Şimdi Ara

Koltuk altıma koku için doğal olarak Ne sürebilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz gibi deodorant ve türevlerinde aşırı kimyasal madde var ve onları doğrudan koltuk altı gibi hassas bir yere uygulamak istemiyorum
    Bugüne kadar deodorantı hep atletime baya sıktım ve giydiğim tişörtlere de parfümü boşalttım resmen çevremden hiç koku tepkisi almadım bana sarılan felan arkadaşlarım vardı yani

Şimdi ben koltuk Altıma doğal olarak ne sürebilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Genital bolge kokunu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karbonat
  • quote:

Orijinalden alıntı: çerkes89

Karbonat
    hocam kimyasal yok mu onun içinde

• Banyodan sonra limon yada gratiste bir tuz var. Mor renk kutusu var. Dogal bir tas. Ama fiyati 45 tl ve indirimleré dahil olmuyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Koku olmaması için bakteri oluşumunu önlemen gerekiyor. Koltuk altına koku sıkılmaz zaten. Deodorantların hepsinde bakteri oluşumunu engelleyen kimyasallar var üzerine de esans ekliyorlar işte biraz da güzel koksun diye.

En güzeli alkol. Git bi yerden 5 litre bidon halinde %96 lık etil alkol al. Koy birşey kolonya şişesine veya başka birşeye. Koltuk altına sür. Kışın günde bir kere koltuk altına bol şekilde yedirirsen gün boyu kokmazsın. Hem de ucuz da. Yok limonmuş,karbonatmış onlarla olmaz o işler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alkol+Sarımsak
  • karbonat kullanıyorum. Tavsiye ederim her duştan sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Koku olmaması için bakteri oluşumunu önlemen gerekiyor. Koltuk altına koku sıkılmaz zaten. Deodorantların hepsinde bakteri oluşumunu engelleyen kimyasallar var üzerine de esans ekliyorlar işte biraz da güzel koksun diye.

En güzeli alkol. Git bi yerden 5 litre bidon halinde %96 lık etil alkol al. Koy birşey kolonya şişesine veya başka birşeye. Koltuk altına sür. Kışın günde bir kere koltuk altına bol şekilde yedirirsen gün boyu kokmazsın. Hem de ucuz da. Yok limonmuş,karbonatmış onlarla olmaz o işler.
    Etil alkolun lenflere bi zararı olmaz mı sizce hocam ? Sağlıklı mı yani ?

• DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    kolonya dökse olur mu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Koltuk altı kokusuna doğal çözüm olacak ev yapımı deodorant tarifleri
    https://www.posta.com.tr/koltuk-alti-kokusuna-dogal-cozum-olacak-ev-yapimi-deodorant-tarifleri-haber-fotograf-2011499

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 15 Aralık 2019; 20:44:24 >

• Putra , nane yağı

• quote:

Koku olmaması için bakteri oluşumunu önlemen gerekiyor. Koltuk altına koku sıkılmaz zaten. Deodorantların hepsinde bakteri oluşumunu engelleyen kimyasallar var üzerine de esans ekliyorlar işte biraz da güzel koksun diye.

adamın koltuk altını mı yakacan
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasputin in alive

Etil alkolun lenflere bi zararı olmaz mı sizce hocam ? Sağlıklı mı yani ?

Alıntıları Göster
    Emilmiyorki zararı olsun uçup gidiyor 2-3dk bile sürmeden. Bakterilerde öldüğüyle kalıyor kısacası dezenfekte etmiş oluyorsun kolonya dökmüş gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

kolonya dökse olur mu ?
    Kolonya da limon esansı olduğu için acımtırak bir koku bırakıyor kuruduğunda ben sevmiyorum.

• OLM TAM ADAMINA SORDUN

• Doğal içerikli ürün olarak internetten cilt şapı diye aratırsanız traş sonrası sürülen şapı sipariş verin ıslak koltuk altınıza her gün güzelce sürün ve farkı görün, roll on deodorant stick vb. bir süre sonra allerji ve aşırı kaşıntı yapıyor.
  • quote:

Kolonya da limon esansı olduğu için acımtırak bir koku bırakıyor kuruduğunda ben sevmiyorum.

Alıntıları Göster
    Hocam alkol bakterileri öldürüp kokuyu engelliyorsa kolonya sürdükten 1 saat sonra niye koltuk altın kokuyor yine ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.