Kiminle tanışırsam tanışayım ilk başta gülücükler atıp kendini sevimli gösteriyor. Sonra bana alışınca başlıyor vay a* falan saydırmaya başlıyor ona buna şuna. Erkek arkadaşlarımdan tek küfür dahi duymadım ama şimdiye kadar konuştuğum tüm kızlar küfür etti. Bazen kızların kendi arasında kurdukları grubun fotosunu atıyorlar full küfür pislik falan midem bulanıyor. Sanırım hiçbir zaman bir kızı sevemeyeceğim. |
Küfür etmeyen kız bulamıyorum
-
-
Medreseye giden kapalı kızlara bak
-
Medreseye gitmese olmaz mı?
-
Vat dı fak.
-
Medreseye gitmiyorsa imam hatipe gider. Onlar daha feci
-
Medreseden kasıt nedir -
artık malesef kızlarımız cok değişti zor bulursun.
geçen bi oglanla bi kızın konusmasına şahit oldum.kız,şu hoca sana 100 versin diye sen g*tünü verirsin dedi cocuga şok oldum normalde erkekler arasında bu muhabbetler döner.iki cinsiyete de yakışmıyor ama kızlarda ayrı bi itici duruyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony Ferguson -- 10 Kasım 2021; 18:0:11 > -
Bildiğin medrese. Şunlar
www.google.comistanbul medreseleri - Google'da Arahttps://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=istanbul+medreseleri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 10 Kasım 2021; 18:20:34 > -
O yara benim de kanayan yaram hocam ya,
çözüm basit ama sonuca ulaşması zor, kızı ailesine bakarak seçeceksin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limbesh -- 10 Kasım 2021; 18:13:4 > -
Cinsiyetçi olmayasın?
-
Alakasi yok hocam. Akrabam var asiri dindar ailesi ahlakli temiz insanlar ama kizini gorsen anlatsam inanmazsin -
Ben etmiyorum -
çok şanslısın
-
evet öyleyim ama bu kızların ozellıkle 2011-2012 den sonra daha bi ahlaksızlaştıgı gerçeğini değiştirmez
-
küfür eden kız net samimidir.
-
ne -
ben seviyorum küfür eden kız
-
Küfür etmeyen kız samimi değildir, yalancıdır. Küfür etmiyorum diyen en sofu adam bile küfür eder.
-
Ben görmedim,
çocuğu küfürbaz ama kendileri "dört dörtlük" bir aileye hiç rastlamadım.
-
Ağzına acı biber sür hocam.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Medreseye giden kapalı kızlara bak |
Cinsiyetçi olmayasın? |
artık malesef kızlarımız cok değişti zor bulursun. geçen bi oglanla bi kızın konusmasına şahit oldum.kız,şu hoca sana 100 versin diye sen g*tünü verirsin dedi cocuga şok oldum normalde erkekler arasında bu muhabbetler döner.iki cinsiyete de yakışmıyor ama kızlarda ayrı bi itici duruyor |
Benzer içerikler
- zyban kullanarak sigarayı bırakanlar
- ankara tren garından kızılay"a nasıl gidilir
- en iyi kalem ucu hangisi
- c2 mesaj gönderme butonu çalışmıyor
- 18 yaşından gün almak ne demek
- 5g nedir zararları
- elektrikli bebek arabası
- para sayma makinesi bim
- türk çay emojisi
- exxen filmleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X