle o.. çocuklarını dövüceksin kızın sevgilisi var ve seni istemiyo ne diye zorluyosun be şerefsizin oglu son olarak sevdiğim bi atasözümüz var herkes bilir Nus ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdirle uslanmayanı hakkı kötektir..

+1907
  • bi kere iş en sonunda her türlü yine polislik olduğunda anası babası öğrenmiş olacak.bence hiç polislik olmasın durum kız gitsin babasına söylesin böyle bölye ben bi hata yapmıştım zamanında baba yardım et desin,babası belki sevgiline kızıcak falan ama çocugu kızın başından savar,çocugun aileside yardımcı olcaktır bu konuda,
    dediğimi düşün..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.