Şimdi Ara

Babam yanımda küfür ediyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • - Bu durum beni çok rahatsız ediyor yaşım 18 fakat trafikte, evde ,telefonda son zamanlarda çok sık küfür ettiğine şahit oldum önceden etmiyordu yanımda yaşım küçük diye sanırım. ama ben bu durumdan rahatsız oluyorum çünkü saygıdan dolayı babamın yanında kesinlikle küfür etmedim, etmemde. sizce normal mi ?
  • İnan bana aslında baban tam bir barış elçisi..
  • benimkisi bana bile ana avrat düz gidiyor.
  • Benim ki çok yaratıcı küfür ediyor bi köşeye not ediyorum sonra kullanırım diye.
  • Tabiki normal saçmaladınız iyice
    yaşı büyükse aşırı normaldir
    trafikte olsun sinirlendiği zman falan annemin yanında bile eder yani normal aşırı olmadıkça her lafında etmiyodur ya
    çok çok sinirlenirse saçma bişey yapmışsam bana da eder bugün kızdırdık pederi malum organa ve avradımı birleştirip cümle kurup küfür etti çok şükür ikiside yok sinirlenince olabiliyor böyle
    bi arkadaşda demiş yukarda ana avrat düz gidiyor diye
    doğrudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akin_Tr -- 11 Temmuz 2012; 2:06:35 >
  • Bazen trafikte hak veriyorum.Adam kırmızı ışıkta düz duracağına yola yatay durmuştu.

Burada paint ile çizmeye çalıştım

Mavi ok bizim araba
    Sarı ok adamın araba
    Kırmızı nokta trafik ışıkları
    Normal siyah ok trafik yönü

Babam yanımda küfür ediyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim babam önüne gelene sayıp söver hiç af yok yani
  • benimkide küfür ediyor ama arada çok sinirlenince geçen sene trafikte bi adama sinirlenmişti camıda açmadı kapıyı yarım açtı kafayı uzatıp senin ananın oğlunu seviyim dedi
  • benimkide arada eder de , adamın ruhunda yok o içtenliği yakalayamıyor yani olmuyor ne bileyim olduramıyor
  • benım babam ben kendımı bıldım bılelı sover hatta ben mınnak ıken bana telefon verıp telesekretere sovduruyodu ana bacı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ona bunun onur kırıcı olduğunu söyle

• tam tersi olsaydı garipserdim.sonuçta oda insan sonuçta yaşlılıktan da olabilır.

• geymisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PomPom

benimkisi bana bile ana avrat düz gidiyor.

Aynen.Dayımlar, anneannemler varken bile babam ana avrat sövüyor. Ulan babam olmasa takacam bıçağı da neyse...
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0yaL

- Bu durum beni çok rahatsız ediyor yaşım 18 fakat trafikte, evde ,telefonda son zamanlarda çok sık küfür ettiğine şahit oldum önceden etmiyordu yanımda yaşım küçük diye sanırım. ama ben bu durumdan rahatsız oluyorum çünkü saygıdan dolayı babamın yanında kesinlikle küfür etmedim, etmemde. sizce normal mi ?

Bende babama küfür ederdim.

Edit : Hak edene söveceksin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 11 Temmuz 2012; 2:31:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Betonaoturmaüsütürsün

quote:

Orijinalden alıntı: PomPom

benimkisi bana bile ana avrat düz gidiyor.

Aynen.Dayımlar, anneannemler varken bile babam ana avrat sövüyor. Ulan babam olmasa takacam bıçağı da neyse...

ben konuşmuyorum şuan babamla uzun bir sürede konuşmayı düşünmüyorum
  • Benim arkadaşımın bir babası var dillere destan. AMK oğlu ananı.. olmayan bir cümlesi yok. alıştık artık anamız bacımız kendisine emanet
  • samsunlu musun
  • benim babam da çok fazla küfür ediyor. özellikle trafikte çok marjinal küfürler duymuşumdur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.