Şimdi Ara

eve çok geç gittim ve annem babam bira içtiğimi ögrendı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam beyler dun karneler verıldı cok sukur lise 2 ye desrlerım berbat olmasına rağmen gectım 15 yasındayım dun arkadaş aradı ve sahılde futbol takımının kutlaması varmış ona gıdelımmı dedı bende olur dedım 3 tane daha arkadaşı geldı onun 5 kışı olduk yanı çokta sosyal bırsı degılımdır neyse ben pedere sınemaya falan gıtcez dedım sahıl dersem ızın vermez cunku bılıyorum neyse kutlamaya gıttık dun eglendık falan ısngrama storyler falan attık normalde alkol ıcen bırı degılım 1 tane 40yılın bası bıra ıcelım dedık arkadaşlarla mıller aldık yanına da mıdye eglendık falan ıste story attık ınstegrama ben pedere 9 de gelıcem dememe ragen kutlama cok gec bıttı ve sahıl le bızım ev baya uzak metroyla gıdıcez daha metroya yurumemız gerekıo telefonlrın hepsının sarzı bıttı saat bı baktım 12 olmuş ve bız daha metrodayız nryse ındım metrodan bı baktım karsımda babam var eve gıttık kucuk kardesım var 12 yasında bu benım attgım hıkayelerı görmüş bırayla olan hemen pedere yetıstırmıs tam yatcaz annemle babam geldı senle konuscaz dedı solona gıttık sen nerdesın falan dedıler tabı benım sınemada degıl sahılde olduğumu kucuk kardesım soylemıs bunlara dedgım gıbı bıraıcen bırı degılım ve sıgra topu topu bırayı 2 3 kere ıcmısımdır sıgra ıse enfazla 15 kere babam ustumu koklamasın mı bana cok fena bağırdılar falan sınırlendıler kendımden cok utandım zaten 40 yılın bası bıyere gıdıyorum onuda bok ettım sımdı dun aksam baya bıkavga etttık alkol muhabbetı ve sıgra yüzünden sabah kalktım hanıolur ya gec kalkınca bıde anıden yataktan kalkınca tansıyonunun dusupgozunun kararması o bana sabah erken kalktığımda olmaz ama nedense oglene doğru kalktığımda olur su ıcmeye gıdıcektım babam ıse gıtmıstı annem mutfaktaydı anıden gozum karadı duvara tutundum 10 sanıye sonra gectı annem falan kızdı kac tane ıctın falan dedı bende ıcmedım dedım zaten bırayla alakası yok 1 bırayla sarhoş olup ertesı gunu de sarhoslugu devam ettırıren tanımıyorum ondan olmadı zaten hepolan bısey bu annem de sarhasum sandı gece de sarhoş degıldım açıkçası aksam babam gelıcek yemek yıcez yuzlerıne bakmaya cok utanıyorum ne konusucaz ne zaman unuturlar ne yapmalıyım tavsıye verın

• 1 kasa birayla aksam yemegine git eve
  • hehe dostum olur böyle şeyler yaa, birçok gencin başınagelmiştir bunun versiyoları. kavra kısmını bilemem ama onun dışında utanacak bir şey yok.

şimdi sana tavsiyem, evdeki gerginlik devam edecek olursa sen ortamı yumuşat. şu anda tek yapman gereken bu. o akşam dışarıda yaptıklarından dolayı kendini kötü biriymiş gibi hissetme. kötü bir şey yapmamışsın ki. bu dünyada ne kötü insanlar var ki inanamazsın. adamlar memleketin bütün parasını çalıyor ama milletin gözünde kahraman diye lanse ediliyolar. sen altı üstü bi gecelik gençlik eğlencesi yaşamışsın, ki bunu yaparken de ne uyuşturucu çekmişsin ne de ona buna sarkıntılıp etmişsin. hiç üzülme. annen babanla tekrar tartışmaya kalkma, gerisini salla. zaten iki günde unutulur. her genç bunları yaşar.

eğer utanmayacaksan şunu da yapabilirsin, mesela git annene babana söyle, böyle böyle diye anlat. bi eğlenelim dedik de. geç kalmayı özellikle istemedim, sadece vaktin geç olduğunu fark edemedim falan de. onlar da hemen olumlu tepki vereceklerdir.

bir birayla sarhoş olunmaz, etkisi sabaha kalmaz. baş dönmesi gerçekleştiği için tedirgin olma. ara sıra olabilir öyle. çok korkacak bir şey olduğunu sanmıyorum. tekrarlarsa doktora görünürsün tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 16 Haziran 2019; 22:37:54 >

• Saygısızlık etme onlar de seni düşündüğün için öyle davranıyorlar. Ama yanlış bir şey de yok orta da bugün olmasa ileri de illaki olacak. Genç adamsın merak ilgi vardır olabilir. Sen kötü birisi de değilsin yanlış bir şey de yapmadın. Hayatta her şey deneyim biraz vakit geçince kendin hatırlayıp gülersin bile boşver takma yani. Keyfine bak sen.
  • Birkaç gün bağırırlar, birkaç gün utanırsın sonra sen de alışırsın onlar da alışırlar.
  • Haklilar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bimde ki kız canım dedi
    3 yıl önce açıldı
    Bu gece kalbimi evde bıraktım
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.