Şimdi Ara

Duş alsam bile kokuyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
8.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslinda bu konuyu açmayacaktim ama nette dogru durust cevap bulamadım. Banyoya giriyorum ve ciktiktan, cok değil 15dk sonra kokmaya başlıyorum. Gercekten rahatsiz edici bir durum. Sebebi sizce nedir? Doktora falan görünmem gerekir mi? Troller simdiden gitsin, lutfen ciddi cevaplar atin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Duş Alsam Bile Kokuyorum: Nedenleri ve Çözümleri

Duş alsanız bile ter kokusu yaşıyorsanız, bu durum rahatsız edici ve sosyal etkileşimlerinizi engelleyebilir. Bu sorunun arkasında çeşitli faktörler olabilir.

Banyodan Sonra Bile Ter Kokusu:

Duş aldıktan sonra bile ter kokusu yaşamanın birkaç nedeni vardır:

• Yetersiz Kurulama: Duştan sonra vücudunuzu yeterince kurulamamak, bakterilerin nemli ortamlarda üremesine neden olarak kokuya yol açabilir.
    • Antibakteriyel Sabun Kullanmamak: Antibakteriyel sabunlar, ter kokusuna neden olan bakterileri öldürmeye yardımcı olur.
    • Sentetik Kumaşlar Giymek: Sentetik kumaşlar, teri emen doğal kumaşlara kıyasla daha fazla nem hapseder ve bu da kokuya yol açabilir.

Her Gün Duş Alıyorum Ama Kokuyorum:

Her gün duş almanıza rağmen koku yaşıyorsanız, bu durum altta yatan başka bir tıbbi sorunu gösterebilir:

• Hiperhidroz: Aşırı terleme olarak bilinen hiperhidroz, duş almanıza rağmen aşırı terleme yaşamanıza neden olabilir.
    • Troid Sorunları: Troid bezinizin düzgün çalışmaması, ter üretiminizi artırabilir.
    • Diyabet: Diyabet, vücudunuzun glikozu metabolize etme şeklini etkiler ve bu da kokuya yol açabilir.

Banyodan sonra bile ter kokusu yaşıyorsanız, aşağıdaki çözümleri deneyebilirsiniz:

• Duştan sonra vücudunuzu iyice kurulayın.
    • Antibakteriyel sabun kullanın.
    • Doğal kumaşlardan yapılmış giysiler giyin.
    • Düzenli olarak egzersiz yapın ve sağlıklı beslenin.
    • Aşırı terleme yaşıyorsanız, hiperhidroz tedavileri hakkında bir sağlık uzmanına danışın.
    • Altta yatan tıbbi sorunlardan şüpheleniyorsanız, tıbbi yardım alın.

Duş alsanız bile koku yaşamak rahatsız edici bir durum olabilir. Bu sorunun nedenlerini belirleyerek ve uygun çözümleri uygulayarak koku sorununu en aza indirebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hamama git kese ve kopuk yapsin gene gecmezse doktora git

• Annem bazı insanların eti pis derdi. Sanırım sizde de o durum var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşırı derecede su tüket.
    Ter at ki tüm gözeneklerinden toksinler atılsın.
    Yada hamam sauna gibi biryere git.
    Ama su tüketimini arttır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • celades kullanıcısına yanıt
    onceden yoktu bu durum. son 1 aydir boyle.

• rexona clinical roll on var.30 lira onu kullan hala kokarsan doktora git
  • Malum yerlerin temizliği iyi yap kes kısaca onlar bile koku yapıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kilolu insanlar ve fazla hareket eden insanların kokması çok doğal
    Kiloluysan önce kilo vermeye çalış, tüm hayatını buna odakla, zayıfladıktan sonra da koku gidecektir. Eğer hala daha koku gitmiyorsa, özel bölgelerinin temizliğine çok dikkat et, kullandığın duş jelini ve şampuanını değiştir, vücut losyonu, deodorant ve parfüm kullan, ayrıca banyodan çıktıktan sonra iyice kurulanmaya dikkat et, iyice kurulanmadığından da olabilir, kurulandığın havluyu en fazla ayda 1 kez yıka ve hava alıp kuruyacak bir yere bırak, saçını kurutmaya dikkat et, ayrıca elbiselerini yıkarken makineye yumuşatıcı koymayı ihmal etme, elbiselerin tam kurumadan da giyme, onlar da koku yapabilir. yüz temizleyici jeller var, onlardan kullan. Duş aldıktan 15 dakika sonra kokman bana sanki kullandığın havlundan ya da duşta lif kullanmadığından kaynaklanıyor gibi geldi, ya da atlet giymiyorsan atlet giymeni öneririm, giydiklerin pamuktan yapılmış olsun.

• Yemek programini degistir.Yagli baharatli seyler yeme fazla

• Koku olayını sen değil başkası teyit etmeli, bazen off çok leş kokuyorum diye dusundugum anlarda çok güzel kokuyorsun diye iltifat aldığım olmuştu yani psikolojik olabillir veya tenin değil de ağızın burnun vs kokuyor olabilir, öncelikle bundan emin ol teyit ettikten sonra çözüm ara derim psikolojik de olabilir yani durum.

• Hocam doktor, hastane diye bazı kavramlar var biliyorsun değil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bence direk doktora git niye buraya yazıyorsunuz ki buradakiler ne bilsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D3DC761DD -- 15 Haziran 2018; 21:51:48 >
  • rasul1995 kullanıcısına yanıt
    Ben havluyu kullandıktan sonra yıkıyorum çamaşırlarla birlikte kötü mü yapıyorum ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.